Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • boligtilbehor
 • Boligtilbehør

  253 Produkter

  253/253 Resultater

  Boligtilbehør: Forskøn dit hjem!

  Puder, puffer eller vægdekorationer: Selv om dit hjem er perfekt indrettet, giver boligtilbehør det sidste touch og gør det helt individuelt og dejligt hjemligt. Sammen med et moderne tæppe giver boligtekstiler som pelse, puder eller plaider især en masse hygge og harmoni i næsten ethvert rum. De har også andre fordele: De er alsidige og fleksible, så du kan give dine fire vægge et nyt look på ingen tid uden at bruge en mindre formue. Desuden opfylder mange af vores tekstile boligtilbehør funktionelle aspekter, og derfor er de det perfekte supplement til rent dekorative elementer. I benuta online shop finder du derfor moderne boligtilbehør, som du kan kombinere godt med vores tæpper og de mest forskelligartede indretninger. Understreg din indretningsstil og giv dit hjem et meget individuelt præg!

  Gør indretningen personlig med boligtilbehør

  Boligtilbehør og boligtekstiler giver indretningen et personligt præg og er lige så vigtigt som selve møblet. Hvad ville en sofa f.eks. være uden hyggelige puder eller badeværelset uden bademåtte? Ud over et praktisk fladvævet tæppe eller et tæppe i shaggy-look, der især om vinteren beskytter fødderne mod et koldt gulv, giver pyntepuder i stuen og soveværelset hygge og afrunder indretningen. Vores sortiment omfatter også puffer, som ikke kun tjener som stilfuld boligudsmykning. De er også nyttige hjælpere, der på grund af deres størrelse og form er perfekte som sideborde eller som siddepladser og finder en plads i ethvert boligområde. Et godt alternativ til billeder og spejle er håndvævede vægdekorationer inspireret af traditionel macramé. Dette moderne boligtilbehør med et legende look vil være et absolut blikfang på din væg og er også en populær tilføjelse til børneværelser. Du kan også lave individuelle statements med pelse, som både fungerer som tæppeerstatning og som dekorativt boligtilbehør på sofaen. Hvis du ikke ønsker ægte pels, men stadig ønsker at bringe et strejf af hyggelig luksus ind i dit hjem, er imiteret pels det helt rigtige valg. Uanset om du er begejstret for en praktisk puf eller dekorativ pels, så kan du hos benuta shoppe et stort udvalg af boligtilbehør til lave priser online.

  Boligindretning i stor variation


  For at imødekomme mange smagsløg har vi sammensat et stort udvalg af boligtilbehør til dig. Hos benuta er der for eksempel puffer i tre former - rund, terning og gulvpude - samt i forskellige designs, ensfarvede eller mønstrede. Modeller i et enkelt ensfarvet look passer særligt godt til skandinaviske indretningsstile, mens puffer med grafiske prints eller striber fremhæver den maritime stil eller boho chic-indretningen på bedste vis. Hos benuta finder du også pudebetræk, der matcher pufferne. Du kan skabe en harmonisk atmosfære ved at kombinere begge boligtilbehør. Udvalget af farver er også mangfoldigt: Hos benuta fås boligindretning i sarte pasteller og naturfarver, men også i mørkeblå og grå. For at sikre, at vores alsidige boligtilbehør kan opfylde sit dekorative såvel som nyttige formål i lang tid, er de lavet af robuste og vedligeholdelsesvenlige materialer.


  I benutas online shop kan du nemt og bekvemt shoppe boligtilbehør og tæpper online på din computer, smartphone eller tablet. Benyt dig af vores fremragende service og 60 dages returret, og snart vil lækkert boligtilbehør berige dit hjem.

  Opdag de perfekte møbler til din stil

  Ud over puder og tæpper tilbyder vi dig et stort udvalg af puffer og praktiske kurve, der gør dit hjem smukt. Gennemse online og opdag: