Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU
Vi kan ikke finde flere produkter, der matcher søgekriterierne.

Brita Sverige tæpper

Brita Sweden tæpper er designet til at tilføre dit hjem et visuelt indtryk og et svensk touch. Deres livlige designs er produceret af en svensk familievirksomhed og er kendetegnet ved enkle geometriske mønstre og klare farver, som er kendetegnende for det populære firma. Brita Sweden tæpper og løbere fremstilles i hånden i Sverige og Litauen ved hjælp af traditionelle svenske væveteknikker. Dette gør det muligt for Brita Sweden at skabe en bred vifte af stilarter, herunder trendy sorte og hvide tæpper mange andre. Skandinavisk design er ideelt til moderne interiør, da det kombinerer funktionalitet, enkelhed og høj kvalitet og dermed beriger dit hjem i lang tid.


Brita Sweden tæpper er fremstillet af en lang række forskellige materialer som smukke naturfibre og robuste og holdbare syntetiske fibre, og da plasttæpper også er en naturlig del af Brita Sweden tæpper, kan de endda bruges som udendørs tæpper eller køkkentæpper. Bæredygtighed er kernen i virksomheden og udgør en stor del af Brita Swedens filosofi, hvad enten det drejer sig om de anvendte materialer eller det tidløse svenske design. Derfor er alle Brita Sweden tæpper og løbere fri for giftige blødgørere og kan uden tøven bruges i alle rum i dit hjem.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.