Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • boligtilbehor>
 • puf
 • Puf

  31 Produkter

  31/31 Resultater

  Find den rigtige puf hos benuta

  Puf er ægte allroundere - fordi de er sæde, bord og dekoration i ét. De fås i mange forskellige materialer som f.eks. jute, uld, viskose eller syntetiske fibre. Og de passer til enhver stil - uanset om det er boho, skandi eller vintage.

  Puf til enhver indretningsstil

  De praktiske puffer fås i mange forskellige designs - du kan tilpasse dem til din individuelle indretningsstil. Vi fortæller dig, hvilken puf der passer bedst til hvilken indretningsstil.

  • Boho-puffer: legesyge modeller med frynser og pomponer

  • Jutepuffer: modeller lavet af naturlige materialer som jute eller sisal.

  • Elegant og moderne: Puf af viskose med et fløjlsblødt look i pastelfarver eller mørke nuancer.

  • Minimalistisk og skandi: Puf i beige, lysegrå, lysebrune og cremefarvede toner fremstillet af naturfibre

  • Vintage: Pufskamler i læder eller med vintage-mønstre

  Siddepuf eller pyntepuf?

  Puf er multifunktionelle og super praktiske, især når du skal indrette små rum. Uanset om de er siddepuffer eller dekorative puffer - de forbedrer visuelt ethvert rum. Brug dem f.eks. som bord, hylde eller sengebord, og omdann dem hurtigt til en skammel til spontane besøgende.

  Hvis du primært har brug for en siddeplads og har lidt mere plads til rådighed, er en gulvpude eller en siddepuf ideel til dig. De har en stor, behagelig overflade og er derfor også velegnede til at sidde på i længere tid. Men det betyder ikke, at du ikke også kan sidde behageligt på en mindre pyntepude - her er der som regel fokus på stilfulde designs.

  Udendørs puf til indendørs og udendørs

  En udendørs puf har en stor fordel i forhold til sine indendørs modstykker: den er robust og nem at rengøre. Uanset om det er på altanen, terrassen eller i haven - gør det rigtig behageligt med et par puffer, plaider eller et udendørs tæppe!

  Hvis det bliver for ubehageligt udenfor, kan du blot tage puften med indenfor. Brug den f.eks. i stuen som en ekstra siddeplads eller i gangen som en hylde eller til at tage skoene på. En udendørs puf er lige noget for dig, hvis du jævnligt ommøblerer eller har spontane gæster.

  Puf skammel som prikken over i'et til ethvert rum

  Puf får ethvert rum til at se hyggeligere og mere hjemligt ud - endnu mere, hvis du koordinerer dem med det ønskede rum og dine andre møbler. Vi giver dig et par idéer til, hvordan du bedst kombinerer puf'en i dit hjem. Det vil hjælpe dig med at finde den bedste placering og vælge den rigtige stil til dit nye boligtilbehør.

  • Stuen: Komfortable siddepuffer eller gulvpuder er et godt supplement til et lavt bord i stuen - eller du kan bruge selve puffen som sidebord ved siden af sofaen.

  • Soveværelse: Puffen er flot i soveværelset som opbevaringsplads til tøj eller som sengebord. Pastel- og cremefarvede toner bringer ro ind i rummet.

  • Børneværelse: Puffer og siddepuder i søde børnemønstre sikrer sikker legeglæde på gulvet og fungerer fint som opbevaringsplads til tøj eller legetøj. Vores puffer til børneværelset fås i mange farver, former og designs.

  • Spisestue: En puf ser særlig godt ud, når den kombineres med en bakke, stearinlys eller andre dekorative genstande. Hvis der mangler en stol eller plads til snacks på bordet, er den lige ved hånden.

  • Gang: Plejeløse pufpuffer eller skamler til indendørs og udendørs brug af robuste materialer som f.eks. jute hjælper dig med at tage skoene på eller er et godt opbevaringssted til tasker, handsker, tørklæder og lignende.

  Køb Pufs online på benuta

  Uanset om det er i diskrete farver, som et prangende statement piece, til at sidde på eller multifunktionelt - hos benuta finder du en puf, der passer til din smag. Vi har et stort udvalg af forskellige stilarter til ethvert budget. Få dit nye hyggelige boligtilbehør bekvemt leveret til døren inden for få dage. Og hvis du ombestemmer dig, kan du blot sende puffen tilbage til os inden for 60 dage.