Kvalitet og fairne ved benuta

benutas mærke og certifikat

Hos benuta lægger vi vægt på moderne design og holdbar kvalitetsfremstilling. Vi lægger stor vægt på kvalitet og fairnes, hvilket også ses i vores mange certificerede produkter. I det følgende giver vi dig et overblik over vores mange mærker og certifikater. Hvis du søger typiske eller særlige produkter, hjælper vores kundeservice altid gerne.

Kvalitetsmærke

  • Øko-tex Standard 100

    Den internationale sammenslutning for forskning og test indenfor tekstiløkologi, Øko Øko-Tex, arbejder verden over en 60 lande,med neutrale og uafhængige test- og prøvningsinstitutter. Øko-Tex standarder har, på basis af et uafhængigt test- og prøvningssystem for tekstiler, skabt et troværdigt mærke, der sikrer dig mod skadelige stoffer. Mange designertæpper, heriblandt tæpper fra Esprit og vores mange børnetæpper, Børnetæpper, er testet mod skadelige stoffer og bærer mærket fra ØkoTex.

    Se mere på www.oeko-tex.com
Fairness-mærke

  • Care & Fair

    Siden 1994 har Care & Fair - tæppehandel bekæmpet børnearbejde for fx børn hos tæppeknyttere i Nepal, Pakistan og Indien, samt deres familier. Det omfatter skolegang, sundhedspleje og voksenuddannelse. I mellemtiden samarbejder Care & Fair med im- og eksportereide partnere fra 24 lande, som bidrager til at finansiere projektet. Det omfatter f.eks. den hollandske tæppefremstiller Brink og Campmann og naturligvis også benuta.

    Se mere på www.care-fair.org www.care-fair.org

*Gælder for valgte reklameartikler, der er angivet på hjemmesiden https://www.benuta.dk/special-offer-new.html. Ingen minimum ordreværdi. Kan ikke kombineres med andre værdikuponer eller rabatkoder.