Spring
 • Home>
 • runde taepper
 • Runde tæpper

  442 Produkter

  442/442 Resultater

  Runde tæpper

  Runde tæpper er normalt ikke det første, man tænker på, når man overvejer at anskaffe sig et nyt tæppe. Runde tæpper er dog ofte et godt alternativ. Takket være deres unikke form er de overraskende varierede og skaber en forfriskende og varieret atmosfære i ethvert boligområde. Mønstrene og designene på disse originale accessories er lige så karakteristiske som deres form. Retro stil, klassiske eller vintage tæpper - runde tæpper er multitalenter og supplerer lige så godt moderne som klassiske indretningsstile. Deres runde udseende giver desuden en god kontrast til firkantede kanter og lige konturer og skaber et hyggeligt og indbydende hjem, hvor du føler dig fuldstændig tryg.

  Runde tæpper i et bredt udvalg

  Cirkulære tæpper fås i et fantastisk udvalg af størrelser og tilpasses til ethvert rum. Når man indretter mindre opholdsrum, bør man huske på ikke at fylde dem med for mange møbler eller for meget tilbehør. Derfor er små cirkulære tæpper det perfekte valg til sådanne rum: De tilføjer et livligt farvesprøjt uden at være påtrængende. Store cirkulære tæpper er derimod den ideelle løsning til store eller åbne rum. Afhængigt af personlig smag eller individuel brug kan de enten placeres i midten af et rum eller endda fremhæve enkelte områder i dit hjem. Det nyttige ved runde former: Sammenlignet med firkantede designs, som f.eks. tæppeløbere, er de meget pladsbesparende og har en vidunderlig opløsende effekt på hele interiøret.

  Mangfoldighed af designs og stor blødhed

  Tekstiltiltilbehør og især runde tæpper er nøglen til en smuk atmosfære i hjemmet. De afrunder enhver indretningsstil og udstråler varme og hygge, som du ikke vil gå glip af - især ikke i en stue eller et soveværelse. Runde shaggy tæpper giver en meget positiv effekt i disse områder, da deres shaggy bunke, som ofte er fremstillet af uld eller syntetiske fibre, giver en behagelig blød trædeflade og stor komfort.

  Runde tæpper med en særlig gnist

  Runde tæpper findes i et stort væld af former og farver. Deres mangfoldighed rækker ud over runde shaggy tæpper: runde varianter med kort plys er også ganske imponerende og særligt velegnede til køkkener, korridorer eller som børnetæpper. Runde sisaltæpper har en meget naturlig charme og kommer til sin fulde ret i andre områder af hjemmet, f.eks. i spisestuen. Et rundt tæppe fremstillet af syntetiske fibre passer perfekt til et badeværelse. Kolde flisegulve forvandles smukt takket være farvede accenter i form af runde bademåtter, som skaber en hjemlig atmosfære og varme. Derudover er runde badeværelsestæpper særligt velegnede til vådrum, da de har den egenskab at absorbere en stor mængde vand.

  Uanset om de er store, små, ensfarvede eller dekoreret med et moderigtigt mønster, er runde tæpper en opgradering af ethvert boligområde.