Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • moderne taepper>
 • taepper shaggy
 • Shaggy tæpper

  397 Produkter

  397/397 Resultater

  Shaggy tæpper

  At indrette et rum med et shaggy tæppe er den bedste og nemmeste måde at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem på. Teksturerne er dejligt bløde og egner sig derfor også perfekt til børnetæpper. På grund af den dybe luv og den forholdsvis lave garntæthed får denne indretningsklassiker, som også kaldes deep-pile carpet eller high pile rug, et charmerende shaggy look, der har givet det kultstatus siden 70'erne. Siden da er udvalget af stilarter og materialer blevet udvidet konstant og kan nu appellere til enhver smag. Selv om runde tæpper eller farverigt mønstrede shaggy-tæpper er meget moderne, er ensfarvede shaggy-tæpper endnu mere populære, fordi shaggy-tæppets udseende og følelse allerede er ret ekstravagant, hvilket motiverer folk til at vælge modeller med mere diskrete farver. Der skabes yderligere finesse ved hjælp af skinnende effekter, som skyldes blanke fibre eller fibre af forskellig længde og bredde, der skaber en unik struktur. Derfor er det altid værd at overveje alle detaljerne ved et shaggy tæppe, f.eks. fiberstruktur, materiale og ludstruktur. Disse faktorer har trods alt stor indflydelse på shaggy-tæppets udseende og dets virkning i et rum.

  Browse online og find bløde tæpper med høj luv. Vores luvede modeller findes i mange populære og trendy stilarter. Hvad med et moderne tæppe med høj luv i f.eks. beige eller creme? Der er ingen grænser for din kreativitet, når det gælder styling!

  Stort udvalg af shaggys

  Runde eller som løbere, beige eller sorte, store eller små: Hos benuta finder du et kæmpe udvalg af shaggy tæpper i trendy stilarter online. Er du stadig på udkig efter det perfekte tæppe til dit hjem? Så vil et hyggeligt tæppe med lang luv gøre dit hjem mere behageligt. Gennemse vores udvalg nu, og vælg din favorit:

  • Shaggy-tæpper i mange forskellige størrelser: Med den rigtige tæppestørrelse kan du fremhæve dit rum og dine møbler, og derfor tilbyder vi dig både små, mellemstore og store shaggy-modeller. For eksempel ser 80x150 cm tæpper godt ud i små rum, mens 300x400 cm tæpper eller 200x300 cm tæpper passer perfekt i store områder som stuen.

  • Langluvede modeller i flotte farver: Vil du gerne have lidt farve? Så vælg et af vores langluvede tæpper i flotte farver som pink, rød, grøn eller petroleumsblå. De sætter spændende accenter i dit hjem og er stilfulde blikfang. Til monokrome looks eller skandi-stile er vores fluffy modeller i hvid, beige, sort eller sort/hvid et godt valg.

  • Højluvede tæpper i moderne former og stilarter: Fra runde til ovale til firkantede - der er ingen grænser for formen på dit højluvede tæppe. Ud over de klassiske rektangulære modeller kan du også finde runde, ovale eller runner-modeller online. Med disse former kan du nemt skabe liv i ethvert rum og visuelt opgradere og style selv små rum.

  Hyggelige shaggy huldæpper

  Moderne tæpper i almindelighed og shaggy tæpper i særdeleshed tilføjer et strejf af komfort til mange rum. Som udtrykket "shaggy" allerede antyder, har et tæppe med dyb luv en behåret struktur, som kan skabe mange forskellige stemninger i et rum. Den lange luv på hyggelige shaggy tæpper har ikke kun et flot udseende, men imponerer også med sin fremragende funktionalitet: Det giver stor komfort og er derfor perfekt egnet som legeunderlag for børn, der nyder at boltre sig på gulvet. Desuden holder shaggy tæpper dejligt varme fødder om vinteren. Da de giver komfort, er de også populære som tæpper i stuen, men de bør placeres på en sådan måde, at der ikke står stole eller lænestole på dem. Alle de fordele, de bringer med sig, gælder også for shaggy-bademåtter, som desuden er skridsikre og vaskbare, eller for løbere, som kan placeres i gangen eller bruges som tæpper i soveværelset og skabe en hyggelig atmosfære.

  Shaggy tæpper i beige og creme

  Gør den populære Scandi-stil perfekt med et tæppe med dyb luv i beige eller creme! Dette stilfulde møbel er en ægte allrounder, da du nemt kan kombinere det med forskellige farveskemaer eller holde det tone-i-tone med det helt hvide look. I stuen får et beige, lurvet tæppe rummet til at se meget mere åbent og venligt ud, mens det i soveværelset skaber en ren og beroligende atmosfære. Et beige tæppe med dyb luv i entreen ser godt ud. Men på grund af den lyse farve og den høje luv skal du være forsigtig med ikke at træde på tæppet med dine gadesko i indgangspartiet.

  Flokati-tæpper

  Et flokati-tæppe er strengt taget et særligt græsk møbel, som er blevet fremstillet på samme måde i århundreder. Traditionelt er flokatis fremstillet af rå (fåre)uld og er kendetegnet ved en blød overflade og en forholdsvis fast tekstur. Takket være deres ekstremt lurvede og usædvanligt hyggelige udseende og tekstur fik de et enormt popularitetsboost i 70'erne. I dag kaldes flokati-tæpper også for maskinfremstillede tæpper, der er shaggy tæpper. Selv om det teknisk set ikke er korrekt, er udtrykket nu etableret som et synonym. I forhold til det endelige produkt anses denne forskel ofte for at være irrelevant, da oprindelsen eller det traditionelle navn ikke har førsteprioritet. I stedet er det hyggelige udseende og den hyggelige fornemmelse af shaggy tæpper og en produktion, der sikrer et robust produkt, af større betydning. Disse egenskaber er også højt værdsat af benuta - uanset om de kaldes flokatishag pile eller shaggy rug. Alle vores shaggy tæpper er egnede til gulvvarme og er tidligere testet for deres kvalitet. Derfor kan du trygt vælge et uldtæppe af høj kvalitet og modeller fremstillet af andre materialer - vores store sortiment byder på mange forskellige shaggy tæpper.