Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • monokromatiske taepper
 • Monokromatiske tæpper

  565 Produkter

  565/565 Resultater

  Ensfarvede tæpper - ensfarvede tæpper uden mønstre

  Ensfarvede tæpper eller ensfarvede tæpper er ægte allroundere og et vidunderligt tilbehør til moderne og klassisk indrettede rum. Enkel, afdæmpet og elegant - ensfarvede tæpper beriger dit hjem med en enkel charme og med en farveskala af elegante nuancer og afdæmpede designs. Designet af dette specielle tilbehør til gulvet er enkelt og imponerende på samme tid. Ensfarvede tæpper er slående takket være deres afdæmpede elegance, og de beriger alle boligområder - uanset om det er et uldtæppe, viskose tæppe, shaggy eller udendørs tæppe. Mens flerfarvede tæpper er slående på en kraftig måde, er ensfarvede ensfarvede tæpper uden mønstre ikke særlig iøjnefaldende, men de har en enorm effekt i rummet og beriger det. Ifølge princippet "less is more" er ensfarvede tæpper kendetegnet ved at begrænse sig til det nødvendige. Hvis du især er fokuseret på klare linjer og åbne rum - er det ensfarvede tæppe det bedste valg.

  Et udvalg af ensfarvede tæpper

  Du kan finde et enormt udvalg af ensfarvede tæpper i alle afskygninger, former og størrelser på benuta online shop. Uanset om det er en ensfarvet ensfarvet løber eller et rundt tæppe, kan du vælge et perfekt tæppe til dit hjem blandt det store udvalg. Også når du vælger materiale er der ingen grænser - vi fører både ensfarvede tæpper af naturfibre som uld, bomuld, sisal og jute samt varer af syntetiske fibre som viskose og polyacryl. Hvis du foretrækker et bestemt materiale, kan du bruge filtermulighederne for at begrænse udvalget til det ønskede materiale. Det samme gælder for farven - især tæpper i naturlige nuancer som beige, grå og brun samt tæpper i aqua-nuancer som turkis og koksgrå er særligt elskede. Din fordel ved benuta online shop: du kan bestille prøver på 10x10 cm og få dem leveret til din adresse, så du kan få et bedre indblik i farven og kvaliteten af tæpperne, hvilket kan være svært på grund af din skærms farveegenskaber.

  Lad dig inspirere

  Et tæppe skaber hygge i dit hjem og ser også stilfuldt ud! Er du stadig på udkig efter det perfekte tæppe? Så lad dig inspirere af vores store udvalg af ensfarvede tæpper. Gå på opdagelse online nu:

  Klassiske og elegante ensfarvede tæpper

  Ensfarvede tæpper skaber en klassisk elegance, som er velegnet i stuen, soveværelset, hallen og på badeværelset. Det ensfarvede ensfarvede tæppe skaber hygge og modvirker kold, steril atmosfære. Takket være en dygtig placering af dit ensfarvede tæppe kan hvert enkelt stykke tæppe forvandles til en oase af hygge, og afhængigt af fiberhøjden kan det give rummet en individuel karakter.

  Gå på opdagelse i vores store udvalg af ensfarvede tæpper, og bestil nemt dit drømmetæppe hjem til dig selv. Vores tæppe-onlineshop er kendetegnet ved et uovertruffent forhold mellem pris og ydelse. Utallige tilfredse kunder og ti års erfaring taler for benuta. Prøv os, og forskøn dit hjem med et tæppe fra benuta.