Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • udendorstaepper
 • Udendørs tæpper

  657 Produkter

  657/657 Resultater

  Pynt et udendørs område med udendørs tæpper

  Fladvævede og syntetiske tæpper er ekstremt alsidige og multifunktionelle: deres farverige accenter giver forfriskende variation, og deres flade luv sikrer hjemlig komfort. Som udendørstæppe er altan- og terrassetæpper et absolut must-have i havesæsonen og giver lyst til afslappede grillaftener. På en smuk måde bringer de stuens hyggelige atmosfære udenfor, f.eks. med pastelfarvede eller grå tæpper, og samtidig fremhæver de alle typer havemøbler, uanset om det er klassiske træmøbler eller moderne rattanmøbler. Et udendørstæppe er meget smudsafvisende og pynter endda indendørs i dit hjem, f.eks. i form af køkkentæpper eller sisaltæpper, og fremhæver dermed smukt dine boligindretninger.

  Indendørs og udendørs tæpper

  Udendørstæpper er fremstillet af langtidsholdbare materialer og er meget slidstærke - uanset om det regner eller skinner. Grundlaget for disse er ekstremt modstandsdygtige og plejelette syntetiske fibre, som sikrer robusthed og holdbarhed. Derudover er de meget slidstærke, særligt solide og absorberer kun lidt fugt takket være deres fiberstruktur, som de også hurtigt afgiver til luften igen. Derfor anvendes syntetiske fibre også til runde tæpper eller bademåtter. Takket være deres robuste egenskaber er de særligt velegnede til udendørs og indendørs overflader, som ofte anvendes. Desuden er udendørstæpper absolut ikke faldende og forbliver levende og farverige, selv når de udsættes for sollys. De kan nemt rengøres ved let svævning eller slag og giver dig uendelig glæde.

  Udendørs tæpper i et stort udvalg

  Også med hensyn til deres design er udendørs tæpper ganske imponerende. Uanset om det drejer sig om skandinaviske designs, geometriske mønstre som et legesygt boho-tæppe, dækker deres brede udvalg næsten alle indretningsstile. Farvesortimentet er lige så mangfoldigt: naturlige brune nuancer er lige så repræsenteret som stærke farver. Deres varierede sortiment af størrelser og former lader heller ikke noget tilbage at ønske og opfylder endda meget specifikke krav. Da mange altaner er meget smalle, er løbere særligt velegnede som altanklude. Selv store terrasser eller gårdhaver kan dekoreres og forbedres med et smukt havetæppe eller terrassetæppe. Udendørstæpper kan dog også have form som dørmåtter eller halltæpper, som er særligt robuste og vejrbestandige og derfor perfekt egnet til husets indgangsparti. En stilfuld dørmåtte byder enhver gæst, der træder ind i dit hjem, velkommen og forhindrer samtidig, at snavs bliver ført ind i huset.

  Denne moderne og elegante kollektion af udendørstæpper har et vist je ne sais quoi og forskønner ethvert boligområde. Lad dig inspirere af dens mangfoldighed!

  Sortimentet i et overblik

  Som du kan se, er der ingen grænser, når det gælder design, størrelse, farve og form på et udendørs tæppe. Det er derfor, du kan kombinere det perfekt med enhver indretningsstil. Gå på opdagelse i vores benuta shop:

  Style et udendørs tæppe i grå, beige, sort/hvid & co.

  Byd de varme dage velkommen med et farverigt gulvtilbehør på din altan, terrasse eller i din have, og skab en god stemning i dit udendørs område. Uanset om du er på udkig efter et udendørs tæppe i rød, turkis eller andre stærke farver, kan du finde det rigtige online. Foretrækker du noget mere enkelt? Så se vores udvalg af flotte udendørstæpper i grå eller sort/hvid for en spændende kontrast. Skab et særligt harmonisk look med udendørstæpper i beige eller grøn. De naturlige farver skaber en følelse af ro og fred og inviterer dig og dine gæster til at slappe af.

  Størrelsesguide: Find den rigtige størrelse til udendørs brug

  Især om foråret og sommeren tilbringer du meget tid udenfor. For at forsøde din tid endnu mere kan din altan, terrasse eller have pyntes med et tæppe i blot et par trin. Store udendørstæpper på f.eks. 300 × 400 cm eller 200 × 300 cm ser særligt godt ud på rummelige terrasser med loungemøbler: De udstråler hyggelig charme og understreger rummeligheden i dit udendørs område. Hvis du har en spiseplads udenfor, kan du med fordel placere et udendørsmøbel under bordet. Til mindre områder på altanen eller smalle terrasser anbefaler vi vores udendørsløbere eller et rundt udendørstæppe. Med dem kan du forbedre selv de mindste udendørsområder og skabe en atmosfære af velvære og afslapning. Vores mellemstore modeller i 160 x 230 cm eller 140 x 140 cm er også et godt alternativ, hvis du ikke har så meget plads eller ønsker at arrangere dine møbler på en anden måde. Gå på opdagelse online nu og find det perfekte udendørsmøbel - fra XS til XXL!

  Det perfekte look: udendørstæpper i mange designs

  Fra boho til klassisk til moderne design. Vores forskellige stilarter lader intet tilbage at ønske! Vil du prøve den trendy boho chic? Så er et farverigt udendørstæppe med boho-look lige noget for dig. Det bringer et frisk pust til dit udendørs område og giver det virkelig liv. Det legesyge design passer ikke kun til de sommerlige vibes, men udstråler også god humor. Det vil helt sikkert gøre grillaftener med venner og familie dobbelt så sjove. Leder du stadig efter det rigtige tæppe i minimalistisk eller skandi-stil? Du kan også finde udendørstæpper i sort og hvid online. Denne farvekombination skaber en fantastisk kontrast, især i kombination med farverigt tilbehør som puder og tæpper eller farverige planter og krukker. Prøv det, og gør din altan, terrasse eller have til et ægte blikfang!

  Farverige udendørstæpper til et legesygt look


  Vil du tilføje farverige accenter og gøre dit nye tæppe til et stilfuldt fokuspunkt? Så gå på opdagelse i vores udendørstæpper i klare farver som blå, grøn, rød, pink og mange flere. De legesyge designs vil give dig og dine gæster et smil på læben, give mere liv til udendørsarealet og se super stilfulde ud. Du kan rulle de farverige udendørstæpper ud på din altan såvel som på din terrasse eller i din have - fra løbere og runde modeller til store versioner, du finder den rigtige størrelse til ethvert område hos benuta. Gå på opdagelse online nu og vælg et terrassetæppe eller altantæppe, der passer perfekt til dig og dit udendørsareal.

  Køb udendørs tæpper online

  Hos benuta har du mulighed for at købe udendørstæpper hurtigt, billigt og bekvemt online. Udendørstæpper har ikke uden grund været meget populære i flere år og kan bruges som tæppe til altanen såvel som tæppe til terrassen eller haven. Hos benuta får du også den bedste service og 60 dages returret. Hold også øje med vores rabatkampagner, som vi kører med jævne mellemrum. På den måde kan du få dit nye udendørstæppe i høj kvalitet til en endnu lavere pris. Et udendørstæppe forvandler ethvert uderum til en oase af hygge
  Denne moderne og elegante kollektion af udendørstæpper vil med garanti sætte prikken over i'et i enhver bolig. Lad dig inspirere af deres mangfoldighed, og gå på opdagelse i vores store udvalg!