Spring

Betalingsservice & forsendelse

Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder, der gør det nemt og bekvemt at handle hos os. Vælg blot den, der passer dig bedst, og glæd dig til dine nye benuta-favoritter snart!

Betalingsmetoder

 • Placeholder for alt text

  Betaling med kreditkort

  Vi accepterer MasterCard, VISA og AMEX.

  Under bestillingsprocessen på benuta.dk kan du betale fakturabeløbet med kreditkort. Til betalingen skal du bruge dit kortnummer, gyldighedsperioden og kortets verifikationsnummer. Kortbekræftelsesnummeret er en særlig sikkerhedsfunktion, som anvendes af kreditkortselskaberne for at sikre, at kreditkortet er fysisk til stede, når ordren afgives. Med MasterCard og VISA finder du det 3-cifrede kontroltal på bagsiden af dit kreditkort. For AMEX findes det 4-cifrede kontrolciffer på forsiden af dit kort.

  Din kreditkortkonto vil blive debiteret ved modtagelse af din ordre.

  Din ordre vil blive leveret straks, afhængigt af tilgængelighed.

  Forsendelse

  Vi leverer gratis til dit hjem fra en ordreværdi på 800 kr. Op til en ordreværdi på 800 kr er der forsendelsesomkostninger på 74,95 kr. For at sikre, at din pakke ankommer pålideligt og sikkert, arbejder vi sammen med anerkendte logistikvirksomheder som PostNord, DHL eller UPS.

  Bemærk: Hvis det er nødvendigt på grund af pakkens størrelse eller vægt, vil din ordre blive leveret "free kerbside" af en speditør. I dette tilfælde vil speditøren kontakte dig for at aftale en leveringsdato. "Free kerbside" betyder, at varerne kun bliver læsset af lastbilen. Alle andre transportveje (f.eks. til dit hjem) udføres i samråd med og efter speditørens skøn eller skal aftales med speditøren på forhånd. Dette kan medføre yderligere omkostninger.

  Du kan finde flere oplysninger om forsendelse og levering under Hjælp og kontakt.