Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taeppe til sovevaerelse
 • Tæppe til soveværelse

  1160 Produkter

  1160/1160 Resultater

  Tæpper til soveværelset og sengetæpper

  For mange mennesker er soveværelset et sted for afslapning og rekreation - grund nok til at gøre det behageligt for dig selv. Når først den rigtige seng er valgt og placeret i rummet, kan soveværelset med et snuptag og ved hjælp af smukt tekstiltilbehør forvandles til en oase af velvære. Hyggelige soveværelsestæpper og bløde sengetæpper er uundværlige i den forbindelse. Normalt er de placeret lige foran sengen og skaber en behagelig atmosfære i ethvert soveværelse.

  Hyggelige sengetæpper

  Traditionelt set placeres sengetæpper på begge sengesider samt i fodenden af en seng. Uanset om der vælges behagelige uldtæpper eller modeller af bløde syntetiske fibre, fuldender sengetæpper smukt interiøret, holder fødderne varme på en blid måde og lader dermed enhver drøm gå i opfyldelse. Shaggy-tæpper passer også godt til konceptet om hyggelige soveværelser, da deres lange shaggy-bund er behageligt blødt og giver et behageligt træf, når man står ud af sengen. Afhængigt af ens personlige smag og individuelle brug fremhæver et enkelt soveværelsestæppe også vidunderligt indretningen af et soveværelse og beviser, at mulighederne for at indrette et soveværelse komfortabelt er uendelige. I form af børnetæpper tilbyder sengetæpper endda et dejligt legeunderlag og varmer venligt de små ved sengetid. Når det gælder farver, ser blå tæpper eller brune tæpper godt ud i soveværelset. Blå udstråler ro og har en afslappende effekt, mens brun spreder varme.

  Tæpper til soveværelser

  Det praktiske ved tæpper til soveværelser: individuelle designs, former og størrelser giver soveværelset et personligt præg og understreger samtidig alle typer af indretning. Vintage-tæpper og boho-tæpper er særligt iøjnefaldende og skaber et delikat, individuelt look takket være deres falmede farver og lyse mønstre. Sengen, som er det vigtigste element i soveværelset, kan fremhæves smukt med tæppeløbere eller andre typer tæpper til soveværelset. Hvis harmoniske, bløde linjer passer bedre til indretningen, eller hvis der kun er lidt plads til rådighed til indretning, er små runde tæpper det perfekte valg til dit sengetæppe. Men uanset hvilken form soveværelsestæpper har, skaber de altid et behageligt sted, som du kan vende tilbage til hver aften for at hvile dig, slappe af og genoplade dine batterier til næste dag.