Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Boligtilbehør

Varer 1-96 af 170

Side

Varer 1-96 af 170

Side

Varer 1-96 af 170

Tilbehør til hjemmet

 

Puder, puffer eller vægdekorationer: Selv om dit hjem er perfekt indrettet, giver boligtilbehør det sidste touch og gør det helt individuelt og dejligt hjemligt. Sammen med et moderne tæppe giver boligtekstiler som pelse og puder især en masse hygge og harmoni i næsten ethvert rum. De har også andre fordele: De er alsidige og fleksible, så du kan give dine fire vægge et nyt look på ingen tid uden at bruge en mindre formue. Desuden opfylder mange af vores tekstile boligtilbehør funktionelle aspekter, og derfor er de det perfekte supplement til rent dekorative elementer. I benuta online shop finder du derfor moderne boligtilbehør, som du kan kombinere godt med vores tæpper og de mest forskelligartede indretninger. Understreg din indretningsstil og giv dit hjem et meget individuelt præg!

 

Gør indretningen personlig med boligtilbehør


Boligtilbehør og boligtekstiler giver indretningen et personligt præg og er lige så vigtigt som selve møblet. Hvad ville en sofa f.eks. være uden hyggelige puder? Ud over et praktisk fladvævet tæppe eller et tæppe i shaggy-look, der især om vinteren beskytter fødderne mod et koldt gulv, giver pyntepuder i stuen og soveværelset hygge og afrunder indretningen. Vores sortiment omfatter også puffer, som ikke kun tjener som stilfuld boligudsmykning. De er også nyttige hjælpere, der på grund af deres størrelse og form er perfekte som sideborde eller som siddepladser og finder en plads i ethvert boligområde. Et godt alternativ til billeder og spejle er håndvævede vægdekorationer inspireret af traditionel macramé. Dette moderne boligtilbehør med et legende look vil være et absolut blikfang på din væg og er også en populær tilføjelse til børneværelser. Du kan også lave individuelle statements med pelse, som både fungerer som tæppeerstatning og som dekorativt boligtilbehør på sofaen. Hvis du ikke ønsker ægte pels, men stadig ønsker at bringe et strejf af hyggelig luksus ind i dit hjem, er imiteret pels det helt rigtige valg. Uanset om du er begejstret for en praktisk puf eller dekorativ pels, så kan du hos benuta shoppe et stort udvalg af boligtilbehør til lave priser online.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.