Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • uldtaepper
 • Uldtæpper

  563 Produkter

  563/563 Resultater

  Uldtæpper: Naturlige stilarter med en feel-good-garanti

  Uldtæpper er naturlige tæpper af høj kvalitet og fremstillet af vedvarende ressourcer, som stammer fra pattedyr som f.eks. får og geder. Som det er videnskabeligt bevist, er uld den ældste fiber, der nogensinde er blevet brugt af menneskeheden, og den har været anvendt siden det 4. århundrede f.Kr. Selv om syntetiske fibre nu i stigende grad anvendes i tekstilindustrien, tillægges uldfibre stadig stor værdi på grund af deres alsidige egenskaber og mange anvendelsesmuligheder. Derfor anvendes det som råmateriale til mange forskellige typer tæpper og giver moderne og klassiske modeller et lige så smukt naturligt udseende. Uldfibrenes grove og ekstremt robuste natur gør det også muligt at forarbejde dem på forskellige måder, f.eks. ved knytning, vævning eller tufting af tæpper. Sisaltæpper har til gengæld normalt en vævet struktur.

  Varme uldtæpper

  Et hyggeligt uldtæppe giver et naturligt og varmt præg til ethvert hjem. Da dette er særligt velkomment i en stue og et soveværelse, er uldtæpper det perfekte tilbehør til disse lokaler. Syntetiske fibre som polypropylen er derimod mere velegnede til køkkentæpper eller udendørstæpper. Uldfibre har en løs struktur og har derfor naturlige termoregulerende egenskaber. Takket være denne "hule" struktur er de i stand til at absorbere vanddamp og afgive den, når der er behov for det. Desuden kan varme effektivt lagres i disse rum. Det praktiske ved dem: Uldtæpper isolerer ikke kun varme, men skaber også et sundt naturligt indeklima ved at regulere luftfugtigheden i rummene, neutralisere absorberede lugte og afgive dem tilbage til miljøet. Andre egenskaber ved uldfibre taler også til fordel for deres anvendelse til uldtæpper. De er meget elastiske og stabile, hvilket gør det muligt for materialet at genvinde sin oprindelige form selv efter kraftig belastning. Derved genopbygges mærker, hvor der er blevet lagt tryk på af møbler, igen.

  Farverige accenter med uldtæpper

  Et uldtæppe er et naturprodukt af høj kvalitet, der kombinerer funktionalitet og æstetik. Med et tæppe i ren ny uld får du et særligt ædelt og førsteklasses eksemplar til dit hjem, hvis tilstedeværelse du helt sikkert vil sætte pris på. Da uldfibre kan absorbere farver meget godt, er de særligt farveægte og lysægte. For eksempel finder du ikke kun et tæppe i grøn, men også i andre bløde og farvestrålende nuancer i benutas sortiment. Fra det poppede over det klassisk elegante til det enkle - moderne uldtæpper og også bomuldstæpper fås i mange forskellige designs og giver f.eks. som skandinaviske tæpper liv og friskhed til hus og hjem. Uldtæpper imponerer dog ikke kun med deres designmangfoldighed, men også med en række forskellige former: Et højluvet uldtæppe med sin behagelige luv sikrer et højt komfortniveau i alle rum og holder dine fødder varme, men et rundt uldtæppe vil også glæde dig med sin uforlignelige form. Til dem, der er allergiske over for dyrehår, anbefaler vi et viskosetæppe lavet af naturlige syntetiske fibre.

  Ud over farverigt gulvtilbehør i gul eller rød kan du også finde mange stilfulde uldtæpper i grå eller andre dæmpede farver som creme eller hvid online. Det gode ved disse ting er deres alsidighed! Er din stue indrettet i skandinavisk stil? Det er ikke noget problem! Kan du godt lide det industrielle look i dit hjem? Her passer et gråt uldtæppe også perfekt ind. Vil du skabe en luksuriøs og moderne charme? Intet problem med et stilfuldt uldtæppe i grå. Du kan kombinere denne model med blot et par enkle trin - med næsten enhver indretningsstil!

  Lad dig inspirere af variationen

  Rundt, som løber eller klassisk rektangulært: Du finder et stort udvalg af trendy og tidløse uldtæpper online. Alle kan finde det helt rigtige til deres hjem - fra industrielt look til boho chic og retrodesign. Gå på opdagelse online nu og find uldmodeller i mange flotte farver, former og stilarter som f.eks.

  • Lyse uldtæpper i beige, hvid eller grå

  • Farverige modeller i grøn, blå eller turkis

  • Monokrome stilarter i sort og hvid eller med geomønstre

  • Runde uldtæpper eller som løbere

  • Populære størrelser som uldtæpper i 200x300 cm eller 160x230 cm

  Rengøring og pleje af uldtæpper


  For at dit uldtæppe skal give dig ekstra glæde i lang tid, skal du først og fremmest passe godt på det. Uldtæpper har særligt brug for pleje, og der er nogle vigtige punkter, du skal overveje, når du renser uldtæpper. For mere information, se vores guideartikel: Rengøring af tæpper og fjernelse af pletter. Til særligt genstridige pletter eller endda særligt værdifulde tæpper bør du tilkalde en professionel tæpperensningsservice.


  Oplev de smukke uldtæpper fra benuta, og køb dit tæppe online i dag.