Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Boho Chic tæpper

Varer 1-96 af 271

Side

Varer 1-96 af 271

Side

Varer 1-96 af 271

Boho-tæpper

Boho-tæpper er en del af en ekstravagant indretningsstil, som beriger din bolig med sin afslappede charme. Tæpper i boho-stil er inspireret af bohemernes individualisme og giver forskellige muligheder for at fastlægge din personlige smag i forhold til bolig og indretning og giver dermed masser af plads til kreativitet. I lighed med vintage-tæpper tilbyder et boho-tæppe en spændende variation. Uanset om det er som shaggy tæpper eller løbere, er fascinerende mønstre og levende farver hovedtrækkene i dette ukonventionelle look og giver dybde til din indretning. Da denne indretningsstil ikke har nogen grænser, kombinerer boho-tæpper endda elementer fra hippie- og etnostilen på en kreativ måde.

 

Ekstravagant boho-tæppe

Boho-tæpper opfrisker udseendet af enhver indretning. Det fascinerende samspil mellem farver og mønstre skaber en afslappet, men alligevel ekstravagant atmosfære, som helt sikkert vil berige traditionelle og moderne indretninger ved at tilføje et personligt præg. Uanset om det drejer sig om abstrakte blomstermønstre eller grafiske ternmotiver, har alle tæpper i boho-stil én ting til fælles: levende, ekstravagante designs og forskellige materialesammensætninger. Desuden er boho chic-tæpper ægte allroundere, som passer godt til de fleste farvesammensætninger. Hvis du kombinerer dem med dæmpede toner, ser de særligt imponerende og iøjnefaldende ud. Det er nemt at tilføje et stænk af farve med et boheme-tæppe, og da deres stil ikke gælder nogen standarder, kan kombinationer med farverige møbler også lade sig gøre. Boho-tæpper er dog ikke kun kendetegnet ved en blanding af farver og mønstre, men også ved et stort udvalg af tæppestilarter - uanset om det er som runde tæpper eller køkkentæpper, er et boho-tæppe lige det, der skal til for at skabe en unik og afslappet atmosfære.

 

Et boho-tæppe fra benuta er en nem måde at opnå en afslappet, moderne indretningsstil på.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.