Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • store taeper
 • Store tæpper

  326 Produkter

  326/326 Resultater

  Store tæpper i et stort udvalg

  Farver har en stor indflydelse på den menneskelige psyke. Derfor skal farven vælges meget omhyggeligt, når man vælger et stort tæppe. Udvalget er stort: store tæpper findes i alle tænkelige og tænkelige farver. Flerfarvede tæpper er også meget populære. De findes i en række forskellige mønstre og stilarter. Slår dit hjerte for vintage eller skandi? Enkle striber eller blomstermotiver? Lad dig fortrylles af tæppernes mangfoldige verden. Hvis tæppet skal være stort, er det især vigtigt at tænke over, hvordan tæppet skal se ud i rummet. Tænk især over materialet, farven og præcis hvordan det store tæppe skal placeres.

  Brug af store tæpper

  Der findes store tæpper til alle områder i huset. Gør et stort tæppe til stjernen i din stue og skab en hyggelig stemning. Selv spisestuen kan gøres hyggeligere med et tæppe under spisebordet. Men det er ikke det hele: Et stort tæppe beskytter dit sarte gulv mod ridser og pletter. I rum, der er udsat for pletter, er det en god idé at vælge fladvævede tæpper af let vedligeholdelsesvenligt syntetisk materiale. I opholdsrum, f.eks. soveværelser og stuer, er hyggelige tæpper med shaggy tæpper populære, som gør det til en blød og varm fornøjelse at stå ud af sengen.

  Oplev udvalget hos benuta

  Har du fundet din nye favorit i vores online shop? Så skal du bare vælge den rigtige tæppestørrelse, der passer perfekt til dit nye gulvtilbehør, og voilà - dit hjem ser allerede meget mere stilfuldt og hyggeligt ud! Ud over mange flotte designs og former kan du også købe forskellige størrelser hos benuta. Gå på opdagelse online nu:

  • Tæpper i 300x400 cm: Har du en rummelig stue? Så planlæg tæppet omkring rummets hjerte - sofaen! Til store sofahjørner er et 300x400 cm tæppe perfekt til at placere alle møblerne på. Det samme gælder for din spiseplads med et bord med plads til 8 personer eller en dobbeltseng.

  • Tæpper i 250x350 cm: Selv i denne størrelse kan du placere en hjørnesofa med sofabord i et godt lys på et tæppe i 250x350 cm. Det ser lige så smukt ud, når du arrangerer et stort spisebord på modellen.

  • Tæpper i 200x300 cm: Til en 3-personers sofa i stuen anbefaler vi et tæppe i 200x300 cm. Bare læg de forreste sofafødder på tæppet, og du har skabt et hyggeligt loungeområde. I spisestuen er denne størrelse god til at placere et bord med 6 stole på gulvtilbehøret.

  • Tæpper i 160x230 cm: Dette er en størrelse i mellemklassen. Et tæppe på 160x230 cm er en god måde at fremhæve især en 2-personers sofa på. Læg blot modellen ud foran din sofa, og du kan tilbringe hyggelige timer i stuen.

  Store tæpper som boligtilbehør

  Med et stort tæppe kan du på ingen tid ændre effekten af et rum efter din smag. Med ensfarvede tæpper kan du sætte liv i tomme rum. Store eller monokromatiske tæpper øger den opfattede størrelse. Der er et perfekt valg til ethvert rum og enhver stil: lad dig inspirere af vores udvalg af store tæpper!