Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • moderne taepper
 • Moderne tæpper

  1752 Produkter

  1752/1752 Resultater

  Oplev moderne tæpper online

  Moderne tæpper er et af de mest populære tæpper overhovedet. Det er ikke overraskende, når man tænker på de mange forskellige stilarter og designs, de findes i, og de ubegrænsede muligheder, de kan bruges på. Et moderne tæppe forskønner ethvert rum og tilføjer et personligt præg til ethvert interiør. Shaggy-tæpper er deres langhårede varianter og er særligt velegnede til de hyggelige hjørner i en lejlighed. I soveværelset holder de fødderne varme om morgenen og om aftenen og skaber straks en hjemlig atmosfære, når de bruges som tæpper i stuen. Når det gælder indretning med tekstil boligindretning, spiller ikke kun udseendet, men også funktionaliteten af disse en afgørende rolle. Næppe noget badeværelse virker fuldt møbleret uden bademåtter, da disse ideelt set har et godt udseende, er skridsikre og vaskbare. Hos benuta har du et stort udvalg i form af farver og forskellige designs. Vores mange filtreringsmuligheder, giver dig mulighed for at gennemse dette store sortiment med lethed. Ud over moderne tæpper tilbyder vi også et væld af modeller til børn: Flotte børnetæpper skaber et smukt legeområde og inviterer børnene til at lege og hænge ud - alt efter alder er moderne tæpper også velegnede til børne- eller teenageværelset.

  Grænserne mellem klassisk elegant og moderne design er ofte udvisket med hensyn til farver og mønstre. Da vores kategori orientalske tæpper også er fyldt med en række tidløse klassiske designs, kan dens komponenter bestemt også betragtes som moderne tæpper. Inden for dette varierede sortiment tilbyder vi det fulde sortiment, der spænder fra fornuftige varianter til håndknyttede mesterværker.

  Designertæpper i et bredt udvalg

  Hos benuta finder du elegante tæpper såvel som trendy designertæpper i mange former, farver, materialer og fra mange forskellige mærker. Når man ser på et så stort udvalg, er det ret svært at beslutte sig for et bestemt moderne tæppe. For at træffe et tilfredsstillende valg er det ikke nok kun at tage hensyn til de seneste designs eller de aktuelle trends. Først og fremmest skal du tage hensyn til dit hjem, eller mere præcist det rum, der skal indrettes med et nyt designertæppe. Der er flere faktorer, der skal tages i betragtning i denne forbindelse. På den ene side er størrelsen af det tilgængelige område yderst relevant: Hvor stort er det område, der kan og skal dækkes med det moderne tæppe? Dernæst bør du tænke over, hvordan dette område normalt bruges, og hvilke specifikke krav dette stiller til tæppet. Et tæppe, der placeres i en gang eller entré, skal være mere slidstærkt og mere modstandsdygtigt over for snavs end f.eks. et gulvtæppe i en stue eller et tæppe i et soveværelse. I dette tilfælde kan man vælge robuste sisaltæpper af slidstærke naturfibre. Andre rum stiller derimod andre krav: Selv om moderne tæpper til køkkener skal være robuste, og varianter af sisal er værd at overveje til dette særlige formål, foretrækker folk ofte designertæpper med et tema, der er udsmykket og dermed supplerer rummet. I denne henseende er moderne køkkentæpper meget velegnede, da de er dekoreret i overensstemmelse hermed og samtidig viser sig at være meget robuste og nemme at vedligeholde. Et andet aspekt, der skal tages i betragtning, når man vælger moderne tæpper, er den visuelle effekt, de kan have på et rum. I denne henseende er langt mere end stilen og farven i indretningen afgørende. Når dit rum er ret lille og mørkt, anbefales det at vælge en lys model, da lyse farver intensiverer lysets refleksion. Mørkere moderne tæpper kan på den anden side tilføre ekstra varme og hygge til rummelige rum. Derudover spiller formen også en afgørende rolle: Er du på udkig efter runde tæpper eller efter tæpper med en rektangulær, firkantet eller langstrakt form?

  Selv om alle disse aspekter er relevante og berettigede, er den vigtigste egenskab ved et perfekt tæppe, at det får dit hus til at føles mere som et hjem. Denne effekt kan kun opnås med en model, som du personligt finder tiltalende. Uanset om du leder efter tæpper til stuen, løbere til gangen eller badeværelsesmåtter, tilbyder vores sortiment et stort udvalg af moderne designs for at levere dette særlige tæppe og dermed give dit hjem det sidste touch. Hvis du stadig er i tvivl om den rigtige størrelse og form, kan du læse mere om den optimale tæppestørrelse i vores blogindlæg. Det er dog ikke nødvendigvis begrænset til det indendørs område: I et stykke tid har indretningstekstiler til udendørs områder været ret populære. Så hvorfor skulle noget tale imod at indrette din have eller dit udendørs område med stilfulde udendørs tæpper? Disse er ikke kun flotte at se på, men bestemt også vandtætte, robuste og meget nemme at rengøre.

  På trend: moderne tæpper til stuen


  Et moderne tæppe til stuen understreger charmen i dit rum. Det beriger din stue som et stilfuldt statement piece eller kan fungere som en ø i stuen, der visuelt adskiller de enkelte områder. Farve- og designudvalget af moderne tæpper til stuen er mangfoldigt og smukt: kig online hos benuta i dag og opdag modeller i bløde naturtoner, levende farver eller i monokrome sort-hvide stilarter. Vælg et stuetæppe med et moderne look, og kombiner det nemt med din indretningsstil. Uanset om det er et klassisk interiør, minimalistisk flair eller en livlig atmosfære i trendy farver - stuetæppet får rummet til at se mere moderne og venligt ud. Uanset hvilket design du vælger, kan du udtrykke din individualitet med et fantastisk gulvtilbehør!

  Flokati-tæpper


  Flokati er strengt taget et særligt græsk møbel, som er blevet fremstillet på samme måde i århundreder. Traditionelt er flokati lavet af rå (fåre)uld og er kendetegnet ved en blød overflade og en relativt hård tekstur. På grund af deres ekstremt lurvede og ekstremt hyggelige udseende og tekstur blev de meget populære i 1970'erne. I dag kaldes maskinfremstillede, lurvede tæpper også for flokatitæpper. Selvom det ikke er teknisk korrekt, betragtes begrebet nu som synonymt. Hvad angår slutproduktet, anses forskellen ofte for at være irrelevant, da oprindelsen eller det traditionelle navn ikke er af primær betydning. Det, der er vigtigere, er shag-tæppernes hyggelige udseende og den fremstillingsproces, der sikrer produktets robusthed. Disse egenskaber værdsættes også højt af benuta - uanset om tæppet kaldes flokati, shag-tæppe eller shag rug. Alle vores shag-tæpper er velegnede til gulvvarme og er blevet kvalitetstestet på forhånd. Så du kan trygt vælge uldtæpper af høj kvalitet, men også modeller lavet af andre materialer - du finder mange forskellige shag-tæpper i vores omfattende sortiment.

  Moderne tæpper - Guide


  Hvad er fordelene ved et moderne tæppe?

  Den måske vigtigste egenskab ved et perfekt designertæppe er stadig, at det får dig til at føle dig lidt mere hjemme i dit hjem. Og det er kun muligt med en model, der appellerer til dig individuelt. Derfor tilbyder vores sortiment hele spektret af moderne tæpper for at give dig netop det tæppe til en rimelig pris, der vil gøre dine egne fire vægge perfekte for dig. Det behøver i øvrigt ikke nødvendigvis at ende ved terrasse- eller altandøren: Især tekstiler til udendørs brug har i nogen tid været på mode. Så hvorfor ikke pifte din have eller et andet udendørs område op med et stilfuldt udendørs tæppe? De er ikke kun smukke at se på, men selvfølgelig også vandtætte, slidstærke og ekstremt nemme at rengøre. Et tæppe tilfører ethvert rum en helt særlig atmosfære, og når det først er der, er det svært at forestille sig et liv uden det.


  Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber et moderne tæppe?

  Du bør vælge dit moderne tæppe omhyggeligt og roligt, så det kan give dig glæde i lang tid. Du skal især være opmærksom på den rigtige tæppestørrelse og den farve, du foretrækker. Tæppet skal passe elegant ind i rummet og harmonere med andre tekstiler og møbler. Uanset hvilken indretningsstil du går efter og foretrækker, om det er landstil, etnisk stil eller skandinavisk, så finder du hurtigt den rigtige tæppemodel hos benuta. Lyse tæpper forstørrer rummet visuelt, mens mørke tæpper udstråler en hyggelig atmosfære, men forstørrer rummet visuelt.

  Især allergikere bør være opmærksomme på, hvilket materiale tæppet er lavet af, og sørge for at vælge et allergivenligt tæppe. Desuden bør man overveje, hvor tæppet skal placeres, og om det vil blive brugt meget. Tæpper i entréen skal være særligt robuste og slidstærke, mens tæpper til stuen først og fremmest skal udstråle hygge. Hvis du har kæledyr, er fladvævede tæpper eller tæpper med kort luv af syntetiske fibre velegnede af flere årsager. Disse tæpper er lettere at rengøre og er som regel mere holdbare. For mere information om dette emne anbefaler vi vores blogindlæg Tæpper til kæledyrsejere.


  Hvordan plejer og renser jeg moderne tæpper korrekt?

  Korrekt tæppepleje er især vigtigt for at sikre, at dit moderne tæppe vil give dig glæde i lang tid. Regelmæssig støvsugning forhindrer støv, snavs og madrester i at trænge ind i tæppets fibre. Du skal være særlig opmærksom på at støvsuge med fibrene for at undgå striber. Du skal altid være opmærksom på tæppets etiket og producentens oplysninger, når du rengør og fjerner pletter. Disse kan variere betydeligt og kræve særlige foranstaltninger i overensstemmelse hermed.


  Hvordan adskiller fladvævede tæpper, tæpper med kort luv, tæpper med høj luv og tæpper med lang luv sig fra hinanden?

  Et tæppes luv er ikke kun afgørende for hyggefaktoren, men deler det også op i forskellige kategorier: Jo længere luv, jo hyggeligere og blødere er det. Men det gør det også mere modtageligt for skidt og snavs og noget sværere at rengøre. Derfor bør kæledyrsejere hellere vælge et tæppe med kort luv, og dem, der kan lide det hyggeligt og blødt, bør vælge et moderne tæppe med en længere luv. Fladvævede modeller er særligt velegnede til udendørs brug, da de er mere robuste og vejrbestandige og samtidig absorberer lidt eller intet vand. Vi har listet luvhøjderne på moderne tæpper for at hjælpe dig med at beslutte, om de er højluvede, kortluvede eller langluvede:

  • Tæpper med høj luv: De har en luvlængde på mellem 1,5 og 5 centimeter. Alt, hvad der er længere end 5 cm, klassificeres som langhåret eller lurvet tæppe.

  • Tæpper med kort luv: En luvhøjde på 1,5 cm eller mindre kaldes et tæppe med kort luv.

  • Fladvævede tæpper: Disse tæpper har slet ingen luv og er derfor særligt nemme at rengøre.

  Hvad er forskellen på håndvævede, håndtuftede og maskinfremstillede tæpper?

  De ædleste og mest værdifulde tæpper er de klassiske orientalske tæpper, især persiske tæpper og Gabbeh-tæpper, som er meget kunstfærdigt knyttede eller vævet i hånden. Kvaliteten af farver og materialer i ædle orientalske tæpper holder i meget lang tid og er derfor nogle gange uoverkommelige for den normale kunde. De bedste orientalske tæpper betragtes som kunstværker og indbringer tilsvarende høje priser på auktioner. I håndtuftede tæpper bliver luvgarn af naturfibre, syntetiske fibre eller en blanding af stoffer derimod fæstnet til bagstoffet i totter ved hjælp af en gaspistol. Det gør tæpperne billigere og også lettere at pleje. Endelig er der de maskinfremstillede tæpper, som takket være den nyeste teknologi kan have selv de mest indviklede tæppemønstre og samtidig bliver mere og mere kvalitative og overkommelige.

  Oplev derfor tæpper online i al deres mangfoldighed hos benuta.


  Køb moderne tæpper online hos benuta


  I benuta-shoppen kan du købe et stort udvalg af moderne tæpper til attraktive priser. Uanset om de er grå, beige eller farverige. Om de er runde, ovale eller firkantede: Gå på opdagelse i vores mangfoldige sortiment nu og find din favorit. Når du køber et moderne tæppe hos os, kan du også se frem til en topservice, der inkluderer en udvidet returret på 60 dage. Det gør din bestilling så enkel og ukompliceret som muligt, også hvis du beslutter dig for at returnere varerne.