Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • boligtilbehor>
 • pelse
 • Pelse & Pels Tæppe

  10 Produkter

  10/10 Resultater

  Pelse og pels Tæppe: Pluffede tæpper som blikfang

  Når man tænker på faux fur eller pels, kommer man måske til at tænke på en ikonisk indretningsklassiker: pels foran pejsen. En faux fur tilføjer et hyggeligt touch til ethvert rum og inviterer dig og dine gæster til at slappe af. Det smukke er, at (faux) pels kan kombineres på mange måder. Så du kan fremtrylle en ny stemning i dit hjem med få enkle trin.

  Gå på opdagelse i vores udvalgte sortiment af faux fur af høj kvalitet i hvid, pink, sort og mange andre farver i dag, og find et dekorativt boligtilbehør, der passer perfekt til dig og din stil.

  Fortryllende sort til at hygge sig med

  Er du på udkig efter et attraktivt boligtilbehør, der perfekt understreger karakteren af din indretning? Så er faux fur måske den rette indretningsidé for dig. Den skaber en hyggelig atmosfære og overbeviser med sin krammende fornemmelse.

  Pels-tæpper i fåreskinds-, lammeskinds- eller koskinds-look er tidløse klassikere, men også ensfarvede modeller i naturlige eller trendy farver er meget populære. I benuta-shoppen kan du forvente kunstpels af høj kvalitet i mange forskellige farver og bunhøjder. Du kan også købe nogle af vores puder i et stilfuldt pelslook. Vores DAVE-kollektion er særligt nuttet og blødt.

  Sådan arrangerer du pels & faux fur komfortabelt

  Der er ingen grænser, når det kommer til styling og arrangement. Kunne du tænke dig at blive inspireret? Så får du her et par eksempler på, hvordan du kan drapere en pels eller faux fur og sætte den i fokus:

  • Læg ekstra fluffy pelstæpper over stolene i spisestuen for at skabe mere hygge.

  • Brug det som et stilfuldt highlight på din sofa for at gøre din stue ekstra indbydende.

  • Du kan også bruge et pelstæppe som en erstatning for et sengetæppe for at starte dagen endnu mere blidt.

  • Vælg bløde pastelfarver i rosa eller mintgrønt og bring romantik ind i dit hjem.

  • Falske pelse og skind i hvid eller beige skaber en moderne stemning og ser særligt højkvalitetsmæssigt ud.

  • Varianter i sort og grå passer meget godt til rustikke møbler.

  Køb pels og faux fur-tæpper online hos benuta

  Pelse og pels Tæppe kan kombineres perfekt med enhver indretningsstil. Er du stadig på udkig efter det perfekte stykke? Så gennemse online i vores benuta-shop og lad dig inspirere! Ud over det store udvalg af farver og designs til gode priser tilbyder vi også en udvidet returret. Hvis du ikke kan lide din nye pelsfavorit, kan du blot returnere til os inden for 60 dage. Det giver dig tid til de virkelig vigtige ting i livet - dit hjem!