Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Betalingsservice og forsendelse

Du vælger selv

"Hos Benuta vælger du selv Ikke kun fra et udvalg af tæpper i forskellige stilarter. Men også når det gælder håndtering og bearbejdning af din ordre."

Betalingsmetoder


 • Betal med kreditkort

  Betal med kreditkort

  Vi tager Mastercard, VISA og AMEX.


  I forbindelse med betalingen på benuta.dk kan du betale med kreditkort. Når du betaler, skal du angive dit kortnummer, udløbsdatoen og sikkerhedskoden. Sikkerhedskoden er et tal som kreditkortudbyderen bruger til en særlig sikkerhedsfunktion, som garanterer, at du rent faktisk har kreditkortet hos dig i forbindelse med bestillingen. Hos Mastercard og VISA står den trecifrede sikkerhedskode på bagsiden af kreditkortet. Hos AMEX står den firecifrede sikkerhedskode på forsiden af kortet.


  Beløbet bliver trukket fra dit kreditkort efter bestillingen.

  Udleveringen af din ordre sker, alt efter tilgængelighed, omgående.

 • bankoverførsel

  Forudbetaling med bankoverførsel

  Ved forudbetaling med bankoverførsel skal du overføre det fulde beløb til vores konto. Vores bankoplysninger står på ordrebekræftelsen, som du får i forbindelse med færdiggørelsen af din ordre.

  I forbindelse med overførslen er det obligatorisk, at du angiver ordrenummeret, som du får tilsendt på en e-mail. Det letter håndteringen af din ordre.


  Udlevering af ordre sker, så snart betalingen er indgået henholdsvis efter den aftalte leveringsfrist

 • Paypal

  Betal med Paypal

  Hvad er PayPal? :

  PayPal er en velkendt online betalingsservice, som du kan bruge til at betale hurtigt nemt og enkelt med - uden ekstra gebyrer for dig som køber. Sikkert: du angiver kun dine bank- eller kreditkortoplysninger til PayPal. Derfor behøver du ikke at sende dem igen, hver gang du handler på nettet. Tilmeld dig og brug PayPal med det samme. Du kan let åbne din konto på PayPal.com. Tilknyt din bankkonto eller dit kreditkort til PayPal, så kan du begynde at betale med PayPal lige om lidt.


  Har du allerede en PayPal-konto?

  Når du skal betale, skal du bare klikke på PayPal-knappen, så kommer du til PayPal‘s side. Udlevering af ordre sker omgående, henholdsvis efter den aftalte leveringsfrist.

Forsendelse:

Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr

Vi leverer din ordre nemt og gratis hjem til dig, når du køber for mindst 800kr.

Vi sender dine varer med internationalt anerkendte logistikfirmaer som DHL og DPD.

Hvis størrelsen eller vægten på dit tæppe kræver det, leverer vi dine varer gratis “til fortovskanten”. I forbindelse med leveringen, forsøger fragtmanden at kontakte dig for at aftale en dato. ‘Gratis til fortovskanten‘ betyder, at varen læsses af lastvognen og alle yderligere transportanliggender aftales med transportørens medarbejder på stedet eller forud med speditøren, hvilket kan medføre ekstra omkostninger.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.