Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • runde taepper
 • Runde tæpper

  300 Produkter

  300/300 Resultater

  Runde tæpper hos benuta

  Runde tæpper er normalt ikke det første, man tænker på, når man overvejer at anskaffe sig et nyt tæppe. Runde tæpper er dog ofte et godt alternativ. Takket være deres unikke form er de overraskende varierede og skaber en forfriskende og varieret atmosfære i ethvert boligområde. Mønstrene og designene på disse originale accessories er lige så karakteristiske som deres form. Retro stil, klassiske eller som et boho-tæppe - runde tæpper er multitalenter og supplerer lige så godt moderne som klassiske indretningsstile. Deres runde udseende giver desuden en god kontrast til firkantede kanter og lige konturer og skaber et hyggeligt og indbydende hjem, hvor du føler dig fuldstændig tryg.

  Se vores store udvalg af runde tæpper i gul, blå, sort, hvid og mange andre farver online, og find dit nye yndlingstæppe. Vores beige runde tæpper er vores bestsellere og ægte allroundere! Vi har også runde tæpper i hvid og runde tæpper i grøn. Noget for enhver smag.

  Runde tæpper i et bredt udvalg

  Cirkulære tæpper fås i et fantastisk udvalg af størrelser og tilpasses til ethvert rum. Når man indretter mindre opholdsrum, bør man huske på ikke at fylde dem med for mange møbler eller for meget tilbehør. Derfor er små cirkulære tæpper det perfekte valg til sådanne rum: De tilføjer et livligt farvesprøjt uden at være påtrængende. Uanset om det er et tæppe til stuen eller badeværelset - det runde gulvtilbehør er et ægte statement piece.

  Store cirkulære tæpper er derimod den ideelle løsning til store eller åbne rum. Afhængigt af personlig smag eller individuel brug kan de enten placeres i midten af et rum eller endda fremhæve enkelte områder i dit hjem. Det nyttige ved runde former: Sammenlignet med firkantede designs, som f.eks. tæppeløbere, er de meget pladsbesparende og har en vidunderlig opløsende effekt på hele interiøret. Runde tæpper er også et smukt tilbehør i udendørs områder. Især på en stor altan eller terrasse kan de udfolde deres fulde effekt. Du kan selvfølgelig finde udendørstæpper i alle størrelser, former og farver online.

  Shop dit runde tæppe efter størrelse


  Uanset om det er lille, mellem eller stort: Hos benuta finder du et stort udvalg af runde tæpper i forskellige størrelser online. Så du kan nemt opgradere rum som badeværelset, stuen eller soveværelset med blot et par enkle trin. Klik dig gennem et stort udvalg af stilarter, og gå på opdagelse:

  • Runde tæpper med en diameter på 100 cm: Ideelle til små opholdsrum for visuelt at fremhæve et bestemt område og gøre det mere levende. Den runde model på 100 cm ser også godt ud som badeværelsestæppe. Det er dog bedre at undgå naturfibre som sisal eller jute og i stedet gå efter et tæppe i uld eller syntetiske fibre.

  • Runde tæpper med en diameter på 150 cm: Denne mellemstore tæppestørrelse kan placeres ved siden af sengen for at give dit soveværelse mere dybde. Desuden starter du dagen mere afslappet, fordi det runde tæppe på 160 cm eller 150 cm beskytter dine fødder mod det kolde gulv.

  • Runde tæpper med en diameter på 200 cm: Uanset om det er stue, soveværelse eller spisestue - med et rundt tæppe med 200 cm diameter kan du redesigne rummelige områder. Læg f.eks. gulvtilbehøret under et lille spisebord, og voilà - området ser straks meget mere indbydende og hyggeligt ud.

  • Rundt tæppe med en diameter på 250 cm: Denne størrelse er også særligt velegnet til rummelige områder som stuen eller spisestuen. Med et stort, rundt tæppe med en diameter på 250 cm kan du vise dine møbler frem med stil.

  Mangfoldighed af designs og stor blødhed

  Tekstiltiltilbehør og især runde tæpper er nøglen til en smuk atmosfære i hjemmet. De afrunder enhver indretningsstil og udstråler varme og hygge, som du ikke vil gå glip af - især ikke i en stue eller et soveværelse. Runde shaggy tæpper giver en meget positiv effekt i disse områder, da deres shaggy bunke, som ofte er fremstillet af uld eller syntetiske fibre, giver en behagelig blød trædeflade og stor komfort. Uanset om det er blåt, rødt, sort/hvidt eller grønt: Hos benuta kan du få runde tæpper i mange flotte farver og stilarter og forskellige luvhøjder og -størrelser. Så alle kan finde det perfekte tilbehør. Hvad med for eksempel et rundt tæppe i sort eller et rundt, lyserødt tæppe som en sød accent?

  Runde uldtæpper med garanteret hygge


  Vores runde uldtæpper er lavet med sans for detaljer og føles behagelige mod fødderne. Hvorfor ikke prøve at lægge et rundt uldtæppe i soveværelset eller entreen? Det vil skabe en hyggelig atmosfære og give rummet liv. Eksperimenter med farverne, hvad enten det er med selve tæppet eller med farverigt boligtilbehør - det er helt op til dig og din kreativitet. Oplev vores runde uldmodeller online, og vælg din favorit!

  Runde tæpper med en særlig gnist

  Runde tæpper findes i et stort væld af former og farver. Deres mangfoldighed rækker ud over runde shaggy tæpper: runde varianter med kort plys er også ganske imponerende og særligt velegnede til køkkener, korridorer eller som børnetæpper. Runde sisaltæpper har en meget naturlig charme og kommer til sin fulde ret i andre områder af hjemmet, f.eks. i spisestuen. Et rundt tæppe fremstillet af syntetiske fibre passer perfekt til et badeværelse. Kolde flisegulve forvandles smukt takket være farvede accenter i form af runde bademåtter, som skaber en hjemlig atmosfære og varme. Derudover er runde badeværelsestæpper særligt velegnede til vådrum, da de har den egenskab at absorbere en stor mængde vand.

  Uanset om de er store, små, ensfarvede eller dekoreret med et moderigtigt mønster, er runde tæpper en opgradering af ethvert boligområde.