15% EXTRA på ALT!
▸ Tilmeld dig nyhedsbrevet
Summer Sale | Spar op til -70%
▸ Klik her for salg

Betalingsservice og forsendelse

Du vælger selv

"Hos Benuta vælger du selv Ikke kun fra et udvalg af tæpper i forskellige stilarter. Men også når det gælder håndtering og bearbejdning af din ordre."

Betalingsmetoder

Betal senere

Med ”Få først, Betal senere” får du dine varer hjem og prøver dem i 14 dage, inden du beslutter dig for at betale. Er der noget, der går galt, er du desuden omfattet af Klarnas køberbeskyttelse.

Hvordan fungerer det?

Normalt sendes fakturaen til den e-mailadresse, du angiver ved købet, men i nogle tilfælde sendes den pr. post eller sammen med pakken. Derfor kan der være forskel på, hvor lang tid der går, før du modtager fakturaen, da den sendes samtidig med afsendelsen af din ordre.

Håndter dine fakturaer

Log ind her eller via Klarna-appen for at se og håndtere alle fakturaer. Du kan f.eks. betale med et enkelt klik eller forlænge betalingstiden.

Split op

Nu kan du ganske enkelt splitte din faktura op på på 3, 6 eller 12 måneder. Når du vælger delbetaling, inkluderes fakturaen i den kontofaktura, som sendes til dig i midten af den efterfølgende måned.

Split din faktura op:
  1. Log ind her eller i Klarna-appen.
  2. Vælg, hvilken faktura du ønsker at betale delvist.
  3. Klik på “Betalingsalternativer” og derefter på ”Delbetaling”.
  4. Vælg det antal måneder, du ønsker at fordele betalingerne over. Færdig!

Log ind i Klarna-appen her.
Klarnas vilkår for delbetaling finder du her .

Problemer? Ikke noget problem.

Uanset hvilken tid på døgnet, du får problemer, så sidder Klarna klar på chatten og hjælper dig med at finde løsningen. Døgnet rundt. 24/7. Begynd med at logge ind i Klarna-appen, eller klik her.

Forsendelse:

Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr

Vi leverer din ordre nemt og gratis hjem til dig, når du køber for mindst 800kr.

Vi sender dine varer med internationalt anerkendte logistikfirmaer som DHL og DPD.

Hvis størrelsen eller vægten på dit tæppe kræver det, leverer vi dine varer gratis “til fortovskanten”. I forbindelse med leveringen, forsøger fragtmanden at kontakte dig for at aftale en dato. ‘Gratis til fortovskanten‘ betyder, at varen læsses af lastvognen og alle yderligere transportanliggender aftales med transportørens medarbejder på stedet eller forud med speditøren, hvilket kan medføre ekstra omkostninger.