Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • boligtilbehor>
 • badematter
 • Bademåtter & badeværelse tæppe

  58 Produkter

  58/58 Resultater

  Bademåtter og badetæpper for mere komfort

  Hos benuta tilbyder vi dig et bredt udvalg af bademåtter af høj kvalitet til enhver smag. Badeværelset er nu et af de mest essentielle rum i det hele taget: Ikke et eneste hus eller lejlighed synes komplet uden det. I den seneste tid har det fået stadig større betydning, og mange af dem, der bygger nye huse, investerer hellere i et stort og velindrettet badeværelse end i en stue eller spisestue. På trods af den store værdi, der nu tillægges badeværelset og generelt spørgsmål vedrørende personlig hygiejne, velvære og afslapning, hersker der ofte en kold og ikke særlig hyggelig atmosfære på grund af glatte fliser og sanitære faciliteter. Dette gør det ret vanskeligt at hvile sig, når man opholder sig i dette rum. Denne effekt kan dog afbødes med kun få ændringer af badeværelsesindretningen og uden at skulle indrette hele badeværelset på ny. En af de vigtigste detaljer i denne henseende er tekstilmaterialer som håndklæder, gardiner og smukke bademåtter, da deres bløde overflade letter den kolde fornemmelse, som keramik og sten giver. Badeværelsesmåtter og badetæpper har også praktiske fordele. Mange skridsikre bademåtter med gummibagside skaber en stabil overflade og garanterer dermed sikkerheden på badeværelset. Et godt badeværelsestæppe absorberer også uden problemer fugt og skaber derved et behageligt rumklima og en tør overflade. Kravene er de samme som til et køkkentæppe eller et robust udendørstæppe, men skal desuden være behagelige og varme fødderne ligesom hyggelige tæpper til soveværelset. Badeværelsestæpper kombinerer således forskellige egenskaber, er desuden vaskbare og kan nemt rengøres i en almindelig vaskemaskine, når de bliver beskidte (følg anvisningerne på etiketten).

  Indretning med bademåtter

  For at imødekomme de mange forskellige stilarter og smage fås bademåtter nu i forskellige former, design og farver. Ligesom et gulvtæppe kan være rundt, kan man også vælge mellem rektangulære og runde bademåtter. Det gælder selvfølgelig også for luvhøjden: De, der kan lide det praktisk, vælger en badeforhøjer med kort luv, der er nem at vedligeholde; de, der kan lide det luftigt, vil være mest tilfredse med en badeforhøjer i stil med et tæppe med høj luv. Fælles for alle varianter er deres robuste udførelse og deres særlige egnethed til fugtige rum, for ikke alle moderne tæpper kan bare lægges ud på badeværelset. En bademåtte adskiller sig fra andre tæpper ved, at den bevarer sin oprindelige form og farve, selv når den kommer i kontakt med vand, og hverken mugner eller afgiver dårlig lugt. Den er også fnugfri, velegnet til gulvvarme og ofte skridsikker og kan maskinvaskes (følg instruktionerne eller etiketten). Disse egenskaber opnås gennem en særlig fremstillingsproces og valget af robuste materialer som særlige syntetiske fibre eller bomuld. Moderne bademåtter og badetæpper giver dit badeværelse en behagelig hygge og sikrer, at din oase af velvære på badeværelset ikke mister sin charme.

  Badtæpper i et bredt udvalg

  Selv om de skal opfylde forskellige kvalitetskrav, er det ofte ikke så svært at finde et godt og fornuftigt badetæppe; især hvis du ønsker at købe bademåtter online. Hos benuta finder du et stort udvalg af boligtilbehør, herunder badeværelsestæpper og bademåtter fra forskellige mærker i forskellige prisklasser. Vores forskellige filtermuligheder giver dig mulighed for at sortere vores produkter efter farve, materiale, form og mange andre funktioner, hvilket gør det nemt at finde den perfekte bademåtte. Som sædvanlig vil du nyde godt af rimelige priser og hurtig levering hos benuta - find nemt det badetæppe du ønsker og spar penge samtidig!

  Oplev vores udvalg af badetæpper

  Forvandl dit badeværelse til et wellnessparadis med et badetæppe eller en bademåtte, og lad dig inspirere af vores udvalg! Hos benuta kan du browse gennem et stort udvalg online for at finde det helt rigtige. Om det er gråt, grønt, beige eller farverigt - vælg din favorit blandt mange forskellige farver og mønstre. Især bademåtter i beige eller grå er ægte allroundere og kan kombineres med enhver stil. Hvis du er på udkig efter farverige varianter, kan du tage et kig på vores stilfulde bademåtter i grøn eller vores bademåtter i turkis. Er du på udkig efter et glat, fladt badeværelsestæppe, eller foretrækker du en fluffy model? En bademåtte med høj luv vil give dig en mere afslappet start på dagen. Den bløde luv får dig til at føle, at du går på skyer, og du vil have varme fødder selv om vinteren. Badetæpper med kort luv er særligt nemme at rengøre. De er meget lette at støvsuge og ser stilfulde ud.

  Bademåtter og badeværelsestæpper - Guidebog


  Hvilken bademåtte passer til mit badeværelse?

  Når det gælder materialer, er bademåtter og badeværelsestæpper lavet af naturfibre, som f.eks. et sisaltæppe, særligt velegnede til dit badeværelse. Bademåtter af naturfibre gør dit badeværelse særligt hyggeligt og udstråler en indbydende atmosfære, men de absorberer også meget fugt, så de tørrer langsommere. Hvis du foretrækker en bademåtte af syntetiske fibre, anbefaler vi polyacryl, polypropylen eller polyamid. Fordelene ved bademåtter af syntetiske fibre er især den robuste, rivefaste finish, de skridsikre egenskaber og det faktum, at bademåtter af syntetiske fibre er særligt nemme at rengøre og tørrer hurtigt. Vi anbefaler, at du bruger lyse farver til dit badeværelsestæppe, da det får rummet til at se større og ofte også venligere ud end med en mørk bademåtte i sort. Farvemæssigt bør bademåtterne eller -tæpperne tage udgangspunkt i farverne på de andre tekstiler på badeværelset, som f.eks. håndklæder, men bør stå i kontrast til farven på fliserne.

  Hvordan vasker jeg bademåtter korrekt, og hvor ofte skal jeg vaske badetæpper?

  For at din bademåtte eller brusemåtte skal bevare sin glans og kvalitet, er det vigtigt, at du plejer og vasker dit badetæppe korrekt. Hvordan du renser dit tæppe og fjerner tæppepletter, afhænger naturligvis meget af det anvendte materiale og typen af tilsmudsning, og du bør under alle omstændigheder være opmærksom på etiketten på badeværelsestæppet og følge producentens anvisninger. Vasketemperaturen for dit badeværelsestæppe er mellem 30 og 90 grader og afhænger af forskellige andre faktorer ud over materialet. En skridsikker bademåtte skal for eksempel vaskes ved en lav temperatur. Det er den eneste måde, hvorpå din bademåtte kan bevare sin oprindelige charme og hygge og blive ved med at give dig glæde. Vi anbefaler at støvsuge eller ryste bademåtterne en til to gange om ugen og vaske dem separat fra andet vasketøj hver fjerde uge eller bytte dem, hvis du har flere bademåtter til rådighed. Ved særligt genstridige pletter anbefaler vi, at du får dine tæpper renset professionelt.


  Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber bademåtter og badetæpper?

  Tæppet skal især have en skridsikker underside af latex (pas på allergikere) eller gummi, så det ikke glider på et klinkegulv. Til bademåtter og brusemåtter, der ikke har en underside, er det meget tilrådeligt at købe en skridsikker måtte for at forhindre ulykker. På grund af den store brug af materialet i fugtige og ofte varme rum bør tæpper i badeværelser såvel som udendørs tæpper være af en særlig kvalitet og ikke slides for hurtigt.

  Hvad er fordelene ved bademåtter og brusetæpper?

  Den nok mest afgørende fordel ved en bademåtte eller brusemåtte er, at de holder fødderne varme, så man ikke længere behøver at stå på det kolde klinkegulv. Alene det gør badeværelsestæppet til en perle, som du ikke vil undvære i fremtiden. Desuden kan badeværelset designes individuelt med et badeværelsestæppe. Især på grå badeværelser, der ser lidt triste ud, kan en bademåtte eller en bade- eller brusemåtte give badeværelset en vis friskhed og være med til at skabe en helt ny atmosfære. Tæpper skiller sig ud på badeværelset og er som regel iøjnefaldende. Det er ligegyldigt, om bademåtten er mønstret eller ensfarvet, et moderne tæppe vil pifte ethvert rum op!


  Overbevis dig selv om fordelene ved en bademåtte nu, og oplev det store udvalg af bademåtter i vores online shop for tæpper.

  Køb badetæpper og bademåtter hos benuta

  Dit velværeparadis er kun et par klik væk: Gennemse online vores store udvalg af badetæpper, bademåtter og badeværelsestæpper i mange forskellige størrelser, former, farver og stilarter, og vælg dit yndlingsstykke! Et badeværelsestæppe i grå ser altid stilfuldt ud og kan også kombineres med farverige dekorationer eller fliser. Med bløde bademåtter med høj luv får selv morgenmennesker en behagelig start på dagen.

  Nå, har du fået smag for det? Så tilbyder vi altid hurtig og bekvem levering direkte hjem til dig. Med vores udvidede returpolitik har du 60 dage til at returnere badetæppet eller bademåtten til os, hvis du ikke kan lide det.