Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • vintage taepper
 • Vintage tæpper

  294 Produkter

  294/294 Resultater

  Charmerende vintage-tæpper hos benuta

  På tidens puls: Vintage tæpper har været en af de store indretningstrends i et stykke tid og erobrer nu flere og flere hjem - nogle gange i form af runde tæpper eller endda i form af tæppeløbere. Normalt er det ikke afgørende, hvilke mønstre vintage tæpper er dekoreret med, da det er udseendet generelt, der er det eneste, der betyder noget. På den ene side giver produkter i vintage stil indtryk af, at de har været i brug i lang tid, og skaber dermed en følelse af stabilitet og tradition. På den anden side er de bogstaveligt talt tidløse, og derfor behøver man ikke at frygte, at tæpper i vintagestil hurtigt går af mode igen. Ofte er de fremstillet af plejelette syntetiske fibre, hvilket gør dem lige så robuste som køkkentæpper. En vintagemodel er ofte inspireret af designet på klassiske orientalske tæpper, men hører til kategorien moderne tæpper.

  Patchwork-tæpper

  Tæpper i patchwork design har også et bevidst brugt-look; ligesom vintage tæpper. Med hensyn til mønsteret er de dog snarere kendetegnet ved patchworkmotiver i stedet for blegede, falmede farvetæpper. Smukke patchwork tæpper kan også være dekoreret med lyse farver eller andre levende stilarter. Afhængigt af den enkelte model kan de endda bruges som seje børnetæpper, især til ældre børn og teenagere. Bearbejdningen af materialerne kan også være meget forskelligartet: I det ene tilfælde er et patchwork tæppe bogstaveligt talt syet sammen af flere lapper, i det andet tilfælde er det vævet som en del eller håndlavet som uldtæpper af høj kvalitet. Under alle omstændigheder skaber patchwork tæpper en livlig atmosfære i store rum eller rum med en enkel indretningsstil.

  Trendy tæpper i brugt look i et stort udvalg

  Hos benuta kan du vælge mellem en betydelig mængde vintage tæpper. Forblæste farver, forskellige mønstre og smukke designs: Vælg mellem orientalsk inspirerede traditionelle mønstre, moderigtige retroversioner eller tæpper i brugt look. Samtidig tilbyder vi et stort udvalg af moderne patchwork-tæpper til enhver smag og ethvert rum i boligen. Hvis du er mere til klassiske designs, kan du måske lade dig inspirere af vores orientalske tæpper af høj. Nogle af vores favoritter er vores vintage løber og vores vintagetæpper i grønt, som giver hjemmet en naturlig charme.

  Flotte farver: vintagetæpper i grå, beige, rød & co.


  Som et farverigt blikfang eller som et enkelt møbel til enhver indretningsstil: Hos benuta finder du et stort udvalg af vintagetæpper i grå, beige, rød og mange andre trendy farver online. Vores modeller i beige eller grå kan kombineres stilfuldt og passer ind i ethvert farveskema. Vælg farverigt boligtilbehør som puder, tæpper, billeder eller vaser for at skabe visuelle højdepunkter. Et gråt vintagetæppe i stuen med petroleumsfarvede accenter ser for eksempel godt ud. Der er ingen grænser for designet - prøv dig frem!

  Her finder du charmerende vintagetæpper i farverne

  • Grå, creme, brun og hvid til en industriel stil

  • Pink og blå eller turkis til et landligt look

  • Sort og mørkegrå til en monokrom stil

  • Rød, orange og gul til en klassisk atmosfære

  Trendopdatering! Vintage-tæpper til stuen


  At style med vintagetæpper i stuen er det helt store hit! Især hvis du skaber et stilbrud og kombinerer det klassiske gulvtilbehør med moderne møbler og abstrakte vægdekorationer. Kunne du også tænke dig at prøve det? Så har vi samlet et eksklusivt udvalg af vintagetæpper i mange flotte farver og størrelser til dig online. Find det vintagetæppe, der passer perfekt til dig og din indretningssmag, og forvandl din stue til en hyggelig oase af velvære med stil.