Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • boligtilbehor>
 • vaegdekorationer
 • Vægdekorationer

  10 Produkter

  10/10 Resultater

  Mere hygge på dine vægge: Vægdekorationer og gobeliner

  Små accenter med stor effekt: Ud over klassisk boligtilbehør som billeder og spejle er vores håndvævede gobeliner det perfekte supplement til en hyggelig atmosfære. Du finder stilfulde vægdekorationer i moderne boho-look eller søde børnemønstre.

  Fordele ved gobeliner i et overblik

  • De tilføjer individuel charme til dit hjem.

  • Vægtapeter kan varieres i få enkle trin og f.eks. tilpasses til årstiden.

  • De er en billig måde at forbedre boligrummene på og give dem mere hygge og individualitet.

  Ud over vægdekorationer kan du også opdage andet smukt boligtilbehør såsom puffer, tæpper og puder. Tag et kig på vores alsidige sortiment nu, og lad dig inspirere.

  Find den perfekte vægdekoration til et smukt hjem

  Har du stadig svært ved at vælge mellem så mange accessories, og har du stadig svært ved at beslutte dig? Her kan du finde ud af, hvilke gobeliner og dekorative elementer der passer perfekt til dit hjem.

  Vælg en bestemt stil

  I vores butik er der vægdekoration for enhver smag. De kærligt designede gobeliner er fremstillet af materialer af høj kvalitet som uld eller bomuld og kan kombineres vidunderligt med hinanden eller med andet boligtilbehør.

  Det er smukkest, når du kombinerer dine dekorationer i en bestemt stil. Koordiner dit tæppe med matchende puder & pudebetræk, puffer og faux fur-tæpper. Vi fortæller dig, hvilke muligheder du har.

  • Minimalistiske accenter og bløde farver i creme og beige passer perfekt til Skandi-stilen.

  • Med legende tilbehør i naturlige nuancer og vægmåtter med frynser kan du perfekt afrunde et hjem i boho-looket.

  • I en ren, monokrom indretning er geometriske mønstre og sort/hvid-design altid et godt valg.

  Vælg en gobelin, der passer til din bolig

  Vores gobeliner fremhæver ethvert rum og understreger din individuelle stil. Så det er bedst at matche din nye boligtilbehør med dit rum, både med hensyn til farve og Hvad med moderne eller legende vægdekorationer til stuen, for eksempel?

  På børneværelset kan du skabe en livlig atmosfære med vores vægdekorationer i søde dyremotiver, der vil stimulere dine børns fantasi. Tapeter i boho-stil passer perfekt ind i din stue og dit soveværelse, men også i overdækkede udendørs områder som f.eks. balkoner eller terrasser. Her skaber de en hyggelig feriestemning og giver tomme vægge det helt rette præg. For endnu mere lethed i dit hjem er vores boho-tæpper i populære designs og farver det perfekte valg.

  Køb håndvævede gobeliner og dekoration hos benuta

  Leder du stadig efter den perfekte gobelin? Så find dit nye yndlingsstykke i benuta-butikken! For at gøre det endnu sjovere at shoppe leverer vi din ordre bekvemt hjem til dig. Hvis du ikke kan lide din favorit, kan du blot sende den tilbage til os. Med vores udvidede returret har du endda 60 dage til det.

  Gennemse vores udvalg af tapeter og vægdekoration af høj kvalitet i populære designs nu, og gør en ende på tomme, ubehagelige vægge. God fornøjelse med at surfe og shoppe!