Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taeppe flerfarvet
 • Farverige tæpper

  515 Produkter

  515/515 Resultater

  Farverige tæpper: Bring mere livsglæde ind i dit hjem

  Et farverigt tæppe tilføjer et individuelt præg til ethvert opholdsrum og giver samtidig et levende udseende. Derfor er farverige tæpper det helt rigtige tilbehør til hjemmet for dem, der elsker farverige blomsterprint, geometriske mønstre eller abstrakte designs. Vintage-tæpper er f.eks. ofte dyppet i klare, levende farver og beriger ethvert interiør med deres alsidige, let falmede toner.

  Kombination af flerfarvede tæpper

  Et farverigt tæppe kan integreres i næsten alle hjem. For at opnå en harmonisk blanding af farverne bør det overvejes, at mindst én tone i dit flerfarvede tæppe findes i farven på andre indretningsgenstande. Takket være det store udvalg af farverige tæpper er det let at finde denne ideelle model og skabe et unikt look i ethvert rum. I kombination med en enkel eller ensfarvet indretning kan et regnbuetæppe have en særlig bemærkelsesværdig effekt. Ligesom et rødt tæppe skiller et flerfarvet tæppe sig ud i sig selv. Vil du gerne tilføje lidt farve til dit udendørsområde? Så er et udendørs tæppe i farverig i vores populære designs og størrelser måske lige noget for dig.

  Kæmpe udvalg af regnbuetæpper

  Hos benuta får du farverige regnbuetæpper i et stort udvalg af former, materialer, mærker og farvekombinationer. Takket være dette store udvalg af egenskaber fås de i alle prisklasser. Et farverigt tæppe kan designes på uendelig mange måder og vil altid være anderledes.

  Flerfarvede udendørs tæpper vil tilføje et særligt element til dit udendørs område og vil forvandle din have, balkon eller terrasse til et meget behageligt opholdsrum. Uanset om det er et farverigt persisk tæppe eller et regnbuetæppe af uld, har du hos benuta frit valg. Ligesom lyserøde tæpper vil farverige tæpper lyse op på dit gulv med deres levende nuancer. Især når det gælder tæpper med slående farvekombinationer, bør man vælge med omtanke, så de passer elegant ind i dit rum.

  Oplev smukke regnbue- eller flerfarvede tæpper i de mest usædvanlige farvekombinationer og giv dit hjem et unikt look! Om det så er gul og grøn, rød og taupe eller regnbuefarvede tæpper - hos benuta finder du alle mulige variationer. Gå ikke glip af vores farverige tæpper, og bliv inspireret i dag!

  Lad dig fortrylle af vores sortiment

  I vores online shop finder du et stort udvalg af farverige tæpper i populære designs og farvekombinationer. Gennemse sortimentet nu, og lad dig inspirere af variationen. Uanset hvilken farveaccent du ønsker at sætte derhjemme, har vi den rigtige model til dig! Ud over tæpper i rød eller pink finder du:

  Leder du efter en mere enkel løsning? Intet problem, så klik dig gennem smukke tæpper i beige eller monokromatiske tæpper som sort, hvid eller mørkeblå. Som Europas største tæppe forhandler finder du et stort udvalg af modeller hos benuta, med noget for enhver smag.