Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.

Mærke og certifikat

Kvalitet og fairne ved benuta

Hos benuta lægger vi vægt på moderne design og holdbar kvalitetsfremstilling. Vi lægger stor vægt på kvalitet og fairnes, hvilket også ses I vores mange certificerede produkter. I det følgende giver vi dig et overblik over vores mange mærker og certifikater. Hvis du søger typiske eller særlige produkter, hjælper vores kundeservice altid gerne.

Kvalitetsmærke

 • OEKO-TEX® STANDARD 100

  Den internationale sammenslutning for forskning og testning inden for tekstiløkologi (Oeko-Tex) er repræsenteret af neutrale og uafhængige test- og forskningsinstitutter i over 60 lande verden over. Med Oeko-Tex-standarden har de et troværdigt stempel baseret på et uafhængigt test- og certificeringssystem for tekstilprodukter. Mange tæpper fra benuta-onlineshoppen, herunder nogle af vores børnetæpper, er blevet testet for skadelige stoffer i henhold til kriterierne fra Oeko-Tex og er forsynet med dette segl.

  Du kan få mere at vide på www.oeko-tex.com.

  Fairness-mærke

  Care & Fair

  Siden 1994 har Care & Fair - tæppehandel bekæmpet børnearbejde for fx børn hos tæppeknyttere i Nepal, Pakistan og Indien, samt deres familier. Det omfatter skolegang, sundhedspleje og voksenuddannelse. I mellemtiden samarbejder Care & Fair med im- og eksportereide partnere fra 24 lande, som bidrager til at finansiere projektet. Det omfatter f.eks. den hollandske tæppefremstiller Brink og Campmann og naturligvis også benuta.

  Se mere på www.care-fair.org www.care-fair.org.