Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taepper sisal
 • Sisal tæpper

  144 Produkter

  144/144 Resultater

  Sisal-tæpper: Naturens skønhed

  Sisaltæpper er ægte naturskønheder, der giver ethvert hjem en særlig, naturlig charme. De scorer særligt højt med deres biologisk nedbrydelige materiale, som udvindes af bladfibrene fra sisalagven. Som et fornyeligt råmateriale lever de op til princippet om bæredygtighed og har dermed en god miljøbalance. Da de ligesom materialet i et uldtæppe eller udendørs tæppe er meget robuste og modstandsdygtige, kan de bruges på mange måder og er særligt velegnede som udgangsmateriale til et naturfibertæppe.

  Oplev udvalget af sisaltæpper i beige, sort, blå og andre flotte farver i benutas online shop, og vælg din nye favorit. Mange af modellerne er tilgængelige med det samme.

  Sisaltæpper forskønner dit hjem

  Næsten enhver bolig kan dekoreres med et sisaltæppe. Med en skridsikker underside giver det et sikkert greb og bliver altid på plads. Takket være deres holdbarhed kan sisaltæpper tåle selv hård brug i travle boligområder, for eksempel som køkkentæpper. Tæpper af naturfibre viser sig således at være særligt holdbare. Det positive ved naturmaterialer er, at de på grund af deres hygroskopiske egenskaber skaber et sundt boligklima ved at absorbere fugt fra rummet og afgive den igen, når det er nødvendigt. På trods af alt dette skal det bemærkes, at de ikke er egnede til permanent fugtige rum såsom badeværelser, da sisaltæpper beskadiges af overdreven fugt, og vandpletter kan forblive på lang sigt.

  Naturlige tæpper hos benuta

  Sisaltæpper er meget mere end et funktionelt highlight: De er den ideelle gulvbelægning for naturelskere og alle dem, der elsker klassisk og tidløst design. Normalt i naturlige toner som beige, brun eller rød, har et sisaltæppe en diskret effekt og efterlader dermed masser af plads til det individuelle design af et rum. Mange tæpper i sisallook er desuden indrammet af en smuk kant, som yderligere understreger den naturlige struktur i de fladvævede tæpper. Med en række forskellige former og størrelser har du mulighed for at lægge dem i næsten alle dele af huset. Særligt populære er tæppeløbere af sisal, som med deres form passer perfekt til smalle, aflange gange. Men der er også andre modeller, som er glade for deres naturlige look og enkle design: Uanset om du vælger et rundt eller firkantet tæppe, udstråler det altid en varm og hyggelig atmosfære i hjemmet.

  Find din favorit

  Hos benuta kan du købe et bredt udvalg af sisaltæpper online i mange former som runde, løbere eller rektangulære. Vi tilbyder også en bred vifte af farver. Ud over sisal kan du finde mange andre naturfibertæpper i vores onlinebutik, f.eks:

  Sisaltæpper med kanter som et statement i din bolig

  Hvis et ensfarvet tæppe er for ensfarvet til dig, skal du gå efter et sisaltæppe med en kant i turkis, grøn eller rød. På trods af det tidløse design kan du sætte accenter med en kant i kontrastfarver og koordinere møblerne med boligtilbehør og dekorationer i samme farve. Hvis du foretrækker noget mere iøjnefaldende, kan du gå efter et orientalsk tæppe med en kant i stedet for et sisaltæppe. Dekorationerne gør tæppet til et blikfang i enhver stue.

  Køb sisaltæpper online hos benuta

  Vil du skabe en afslappet oase af velvære inden for dine fire vægge? Så gå efter det naturlige materiale og tilføj et stilfuldt sisaltæppe til dit hjem. Se det store udvalg af sisaltæpper i mange farver som beige, rød, blå eller sort. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og former og få din favorit leveret direkte til dit hjem. Hvis du ikke kan lide din ordre, kan du returnere den til os inden for 60 dage takket være vores udvidede returpolitik.

  Lad dig inspirere og find et tæppe, der passer til dig og dine ønsker!