Leveringstijd: i øjeblikket ca. 3-5 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
VINTERUDSALG SPECIAL | 20 % EKSTRA*
Få din rabatkode nu

Udendørstæpper

Varer 1-96 af 405

Side

Varer 1-96 af 405

  1. Find den rigtige tæppestørrelse

Side

Varer 1-96 af 405

Udendørs tæpper

Udendørstæpper er ekstremt alsidige og multifunktionelle: deres farverige accenter giver en forfriskende variation, mens deres flade luv skaber komfort i hjemmet. Udendørstæpper er smukke blikfang og et absolut musthave til havesæsonen og udendørs grillfester. Disse moderne tæpper bringer den behagelige atmosfære fra en stue udenfor og fremhæver samtidig alle former for havemøbler, uanset om det er klassiske træmøbler eller moderne rattanmøbler. Mulighederne for at bruge flatweavetæpper og plasttæpper rækker langt ud over udendørsarealet: Et udendørstæppe er meget smudsafvisende og pynter endda indendørs i dit hjem, f.eks. i form af køkkentæpper eller sisaltæpper, og fremhæver dermed smukt dine boligindretninger.Indendørs og udendørs tæpper

Udendørstæpper er fremstillet af langtidsholdbare materialer og er meget slidstærke - uanset om det regner eller skinner. Grundlaget for disse er ekstremt modstandsdygtige og plejelette syntetiske fibre, som sikrer robusthed og holdbarhed. Derudover er de meget slidstærke, særligt solide og absorberer kun lidt fugt takket være deres fiberstruktur, som de også hurtigt afgiver til luften igen. Derfor anvendes syntetiske fibre også til runde tæpper eller bademåtter. Takket være deres robuste egenskaber er de særligt velegnede til udendørs og indendørs overflader, som ofte anvendes. Desuden er udendørstæpper absolut ikke faldende og forbliver levende og farverige, selv når de udsættes for sollys. De kan nemt rengøres ved let svævning eller slag og giver dig uendelig glæde.Udendørs tæpper i et stort udvalg

Også med hensyn til deres design er udendørs tæpper ganske imponerende. Uanset om det drejer sig om skandinaviske designs, geometriske mønstre eller i form af vintage-tæpper, dækker deres brede udvalg næsten alle indretningsstile. Farvesortimentet er lige så mangfoldigt: naturlige brune nuancer er lige så repræsenteret som stærke farver. Deres varierede sortiment af størrelser og former lader heller ikke noget tilbage at ønske og opfylder endda meget specifikke krav. Da mange altaner er meget smalle, er løbere særligt velegnede som altanklude. Selv store terrasser eller gårdhaver kan dekoreres og forbedres med et smukt havetæppe eller terrassetæppe. Udendørstæpper kan dog også have form som dørmåtter eller halltæpper, som er særligt robuste og vejrbestandige og derfor perfekt egnet til husets indgangsparti. En stilfuld dørmåtte byder enhver gæst, der træder ind i dit hjem, velkommen og forhindrer samtidig, at snavs bliver ført ind i huset.


Denne moderne og elegante kollektion af udendørstæpper har et vist je ne sais quoi og forskønner ethvert boligområde. Lad dig inspirere af dens mangfoldighed!

*Gyldig for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Gyldig indtil 14.2.2023. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.