Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Børnetæpper

Varer 1-96 af 223

Side

Varer 1-96 af 223

Side

Varer 1-96 af 223

Børnetæpper til piger og drenge

I dag er udvalget af børnetæpper større end nogensinde før. Indretning af dit hus og behagelige hjem spiller i stigende grad en vigtigere rolle - især med hensyn til vores børns opholds- og legeområder. Uanset om du er på udkig efter børnetæpper til piger eller drenge, finder du hos benuta helt sikkert det perfekte børnetæppe. Ligesom det store udvalg af vores moderne tæpper bliver vores sortiment af børnetæpper også hele tiden udvidet. Rigdommen af farver og mønstre er enorm, og da vi har mange børnetæpper på lager, kan vi ud over et stort udvalg også garantere hurtige leverancer. Vi tilbyder naturligvis også de nyeste designs, som f.eks. stjernetæpper til børn, der giver et funklende touch til ethvert børneværelse - eller søde ugle børnetæpper, som har været i høj kurs i et stykke tid. Vi tilbyder naturligvis også et stort udvalg af forskellige former: asymmetriske, stjerneformede og endda runde tæpper. Du skal blot kigge vores udvalg igennem og vælge det perfekte børnetæppe til dine små.

 

Farverige børnetæpper

Det er ofte ikke så let at finde de rigtige børnetæpper, da et børnetæppe ikke bare skal være farverigt og have et sjovt design. Det er nemlig ret forskelligt, om du leder efter børneværelsestæpper, tæpper til børneværelset eller tæpper til teenageværelset. Men uanset hvad du søger, er der én ting, der er sikker: Fantasifuldt dekorerede former, farver og designs fortryller både unge og gamle. Mens bløde baby blå tæpper og lyserøde tæpper med søde designs forvandler ethvert rum til et smukt rige for babyer, indbyder et trendy børnetæppe drenge og piger til at boltre sig og hygge sig og er derfor perfekt egnet som en behagelig legemåtte. Børnetæpper dekoreret med sjove dyr fra zoologisk have eller farverige bogstaver og tal vil helt sikkert forvandle ethvert børneværelse til et sjovt paradis for børn. Ofte ser børnetæpper meget anderledes ud end tæpper til teenagere, da sidstnævnte allerede ligner moderne tæpper til unge voksne. Et farverigt shaggy tæppe er f.eks. perfekt egnet til dette formål. Meget moderne vintage-tæpper skaber et særligt cool look i teenageværelser og afspejler perfekt de unge voksnes individualitet og trendighed.

 

Børnetæpper testet for skadelige stoffer

De, der ønsker at købe billige børnetæpper til overkommelige priser, finder hurtigt den perfekte model hos benuta. Ud over designet og den rimelige pris er naturligvis også materialet og kvaliteten vigtig. Vi tilbyder et stort udvalg af børnetæpper til piger og drenge, der er fremstillet af forskellige materialer, herunder bomuld, syntetiske fibre eller uldtæpper. Det er meget vigtigt for os, at vores børnetæpper er testet for skadelige stoffer og er af god kvalitet. For at dette også kan spores, er mange af vores børnetæpper Øko-Tex-certificeret eller har andre kvalitetsmærker fra TÜV eller GuT. Et andet aspekt, som man skal være opmærksom på: For at undgå frustrationer efter leg og tumlen på de nye modeller skal et børnetæppe være meget plejelet og meget robust, ligesom et udendørs tæppe. Derfor er mange af vores børnetæpper fremstillet af giftfrie syntetiske fibre eller naturfibre for at garantere, at dit børnetæppe er let at vedligeholde, holdbart og robust og samtidig bidrager til at skabe et skønt look med sit udvalg af farver og designs.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.