Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • bornetaepper
 • Børnetæpper

  335 Produkter

  335/335 Resultater

  Søde børnetæpper med sans for detaljen

  Skab et paradis for de små med vores søde børnetæpper og babytæpper og sæt glade accenter. De er ikke kun gode til at lege og tumle på. De fungerer også som en varmende base og beskytter dine børn. Uanset om det er søde dyremotiver eller tidløse modeller med prikker og stjerner: Gå på opdagelse i benuta-shoppen nu og forelsk dig i vores kærligt designede børnetæpper i mange forskellige farver og former til dig og dine små!

  Forresten: I vores sortiment finder du også et stort udvalg af vaskbare børnetæpper - nemme at rengøre og stilfulde på samme tid.


  Farverigt sjov: børnetæpper til piger, drenge og småbørn

  Udvalget af børnetæpper er i dag større end nogensinde før, så det bliver sikkert dobbelt så sjovt at dekorere dine egne fire vægge - især når det gælder dine kære. Uanset om det er asymmetrisk, stjerneformet eller rektangulært: Vælg et tæppe, der får dine børns øjne til at lyse op og inviterer dem til at lege.

  Ligesom vi har et stort udvalg af (moderne) tæpper, udvider vi også hele tiden vores sortiment af børnetæpper. Ud over særligt trendy stilarter som søde ugletæpper, finder du selvfølgelig også smukke klassikere til børn. Mange af designene er tidløse, og du kan også bare lægge dem ud på teenageværelset senere.

  Bliv inspireret af variationen


  Vores stjernetæpper og vores søde designs med dyr som pingviner, giraffer, hunde eller katte er særligt populære blandt børn. Lad dig inspirere af de mange forskellige former, farver og designs, og oplev dem nu:

  • Børnetæpper til piger: Stilfulde prikker og stjerner eller klassiske mønstre med linjer eller ensfarvede mønstre: Vores børnetæpper til piger ledsager dig, når du leger, tumler og udforsker verden.

  • Børnetæpper til drenge: Fra raketter og stjerner til ensfarvede designs og dyremotiver: Vores børnetæpper til drenge indbyder også til leg og tumlen og støtter de små i deres første eventyr.

  • Unisex børnetæpper: Der er naturligvis ingen grænser for dit valg af farver. Uanset om det er gråt, beige eller en farverig version: Det vigtigste er, at dine små nyder børnetæppet.

  • Legemåtter til store og små: Vores LYTTE-legemåtter er specielt udviklet af os til at gøre dit familieliv endnu mere muntert og ubekymret. De er alsidige - enten som kravlemåtte til din baby eller som legemåtte til dine børn fra treårsalderen.

  Farverige børnetæpper og babytæpper

  Det er ofte ikke så let at finde de rigtige børnetæpper og babytæpper, da et børnetæppe ikke bare skal være farverigt og have et sjovt design. Det er nemlig ret forskelligt, om du leder efter børneværelsestæpper, tæpper til børneværelset eller tæpper til teenageværelset. Men uanset hvad du søger, er der én ting, der er sikker: Fantasifuldt dekorerede former, farver og designs fortryller både unge og gamle. Mens bløde baby blå tæpper og lyserøde tæpper med søde designs forvandler ethvert rum til et smukt rige for babyer, indbyder et trendy børnetæppe drenge og piger til at boltre sig og hygge sig og er derfor perfekt egnet som en behagelig legemåtte. Børnetæpper dekoreret med sjove dyr fra zoologisk have eller farverige bogstaver og tal vil helt sikkert forvandle ethvert børneværelse til et sjovt paradis for børn. Ofte ser børnetæpper meget anderledes ud end tæpper til teenagere, da sidstnævnte allerede ligner moderne tæpper til unge voksne. Et farverigt shaggy tæppe er f.eks. perfekt egnet til dette formål. Meget moderne vintage-tæpper skaber et særligt cool look i teenageværelser og afspejler perfekt de unge voksnes individualitet og trendighed.

  Definér lege- og læseområder med et rundt tæppe til børneværelset

  Et rundt tæppe til børneværelset er en god måde at definere et lege- eller læseområde på i dit barns værelse. Det forvandler området til en hyggelig oase af ro eller en magisk legeverden at tumle rundt i. Vores runde børnetæpper fås i mange forskellige stilarter og farver: Vælg for eksempel et blåt børneværelsestæppe for en beroligende atmosfære eller en rød eller pink model for en livlig atmosfære. Du kan også finde runde børnetæpper med stjerner, dyr eller geometriske former online. De søde designs indbyder til leg, drømme og udforskning af verden, samtidig med at de skåner børnenes knæ. Runde tæpper til børneværelset er ideelle til at definere bestemte områder eller fremhæve dem som et statement-område. Med dem kan du udtrykke dine elskedes individualitet perfekt.

  Børnetæpper og babytæpper testet for skadelige stoffer

  De, der ønsker at købe billige børnetæpper og babytæpper til overkommelige priser, finder hurtigt den perfekte model hos benuta. Ud over designet og den rimelige pris er naturligvis også materialet og kvaliteten vigtig. Vi tilbyder et stort udvalg af børnetæpper til piger og drenge, der er fremstillet af forskellige materialer, herunder bomuld, syntetiske fibre eller uldtæpper. Det er meget vigtigt for os, at vores børnetæpper er testet for skadelige stoffer og er af god kvalitet. For at dette også kan spores, er mange af vores børnetæpper Øko-Tex-certificeret eller har andre kvalitetsmærker fra TÜV eller GuT. Et andet aspekt, som man skal være opmærksom på: For at undgå frustrationer efter leg og tumlen på de nye modeller skal et børnetæppe være meget plejelet og meget robust, ligesom et udendørs tæppe. Derfor er mange af vores børnetæpper fremstillet af giftfrie syntetiske fibre eller naturfibre for at garantere, at dit børnetæppe og babytæpper er let at vedligeholde, holdbart og robust og samtidig bidrager til at skabe et skønt look med sit udvalg af farver og designs.

  Køb børnetæpper hos benuta


  Som Europas største forhandler for tæppe finder du et stort udvalg af lækkert gulvtilbehør i alle prisklasser hos benuta. Vælg din favorit online, og bestil den hurtigt og bekvemt hjem til dig. Gå på opdagelse i vores shop nu og find børnetæpper i søde designs, populære farver og trendy mønstre - fra S til M og L til XL!