Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.

Betalingsservice & forsendelse

Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder, der gør det nemt og bekvemt at handle hos os. Vælg blot den, der passer dig bedst, og glæd dig til dine nye benuta-favoritter snart!

Betalingsmetoder

 • Betal med kredit- eller debetkort

  Vi accepterer MasterCard, VISA og AMEX.

  Under bestillingsprocessen på benuta.dk kan du betale med kredit- eller betalingskort. Til betalingen skal du bruge dit kortnummer, gyldighedsperioden og kortbekræftelseskoden (CVC). Det er en særlig sikkerhedsfunktion, som kreditkortselskaberne bruger til at sikre, at kredit- eller betalingskortet er fysisk til stede, når ordren afgives. Med MasterCard og VISA findes den 3-cifrede kode på bagsiden af dit kort. For AMEX findes den firecifrede kode på forsiden af dit kort.

  Din betaling vil blive behandlet med det samme. Når vi har modtaget din betaling, vil vi behandle din ordre og forberede dit køb til transport.

  Forsendelse

  Vi sender din ordre gratis fra een ordreværdi på 800 kr. Op til en ordreværdi på 800 kr er der forsendelsesomkostninger på 74,95 kr. Vi samarbejder med anerkendte logistikvirksomheder som PostNord, DHL,GLS og UPS om levering. Størrelsen og vægten af din(e) pakke(r) vil afgøre, hvilken fragtudbyder der er bedst egnet til at levere din ordre. Vi informerer dig om dette i afsendelsesbekræftelsen.

  Bemærk: Ved meget store eller tunge varer, der ikke kan sendes som pakke, vil vi få et speditørfirma til at levere din ordre "free kerbside". I dette tilfælde vil speditøren kontakte dig for at aftale en leveringsdato. "Free kerbside" betyder, at varerne kun bliver læsset af lastbilen. Alle andre transportveje (f.eks. til dit hjem) udføres i samråd med og efter speditørens skøn eller skal aftales med speditøren på forhånd. Dette kan medføre yderligere omkostninger.

  Det er vigtigt for os, at du modtager dine bestilte varer så hurtigt som muligt. Derfor kan det ske, at vi deler din ordre op i flere leverancer. Vi informerer dig naturligvis via e-mail, så snart en pakke er på vej til dig.

  Du kan finde flere oplysninger om forsendelse og levering under Hjælp og kontakt.