Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • boligtilbehor>
 • pude
 • Pude & Pudebetræk

  92 Produkter

  92/92 Resultater

  Små accenter, stor effekt: pude og pudebetræk

  Puder og pudebetræk er super hyggelige og alsidige dekorationselementer - med få enkle trin kan du forvandle din sofa til en hyggelig oase af velvære eller give din seng et helt nyt look. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og lad dig inspirere.

  Den ideelle pude til dit hjem

  Der er puder og pudebetræk til ethvert behov - stilfulde, praktiske eller bare hyggelige. Afhængigt af hvad du vil bruge dem til, er pudernes og pudebetrækets materiale og størrelse afgørende. Vi fortæller dig, hvad der er vigtigt.

  Det rigtige materiale til pude og pudebetræk

  Du har mange forskellige muligheder, når det kommer til materialet i dine hynder. Er du f.eks. på udkig efter behagelige puder til stuen og soveværelset eller efter puder, der er nemme at vedligeholde, til køkkenet, gangen eller terrassen? Afhængigt af rummet og årstiden anbefaler vi, at du vælger en pude i:

  • Soveværelse: lidt struktur for mere komfort, blødt materiale (f.eks. bomuld, viskose eller polyester)

  • Stuen: bløde sofahynder eller pyntepuder, runde puder

  • Køkken og entre: praktiske hynder til indendørs og udendørs brug, pudebetræk, der kan vaskes, robuste hynder af jute som sædehynder

  • Sommer: hynder af bomuld eller linned

  • Vinter: Hynder i bomuld: bomuld eller bomuld: Hynder i bomuld eller bomuld: Hynder i bomuld eller bomuld: Hynder i bomuld: bomuld eller bomuld

  Køb puder i den rigtige størrelse

  Hos benuta finder du et stort udvalg af puder og pudebetræk i standardstørrelser - perfekt, hvis du har lyst til et nyt look og ønsker at skabe lidt variation i dine fire vægge.

  Små puder i størrelsen 45 x 45 cm er velegnede som dekoration til ethvert rum og kan placeres hvor som helst. Lange puder i størrelsen 30 x 50 cm kan placeres behageligt på nakken. Hvis du allerede har en pude derhjemme og kun er på udkig efter et betræk, er det bedst at bestemme den rigtige størrelse med et målebånd i forvejen.

  Indendørs og udendørs puder til enhver stil

  Drømmer du om en stue under åben himmel? Indendørs og udendørs hynder gør det muligt. De er ægte allroundere, fordi du kan bruge dem både indendørs og udendørs takket være deres plejelette egenskaber. De har ikke noget imod et lille brusebad.

  Snup et udendørs tæppe og et plaid, kombiner dem med en puf og et par puder, og nyd sommeren udendørs. Sammen med en ildskål og stearinlys er det også rigtig hyggeligt udenfor om vinteren. Og hvis du ikke har brug for puderne udendørs, kan du bruge dem til at dekorere din stue og dit soveværelse på ingen tid.

  Sæt accenter med dekorative puder

  Pyntepuder kombinerer komfort og stil og understreger perfekt din indretningsstil. Uanset om du foretrækker et minimalistisk look eller noget, der er lidt mere iøjnefaldende, er farverne på dine puder og pudebetræk afgørende for stemningen i rummet og giver dit hjem det sidste touch.

  • Ro og balance: Hvis du allerede har en farverig eller mønstret indretning, kan du vælge puder i beige, grå og brune farver.

  • Elegante accenter: Hynder i sort og hvid er ideelle til dette.

  • Farverige blikfang: Gå efter klare farver. Pudebetræk og puder i grøn, blå, pink, rød eller gul giver liv til dine fire vægge.

  • Legesygt look: Legesyge boho-puder er sjove at style. Hvis du vil indrette dit børneværelse smukt, så tag et kig på vores puder til børneværelset.

  Køb pude og pudebetræk online hos benuta

  Hos benuta finder du et bredt udvalg af pude og pudebetræk i forskellige stilarter og materialer til ethvert budget. Tag et kig rundt i vores butik, opdag din nye yndlingspude og giv dit hjem et nyt touch på ingen tid. Og hvis du ombestemmer dig, kan du returnere dit nye boligtilbehør til os inden for 60 dage.

  Der kan ikke være for mange puder i et hyggeligt hjem, så giv den gas og hyg dig!