Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • boligtilbehor>
 • plaider
 • Plaider

  30 Produkter

  30/30 Resultater

  Lad os få det hyggeligt - Plaider og nuttede tæpper

  Plaider er en fantastisk måde at hygge sig på, og de er også stilfulde dekorative elementer, der gør dit hjem til et rigtigt hyggeligt sted at føle sig godt tilpas. Læg dem på din sofa, hæng dem over en stol, eller brug dem som sengetæppe til din seng.

  Find det rigtige plaider

  Leder du efter et funktionelt plaider til at beskytte din sofa, lægger du vægt på stil, eller kan du bare godt lide det blødt og hyggeligt? Det afhænger af materialet, farven, boligarealet, din indretningsstil og årstiden. Vi fortæller dig, hvad du skal kigge efter, når du leder efter det rigtige plaider. Hvis du vil opgradere dit barns børneværelse, er vores børnplaider i 100 % bomuld ideelle.

  Sengetæppe eller plaider?

  Et sengetæppe giver dit soveværelse et overskueligt udseende og fremhæver din personlige indretningsstil. Du skal blot lægge det over din dyne, når du har redt din seng, og sørg for, at det passer til farven på dit sengetøj.

  Hyggelige plaider er ren hygge. De er varme og fluffy - perfekte til stuen og soveværelset. Såkaldte plaider eller tæpper kan findes i næsten alle stuer. De er ikke kun gode til at slappe af og varme op med, men også dekorative og fås i mange stilarter.

  Om dit nye tæppe passer til dine behov, afhænger også af materialet. Vi anbefaler:

  • om sommeren: let levende plaider af bomuld eller linned

  • om vinteren: Blødt krammende plaider eller pels

  • til udendørs brug: et plejeløst plaider i mørke farver til picnic, et varmt tæppe af uld eller syntetiske fibre til at dække sig til.

  • til dækning af sofaen: Robuste bomuldsplaider i et enkelt design, f.eks. i farverne råhvid, creme, grå, blå, grøn eller sort.

  Farver til enhver indretningsstil

  Det er bedst at overveje, hvilket loft der passer bedst ind i dine fire vægge, før du køber. For at gøre dette skal du orientere dig om dine møbler. Følger du en bestemt stil, eller bestemmer du efter din mavefornemmelse? Vi har tips til stilfulde farvekombinationer.

  • Passer til enhver stil: beige, grå og sorte lofter

  • Elegant og moderne: Tæpper i grå, offwhite, creme, sort/hvid, beige og sort/hvid

  • Naturligt look: Tæpper i grøn, brun, beige og okker

  • Livlig og farverig: Tæpper med prints, mønstre eller 3D-effekter i klare farver som lyserød, orange, gul, rød eller lilla. Vores boho-plaider er perfekte til et legesygt look fuld af livsglæde.

  Stilfulde deko-kombinationer med plaider

  Et plaider er ikke kun funktionelt - du kan bruge det til at give dit hjem et særligt præg. Du kan f.eks. folde tæppet og lægge det på en puff eller på din sofa. Placer derefter en bakke med stearinlys, snacks eller en bog på tæppet - og færdig!

  Puder og plaider kan vidunderligt kombineres på sengen eller sofaen. Sørg for, at de matcher hinanden i farverne, og stil dem til et hyggeligt afslapningshjørne.

  Find plaider udseende og følelse i andre boligtilbehør. Det giver ro i din indretning. Et perfekt match er f.eks. et tæppe, pude, tæppe og pels fra vores bløde og hyggelige DAVE-kollektion.

  Køb plaider online hos benuta

  Du kan helt sikkert finde noget, der falder i din smag i vores alsidige udvalg af hyggelige plaider og sengetæpper. Sæt dig godt til rette i sofaen og tag dig god tid til at beslutte, hvilket plaider der passer til dit hjem. Vi leverer dit nye boligtilbehør til din dør inden for få dage. Og hvis du ombestemmer dig, kan du blot sende din ordre tilbage til os inden for 60 dage.