Spring

Betalingsservice og forsendelse

Du vælger selv

Hos benuta vælger du selv ikke kun fra et udvalg af tæpper I forskellige stilarter. Men også når det gælder håndtering og bearbejdning af din ordre.

Betalingsmetoder

 • Betal med kreditkort

  Vi tager Mastercard, VISA og AMEX.

  I forbindelse med betalingen på benuta.dk kan du betale med kreditkort. Når du betaler, skal du angive dit kortnummer, udløbsdatoen og sikkerhedskoden. Sikkerhedskoden er et tal som kreditkortudbyderen bruger til en særlig sikkerhedsfunktion, som garanterer, at du rent faktisk har kreditkortet hos dig i forbindelse med bestillingen. Hos Mastercard og VISA står den trecifrede sikkerhedskode på bagsiden af kreditkortet. Hos AMEX står den firecifrede sikkerhedskode på forsiden af kortet.

  Beløbet bliver trukket fra dit kreditkort efter bestillingen.

  Udleveringen af din ordre sker, alt efter tilgængelighed, omgående.

  Forsendelse

  Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr

  Vi leverer din ordre nemt og gratis hjem til dig, når du køber for mindst 800kr.

  Vi sender dine varer med internationalt anerkendte logistikfirmaer som DHL og DPD.

  Hvis størrelsen eller vægten på dit tæppe kræver det, leverer vi dine varer gratis “til fortovskanten”. I forbindelse med leveringen, forsøger fragtmanden at kontakte dig for at aftale en dato. ‘Gratis til fortovskanten‘ betyder, at varen læsses af lastvognen og alle yderligere transportanliggender aftales med transportørens medarbejder på stedet eller forud med speditøren, hvilket kan medføre ekstra omkostninger.

  ,