Spring
 • Home>
 • moderne taepper>
 • taepper shaggy
 • Tæpper shaggy

  538 Produkter

  538/538 Resultater

  Shaggy tæpper

  At indrette et rum med et shaggy tæppe er den bedste og nemmeste måde at skabe en behagelig atmosfære i dit hjem på. Teksturerne er dejligt bløde og egner sig derfor også perfekt til børnetæpper. På grund af den dybe luv og den forholdsvis lave garntæthed får denne indretningsklassiker, som også kaldes deep-pile carpet eller high pile rug, et charmerende shaggy look, der har givet det kultstatus siden 70'erne. Siden da er udvalget af stilarter og materialer blevet udvidet konstant og kan nu appellere til enhver smag. Selv om runde tæpper eller farverigt mønstrede shaggy-tæpper er meget moderne, er ensfarvede shaggy-tæpper endnu mere populære, fordi shaggy-tæppets udseende og følelse allerede er ret ekstravagant, hvilket motiverer folk til at vælge modeller med mere diskrete farver. Der skabes yderligere finesse ved hjælp af skinnende effekter, som skyldes blanke fibre eller fibre af forskellig længde og bredde, der skaber en unik struktur. Derfor er det altid værd at overveje alle detaljerne ved et shaggy tæppe, f.eks. fiberstruktur, materiale og ludstruktur. Disse faktorer har trods alt stor indflydelse på shaggy-tæppets udseende og dets virkning i et rum.

  Hyggelige shaggy huldæpper

  Moderne tæpper i almindelighed og shaggy tæpper i særdeleshed tilføjer et strejf af komfort til mange rum. Som udtrykket "shaggy" allerede antyder, har et tæppe med dyb luv en behåret struktur, som kan skabe mange forskellige stemninger i et rum. Den lange luv på hyggelige shaggy tæpper har ikke kun et flot udseende, men imponerer også med sin fremragende funktionalitet: Det giver stor komfort og er derfor perfekt egnet som legeunderlag for børn, der nyder at boltre sig på gulvet. Desuden holder shaggy tæpper dejligt varme fødder om vinteren. Da de giver komfort, er de også populære som tæpper i stuen, men de bør placeres på en sådan måde, at der ikke står stole eller lænestole på dem. Alle de fordele, de bringer med sig, gælder også for shaggy-bademåtter, som desuden er skridsikre og vaskbare, eller for løbere, som kan placeres i gangen eller bruges som tæpper i soveværelset og skabe en hyggelig atmosfære.

  Flokati-tæpper

  Et flokati-tæppe er strengt taget et særligt græsk møbel, som er blevet fremstillet på samme måde i århundreder. Traditionelt er flokatis fremstillet af rå (fåre)uld og er kendetegnet ved en blød overflade og en forholdsvis fast tekstur. Takket være deres ekstremt lurvede og usædvanligt hyggelige udseende og tekstur fik de et enormt popularitetsboost i 70'erne. I dag kaldes flokati-tæpper også for maskinfremstillede tæpper, der er shaggy tæpper. Selv om det teknisk set ikke er korrekt, er udtrykket nu etableret som et synonym. I forhold til det endelige produkt anses denne forskel ofte for at være irrelevant, da oprindelsen eller det traditionelle navn ikke har førsteprioritet. I stedet er det hyggelige udseende og den hyggelige fornemmelse af shaggy tæpper og en produktion, der sikrer et robust produkt, af større betydning. Disse egenskaber er også højt værdsat af benuta - uanset om de kaldes flokatishag pile eller shaggy rug. Alle vores shaggy tæpper er egnede til gulvvarme og er tidligere testet for deres kvalitet. Derfor kan du trygt vælge et uldtæppe af høj kvalitet og modeller fremstillet af andre materialer - vores store sortiment byder på mange forskellige shaggy tæpper.

  ,