Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Tæppenyheder

Varer 1-96 af 262

Side

Varer 1-96 af 262

  1. Uldtæppe Shape Lysegrøn
    benuta PREMIUM
    Uldtæppe Shape Lysegrøn
    fra 3.415,00 kr. 2.595,00 kr.
    -24%
Side

Varer 1-96 af 262

Nye tæpper

Et nyt tæppe bringer hygge ind i dit hjem, opdeler rummene og giver liv til rummet. De har også en varmende og støjreducerende effekt. Disse egenskaber gør dem til det perfekte boligtilbehør. Lad dig inspirere af de seneste innovationer inden for tæppernes verden og opgrader dit hjem med få, nemme trin!

 

 

Nye tendenser inden for tæpper

Sæt dekorative accenter med et smukt tæppe. De aktuelle tæppetendenser er tæpper med orientalske mønstre og tæpper med geometriske mønstre. Vintage og skandinaviske tæpper er også på vej frem. Med hensyn til farver er alt tilladt. Farverige eller neutrale grå - der er ingen grænser for, hvad du vil.

 

 

De nyeste tæppestilarter til alle boligområder

Vores tæppeenyheder fås i mange nye designs, farver og materialer. De kan placeres i ethvert boligområde og integreres optimalt i den eksisterende indretning. Der findes også moderne tæpper til gangen eller børneværelset. Alle rum bliver mere hjemlige med et stilfuldt tæppe, og du har mulighed for at vise din personlighed. Vil du gerne købe et smukt tæppe online? Så er benuta online shop det rette sted for dig. Vælg en af vores stilfulde tæppe-nyheder nu.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.