Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • vaskbare taepper
 • Vaskbare Tæpper

  140 Produkter

  140/140 Resultater

  Praktisk og stilfuldt: Vaskbare tæpper til alle rum

  Hvem kender det ikke? Børnene løber ind i huset med beskidte sko efter at have leget i haven, eller hunden gør det behageligt på tæppet med våde poter efter en lang gåtur i regnen - og så er det ødelagt! Med et gulvtæppe, der kan vaskes, behøver du ikke længere at bekymre dig om det. I vores butik finder du mange designs, som du kan vaske i vaskemaskinen eller i hånden. Det gør din hverdag nemmere og sparer dig for at skulle på renseriet. Tag blot et kig på produktdetaljerne, inden du køber, og beslut dig for et tæppe, der passer til dig og dine behov.

  Oplev vores plejelette designs til rum med høj brug, f.eks. stuen, køkkenet, gangen eller børneværelset nu, og vær sikker på, at de er klar til et alsidigt liv. Hvis din favorit ikke passer perfekt, kan du returnere til os inden for 60 dage. Oplev vaskbare stuetæpper og mange andre designs online hos benuta!

  Det elsker vi ved vaskbare tæpper

  Et vaskbart tæppe fra benuta bringer ikke kun hygge ind i dit hjem, det gør også dit liv lettere. Det er robust og kan modstå en række udfordringer. Hvis noget går galt, kan enkelte pletter hurtigt vaskes ud med hånden. Og selv hvis det bliver genstridigt beskidt, behøver du ikke at skille dig af med det samme - hvis du passer godt på det, bliver det en trofast og langvarig følgesvend.

  Hvis dit tæppe kan maskinvaskes, kan du også putte det i vaskemaskinen. Dette er ideelt for allergikere, kæledyrsejere og familier, da støv, kæledyrshår eller snavs nemt kan fjernes i én vask. Læs dog altid etiketten med de nøjagtige vaskeanvisninger.

  Godt at vide

  Vores praktiske gulvtilbehør findes i mange forskellige materialer, størrelser, former og stilarter. Derfor kan du med sikkerhed finde et tæppe i vores sortiment, der ikke kun kan vaskes, men som også passer perfekt til din indretningsstil og dine præferencer. Vi fortæller dig, hvordan du kan genkende den perfekte model til dine rum. 

  Materialer, størrelse og form

  Er et hyggeligt bomuldstæppe ideelt for dig, eller er du mere til den praktiske kunstfibertype? Er du på udkig efter et stort rektangulært tæppe til spisestuen eller et lille rundt design til børneværelset? Nedenfor kan du finde ud af, hvilket materiale der passer til dig, og hvilke størrelser og former der findes.

  • Bomuld: Mange af vores vaskbare tæpper er fremstillet af naturfibren bomuld. Den absorberer naturligt snavs og fugt og er derfor særlig nem at rengøre. Materialet er også superbehageligt, og derfor passer bomuldstæpper ind i næsten alle rum. 

  • Syntetiske fibre: Nogle af vores kollektioner af syntetiske fibre kan også vaskes. For eksempel tåler de plejelette tæpper af polyester og polypropylen godt våde tæpper. Vores tæpper til indendørs og udendørs brug er også særligt praktiske. De kan ikke vaskes i vaskemaskinen, men de er meget nemme at rengøre. Nogle af dem kan også vaskes. Det gør dem ideelle til rum med stor trafik, som f.eks. gangen eller udendørsarealer.

  • Forskellige størrelser og former: Vi har tæpper i størrelser fra 90 x 60 cm og op til 300 x 400 cm. Hvis du ikke kan beslutte dig, kan størrelsesguiden til benuta-tæpper hjælpe dig. Vær dog opmærksom på, at et meget stort tæppe måske ikke passer i alle almindelige vaskemaskiner. Enkelte pletter kan dog altid fjernes med en hurtig håndvask.

  Tæpper til alle boligarealer og indretningsstile

  Det behøver ikke at se ud som om, at din indretning er slidstærk. Hos benuta finder du vaskbare tæpper i populære stilarter som vintage, berber, skandi eller boho. De ser perfekte ud i stuen og soveværelset, men også i badeværelset og gangen. Hvis du kan lide det blødt og hyggeligt, men stadig ikke ønsker at kigge på dit tæppe hver gang du spiser en snack eller et glas rødvin, er vores CLOUDY højpolede kollektion noget for dig. Vores vaskbare børnetæpper i søde designs sikrer sikker legeglæde på dit barns værelse. Så du behøver ikke at bekymre dig, hvis de små leger på gulvet og spilder noget. 

  I øvrigt: Hvis du er på udkig efter et særligt robust køkkentæppe, der er let at rengøre, kan du regne med vores indendørs og udendørs tæpper. Også her er der ingen grænser for dine ønsker, da de fås i diskrete nuancer som beige, creme eller grå til et enkelt look eller som blikfang i moderne mønstre og livlige farver som blå, grøn, gul eller rød.

  Køb vaskbare tæpper online hos benuta

  Er du på udkig efter et tæppe, der passer perfekt til dig? Så finder du helt sikkert dit nye yndlingsstykke i vores butik. Ud over vores store udvalg af designs og størrelser er der vaskbare tæpper til ethvert budget, som vil blive hos dig i lang tid. Og hvis du ombestemmer dig, skal du blot returnere dit nye tæppe til os inden for 60 dage og stress.