Spring
 • Home>
 • uldtaepper
 • Uldtæpper

  703 Produkter

  703/703 Resultater

  Uldtæpper

  Uldtæpper er naturlige tæpper af høj kvalitet og fremstillet af vedvarende ressourcer, som stammer fra pattedyr som f.eks. får og geder. Som det er videnskabeligt bevist, er uld den ældste fiber, der nogensinde er blevet brugt af menneskeheden, og den har været anvendt siden det 4. århundrede f.Kr. Selv om syntetiske fibre nu i stigende grad anvendes i tekstilindustrien, tillægges uldfibre stadig stor værdi på grund af deres alsidige egenskaber og mange anvendelsesmuligheder. Derfor anvendes det som råmateriale til mange forskellige typer tæpper og giver moderne og klassiske modeller et lige så smukt naturligt udseende. Uldfibrenes grove og ekstremt robuste natur gør det også muligt at forarbejde dem på forskellige måder, f.eks. ved knytning, vævning eller tufting af tæpper. Sisaltæpper har til gengæld normalt en vævet struktur.

  Varme uldtæpper

  Et hyggeligt uldtæppe giver et naturligt og varmt præg til ethvert hjem. Da dette er særligt velkomment i en stue og et soveværelse, er uldtæpper det perfekte tilbehør til disse lokaler. Syntetiske fibre som polypropylen er derimod mere velegnede til køkkentæpper eller udendørstæpper. Uldfibre har en løs struktur og har derfor naturlige termoregulerende egenskaber. Takket være denne "hule" struktur er de i stand til at absorbere vanddamp og afgive den, når der er behov for det. Desuden kan varme effektivt lagres i disse rum. Det praktiske ved dem: Uldtæpper isolerer ikke kun varme, men skaber også et sundt naturligt indeklima ved at regulere luftfugtigheden i rummene, neutralisere absorberede lugte og afgive dem tilbage til miljøet. Andre egenskaber ved uldfibre taler også til fordel for deres anvendelse til uldtæpper. De er meget elastiske og stabile, hvilket gør det muligt for materialet at genvinde sin oprindelige form selv efter kraftig belastning. Derved genopbygges mærker, hvor der er blevet lagt tryk på af møbler, igen.

  Farverige accenter med uldtæpper

  Et uldtæppe er et naturprodukt af høj kvalitet, der kombinerer funktionalitet og æstetik. Med et rent nyuldstæppe får du et særligt højkvalitets- og førsteklasses produkt, hvis tilstedeværelse altid er meget værdsat. Da uldfibre absorberer farvestoffer meget godt, er de særligt modstandsdygtige over for falmning og ikke falmer. Naturtæpper af uldfibre fås i forskellige designs, der spænder fra abstrakte til klassiske og elegante til enkle og ensfarvede tæpper, som f.eks. i form af vintage-tæpper tilføjer et levende og friskt touch til dit hjem. Uldtæpper imponerer dog ikke kun med deres store udvalg af designs, men også med en række forskellige former: Shaggy tæpper lavet af uld har en hyggelig bunke og skaber stor komfort i alle rum i dit hjem. Runde tæpper af uld holder også dine fødder varme og inspirerer dig med deres uovertrufne form.

  ,