Spring
 • Home>
 • taepper sisal
 • Tæpper sisal & Jute tæpper

  211 Produkter

  211/211 Resultater

  Sisaltæpper

  Sisaltæpper og jutetæpper er ægte naturskønheder, som giver ethvert hjem en særlig naturlig charme. De scorer især med deres biologisk nedbrydelige materiale, der er udvundet af sisalplantens bladfibre og juteplantens stængler. Som fornyelige ressourcer lever de op til loven om miljømæssig bæredygtighed og har en god miljørevision. Da de er lige så robuste og holdbare som det materiale, der anvendes til uldtæpper eller udendørs tæpper, kan de anvendes på mange måder og er særligt velegnede som råmateriale til naturtæpper.

  Sisaltæpper til ethvert hjem

  Næsten alle boligområder kan indrettes med sisaltæpper eller jutetæpper. Ligesom bademåtter er sisaltæpper forsynet med en skridsikker tæppebagside, giver en sikker overflade og forbliver på stedet. Takket være deres robusthed bevarer sisaltæpper deres udseende og følelse, selv når de placeres i ofte benyttede boligområder og f.eks. anvendes som køkkentæpper og gangløbere. Naturfibertæpper viser sig således at være særligt holdbare. Fordelene ved naturmaterialer er meget forskellige: Takket være deres hygroskopiske egenskaber skaber de et sundt boligmiljø ved at absorbere fugt fra luften og afgive den, når der er behov for det. På trods af dette bør man huske på, at disse moderne tæpper ikke egner sig til fugtige rum som f.eks. badeværelser, da sisaltæpper kan tage skade, hvis de udsættes for meget for fugt, og vandpletter kan blive permanente.

  Naturligt liv med sisaltæpper

  Et sisaltæppe eller jutetæppe er langt mere end blot et funktionelt highlight: det er den ideelle gulvbelægning for naturelskere og alle dem, der elsker klassisk og tidløst design. Da sisaltæpper ofte findes i naturlige nuancer, er de ret afdæmpede og giver masser af plads til den individuelle indretning af et rum. Grønne tæpper og beige tæpper er populære modeller til at skabe en natura-inspireret atmosfære. Mange sisaltæpper er desuden dekoreret med en smuk kant, som smukt fremhæver strukturen på fladvævede tæpper. Takket være et stort udvalg af former og størrelser er det muligt at placere dem i næsten alle rum i huset. Sisaltæppets løbere er særligt populære stykker, da de takket være deres form er velegnede selv til lange smalle haller. Andre varianter imponerer dog også med deres naturlige udseende og enkle design. Så uanset om du vælger et rundt tæppe eller et firkantet tæppe, skaber de altid en varm og hyggelig atmosfære.

  Er du på udkig efter et behageligt hjemmemiljø? Oplev smukke sisaltæpper hos benuta!

  ,