Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Moderne tæpper

Varer 1-96 af 1632

Side

Varer 1-96 af 1632

  1. Find den rigtige tæppestørrelse

Side

Varer 1-96 af 1632

Moderne tæpper

Moderne tæpper er et af de mest populære tæpper overhovedet. Det er ikke overraskende, når man tænker på de mange forskellige stilarter og designs, de findes i, og de ubegrænsede muligheder, de kan bruges på. Et moderne tæppe forskønner ethvert rum og tilføjer et personligt præg til ethvert interiør. Shaggy-tæpper er deres langhårede varianter og er særligt velegnede til de hyggelige hjørner i en lejlighed. I soveværelset holder de fødderne varme om morgenen og om aftenen og skaber straks en hjemlig atmosfære, når de bruges som tæpper i stuen. Når det gælder indretning med tekstil boligindretning, spiller ikke kun udseendet, men også funktionaliteten af disse en afgørende rolle. Næppe noget badeværelse virker fuldt møbleret uden bademåtter, da disse ideelt set har et godt udseende, er skridsikre og vaskbare. Hos benuta har du et stort udvalg i form af farver og forskellige designs. Vores mange filtreringsmuligheder, giver dig mulighed for at gennemse dette store sortiment med lethed. Ud over moderne tæpper tilbyder vi også et væld af modeller til børn: Flotte børnetæpper skaber et smukt legeområde og inviterer børnene til at lege og hænge ud - alt efter alder er moderne tæpper også velegnede til børne- eller teenageværelset.

 

Grænserne mellem klassisk elegant og moderne design er ofte udvisket med hensyn til farver og mønstre. Da vores kategori orientalske tæpper også er fyldt med en række tidløse klassiske designs, kan dens komponenter bestemt også betragtes som moderne tæpper. Inden for dette varierede sortiment tilbyder vi det fulde sortiment, der spænder fra fornuftige varianter til håndknyttede mesterværker.

 

Designertæpper i et bredt udvalg

Hos benuta finder du elegante moderne tæpper såvel som trendy designertæpper i mange former, farver, materialer og fra mange forskellige mærker. Når man ser på et så stort udvalg, er det ret svært at beslutte sig for et bestemt moderne tæppe. For at træffe et tilfredsstillende valg er det ikke nok kun at tage hensyn til de seneste designs eller de aktuelle trends. Først og fremmest skal du tage hensyn til dit hjem, eller mere præcist det rum, der skal indrettes med et nyt designertæppe. Der er flere faktorer, der skal tages i betragtning i denne forbindelse. På den ene side er størrelsen af det tilgængelige område yderst relevant: Hvor stort er det område, der kan og skal dækkes med det moderne tæppe? Dernæst bør du tænke over, hvordan dette område normalt bruges, og hvilke specifikke krav dette stiller til tæppet. Et tæppe, der placeres i en gang eller entré, skal være mere slidstærkt og mere modstandsdygtigt over for snavs end f.eks. et gulvtæppe i en stue eller et tæppe i et soveværelse. I dette tilfælde kan man vælge robuste sisaltæpper af slidstærke naturfibre. Andre rum stiller derimod andre krav: Selv om moderne tæpper til køkkener skal være robuste, og varianter af sisal er værd at overveje til dette særlige formål, foretrækker folk ofte designertæpper med et tema, der er udsmykket og dermed supplerer rummet. I denne henseende er moderne køkkentæpper meget velegnede, da de er dekoreret i overensstemmelse hermed og samtidig viser sig at være meget robuste og nemme at vedligeholde. Et andet aspekt, der skal tages i betragtning, når man vælger moderne tæpper, er den visuelle effekt, de kan have på et rum. I denne henseende er langt mere end stilen og farven i indretningen afgørende. Når dit rum er ret lille og mørkt, anbefales det at vælge en lys model, da lyse farver intensiverer lysets refleksion. Mørkere moderne tæpper kan på den anden side tilføre ekstra varme og hygge til rummelige rum. Derudover spiller formen også en afgørende rolle: Er du på udkig efter runde tæpper eller efter tæpper med en rektangulær, firkantet eller langstrakt form?

 

Selv om alle disse aspekter er relevante og berettigede, er den vigtigste egenskab ved et perfekt tæppe, at det får dit hus til at føles mere som et hjem. Denne effekt kan kun opnås med en model, som du personligt finder tiltalende. Uanset om du leder efter tæpper til stuen, løbere til gangen eller badeværelsesmåtter, tilbyder vores sortiment et stort udvalg af moderne designs for at levere dette særlige tæppe og dermed give dit hjem det sidste touch. Hvis du stadig er i tvivl om den rigtige størrelse og form, kan du læse mere om den optimale tæppestørrelse i vores blogindlæg. Det er dog ikke nødvendigvis begrænset til det indendørs område: I et stykke tid har indretningstekstiler til udendørs områder været ret populære. Så hvorfor skulle noget tale imod at indrette din have eller dit udendørs område med stilfulde udendørs tæpper? Disse er ikke kun flotte at se på, men bestemt også vandtætte, robuste og meget nemme at rengøre.

 

Oplev moderne designertæpper i hele deres udvalg hos benuta.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.