Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.

Betalingsservice & forsendelse

Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder, der gør det nemt og bekvemt at handle hos os. Vælg blot den, der passer dig bedst, og glæd dig til dine nye benuta-favoritter snart!

Betalingsmetoder

 • Placeholder for alt text

  Betal med kredit- eller debetkort

  Vi accepterer MasterCard, VISA og AMEX.

  Under bestillingsprocessen på benuta.dk kan du betale med kredit- eller betalingskort. Til betalingen skal du bruge dit kortnummer, gyldighedsperioden og kortbekræftelseskoden (CVC). Det er en særlig sikkerhedsfunktion, som kreditkortselskaberne bruger til at sikre, at kredit- eller betalingskortet er fysisk til stede, når ordren afgives. Med MasterCard og VISA findes den 3-cifrede kode på bagsiden af dit kort. For AMEX findes den firecifrede kode på forsiden af dit kort.

  Din betaling vil blive behandlet med det samme. Når vi har modtaget din betaling, vil vi behandle din ordre og forberede dit køb til transport.

  Forsendelse

  Vi leverer gratis til dit hjem fra en ordreværdi på 800 kr. Op til en ordreværdi på 800 kr er der forsendelsesomkostninger på 74,95 kr. For at sikre, at din pakke ankommer pålideligt og sikkert, arbejder vi sammen med anerkendte logistikvirksomheder som PostNord, DHL eller UPS.

  Bemærk: Hvis det er nødvendigt på grund af pakkens størrelse eller vægt, vil din ordre blive leveret "free kerbside" af en speditør. I dette tilfælde vil speditøren kontakte dig for at aftale en leveringsdato. "Free kerbside" betyder, at varerne kun bliver læsset af lastbilen. Alle andre transportveje (f.eks. til dit hjem) udføres i samråd med og efter speditørens skøn eller skal aftales med speditøren på forhånd. Dette kan medføre yderligere omkostninger.

  Du kan finde flere oplysninger om forsendelse og levering under Hjælp og kontakt.