Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU
Vi kan ikke finde flere produkter, der matcher søgekriterierne.

Esprit-tæpper

 

Den internationale modevirksomhed Esprit blev grundlagt i San Francisco i 1968 og har i flere år brugt sin ekspertise inden for stilfuldt tekstildesign til at udvikle eksklusive boligtekstiler. Esprit er aktiv i mere end 40 lande og har siden sin grundlæggelse påtaget sig et socialt og økologisk ansvar. Modebrandets mission statement er derfor præget af lethed og naturlighed, hvilket smukt afspejles i det varierede udvalg af designs og materialer. Brugen af syntetiske og naturlige fibre af høj kvalitet er også udtryk for boligtilbehørets bæredygtighed og lang levetid. Unge, dynamiske, moderne, elegante - de inspirerende tæpper fra Esprit bringer nyt liv og den ubekymrede californiske livsstil ind i dine egne fire vægge. Esprit-tæpper er altid omhyggeligt udformet og kan realisere de mest forskelligartede designideer i ethvert rum.Stilfuldt liv med Esprit-tæpper


Esprit-tæpper tilbyder et bredt udvalg af tæppetyper i et væld af forskellige stilarter, farver og materialer. De farveintensive Shaggy tæpper fra Esprit kombinerer moderne boligtrends med det klassiske shaggy look, som er yderst hyggeligt og glamourøst. Smukke blomster, geometriske former og andre moderne prints skinner derimod på de moderne kortfloret tæpper fra designermærket Esprit og sætter friske accenter i enhver indretning. De fantasifuldt designede børnetæpper fra Esprit bringer farverige farveklatter og munterhed ind i ethvert børneværelse og opfylder ikke kun de højeste krav til børnevenlig bolig, men også særligt høje kvalitetskrav. Med deres afslappede stil og moderne design integrerer Esprit-badetæpper sig perfekt i enhver moderne badeværelsesindretning.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.