Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Store tæpper

Varer 1-96 af 231

Side

Varer 1-96 af 231

Side

Varer 1-96 af 231

Store tæpper i stort udvalg

Farver har en stor indflydelse på den menneskelige psyke. Derfor skal farven vælges meget omhyggeligt, når man vælger et stort tæppe. Udvalget er stort: store tæpper findes i alle tænkelige og tænkelige farver. Flerfarvede tæpper er også meget populære. De findes i en række forskellige mønstre og stilarter. Slår dit hjerte for vintage eller skandi? Enkle striber eller blomstermotiver? Lad dig fortrylles af tæppernes mangfoldige verden. Hvis tæppet skal være stort, er det især vigtigt at tænke over, hvordan tæppet skal se ud i rummet. Tænk især over materialet, farven og præcis hvordan det store tæppe skal placeres.

 

 

Brug af store tæpper

Der findes store tæpper til alle områder i huset. Gør et stort tæppe til stjernen i din stue og skab en hyggelig stemning. Selv spisestuen kan gøres hyggeligere med et tæppe under spisebordet. Men det er ikke det hele: Et stort tæppe beskytter dit sarte gulv mod ridser og pletter. I rum, der er udsat for pletter, er det en god idé at vælge fladvævede tæpper af let vedligeholdelsesvenligt syntetisk materiale. I opholdsrum, f.eks. soveværelser og stuer, er hyggelige tæpper med shaggy tæpper populære, som gør det til en blød og varm fornøjelse at stå ud af sengen.

 

 

Store tæpper som boligtilbehør


Med et stort tæppe kan du på ingen tid ændre effekten af et rum efter din smag. Med ensfarvede tæpper kan du sætte liv i tomme rum. Store eller monokromatiske tæpper øger den opfattede størrelse. Der er et perfekt valg til ethvert rum og enhver stil: lad dig inspirere af vores udvalg af store tæpper!

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.