Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU
Vi kan ikke finde flere produkter, der matcher søgekriterierne.

Arte Espina tæpper

Den unge hollandske virksomhed Arte Espina har i flere år beriget markedet med sine forskellige kollektioner. Abstrakt, geometrisk eller blomstret - hvert år sætter designerne af disse unikke tæpper nye tendenser og realiserer disse med individuelle tæppekollektioner. Disse er kendetegnet ved stor opmærksomhed på detaljer og adskiller sig derfor fra almindelige kollektioner.

Moderne tæpper fra Arte Espina bringer en livlig atmosfære ind i ethvert hjem - de fanger fantasien og minder om moderne kunstværker takket være den kreative brug af farver og mønstre. Arte Espina shaggy tæpper kommer derimod i en blanding af forskellige farver, mønstre og garner, men fremstår altid lige moderne og glamourøse. Designet på Arte Espina børnetæpper er muntert og farverigt og appellerer til alle børn ved at invitere dem til at lege fantasifuldt med. Løbetæpper i forskellige stilarter, farver og mønstre er også en del af Arte Espina-tæpper. Moderigtige dørmåtter er særligt velegnede som udendørs tæpper og forskønner dermed også dit udendørs område. Alle disse unikke designs inspirerer til at opdage fremmede kulturer og moderne kunst i form af boligtilbehør.

Arte Espina fremstiller deres produkter ved hjælp af et stort udvalg af materialer. Ud over tæpper fremstillet af plejelette akryl og polyester tilbyder de også et smukt udvalg af uldtæpper og andre modeller fremstillet af naturfibre. Alle tæpper fra Arte Espina opfylder strenge kvalitetsstandarder.

Oplev moderne, stilfulde tæpper til hele familien hos Arte Espina!

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.