Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • lober
 • Tæppeløbere / løbere

  514 Produkter

  514/514 Resultater

  Løbere og tæppeløbere til smalle opholdsrum

  Tæppeløbere og løbere er ægte blikfang. Takket være deres smalle, aflange form er de meget funktionelle og pynter næsten alle steder i huset. I særligt trafikerede områder, som f.eks. gangen, skaber en løber varme overgange, der gør det meget mere behageligt at gå på hårde træ- eller klinkegulve. Desuden forhindrer tæppeløbere snavs i at blive båret ind i andre opholdsrum. Gulvtæpper i entréen, hvad enten det er et tæppe med høj luv eller en løber, har en særlig indbydende og venlig effekt. Med et smukt tæppe kan man realisere kreative boligidéer, som med garanti vil fange alles opmærksomhed og give besøgende et positivt førstehåndsindtryk. Det smukke er, at løbere og tæppeløbere skaber en følelse af hygge og varme, så snart du træder ind i hjemmet - de inviterer dig virkelig til at føle dig godt tilpas. Hos benuta finder du det tæppe, du kan lide. Vores online shop tilbyder dig ikke kun et stort udvalg af materialer, men også et ekstraordinært udvalg af forskellige størrelser, så du kan finde en tæppeløber, der passer til alle dine individuelle behov. Uanset om det er en løber i grå, sort og hvid, beige eller i trendy farver: Gå på opdagelse online, og find dit nye yndlingstæppe!


  Giv dit hjem stil


  Løbere eller tæppeløbere er de hemmelige helte i vores interiør. Med deres lange form passer de perfekt ind i smalle rum. De skaber en indbydende atmosfære og lover mere hygge inden for dine egne fire vægge:

  • Gang: I små og lange gange er løbere og tæppeløbere ideelle. De bringer varme, komfort og et strejf af stil til indgangspartiet. Da gangen er det første, dine gæster ser, kan du opgradere dette område med en moderne løber eller et sisaltæppe i nogle få, nemme trin. For et monokromt look er en sort og hvid løber ideel. Den er et ægte statement og giver en interessant kontrast.

  • Køkken: Løbere og tæppeløbere er også praktiske hjælpere i køkkenet. De ser stilfulde ud og beskytter dine fødder mod det kolde gulv. Derudover kan en løber i køkkenet fange mindre snavs. Det er bedst at vælge en vaskbar tæppeløber til dette område. Hos benuta finder du et stort udvalg af vaskbare tæpper.

  • Soveværelse: Har du nogensinde tænkt på at bruge en løber som et sengetæppe? Det pynter i rummet, skaber en hyggelig atmosfære og lader dig (og dine fødder) starte dagen afslappet og behageligt. Alle vores tæpper og sengetæpper til soveværelset imponerer med stil og kvalitet.

  Find tæppeløbere til alle boligområder


  Gangløbere er specielt tilpasset til forskellige boligområder og fås også i forskellige materialer. De robuste syntetiske fibre, der er nemme at vedligeholde, er ideelle til udendørs områder som f.eks. en langstrakt altan. Men naturmaterialer er også fremragende til tæppeløbere. Sisaltæpper som løbere er meget populære takket være deres tidløse, elegante design. På grund af deres fladvævede struktur er de særligt robuste og passer derfor særligt godt i entreen eller spisestuen. Et hyggeligt uldtæppe, for eksempel et berbertæppe, kan med sin bløde struktur fint placeres i soveværelset eller også i stuen. På den måde skaber et soveværelses- eller stuetæppe en hyggelig base og en hjemlig atmosfære.


  Placeret som køkkenløbere direkte foran køkkenbordet holder de fødderne varme, selv når man laver mad, og de er uundværlige, når man står op i længere tid. Også her imponerer tæppeløbere ikke kun med deres moderigtige design, men også med deres robuste egenskaber og evne til at beskytte køkkengulvet mod ridser og snavs. Tæpper med høj luv er en særlig hyggelig variant af moderne tæppeløbere: Deres luv fås i en bred vifte af lyse farver og tilpasser sig dermed individuelt til enhver stil. Dit nye tæppe kan være brunt, beige, hvidt, sort eller endda grønt. Uanset hvilken farve du foretrækker, moderne eller skandinaviske tæpper - hos benuta finder du en løber, der er skræddersyet til dine individuelle behov.


  Design og former på gangtæpper


  Da løbere fås i en bred vifte af designs og farver, giver de mulighed for at bringe farve og tekstur ind i din entré. På den måde kan enhver individuel smag komme til udtryk. Løbere er især populære, fordi deres individuelle form tilfører enhver gang det helt rigtige. Men det behøver ikke altid at være et gulvtæppe. Et gangtæppe fås også i andre originale former: Tæppet kan f.eks. være rundt eller endda firkantet, så det passer til forskellige rumformer. Især hvis gangen er rummelig eller relativt lille, kan den forskønnes vidunderligt med et rundt tæppe. Et robust udendørstæppe er ikke kun egnet til udendørs brug, men også som gulvtæppe til indendørs brug. Den robuste, for det meste fladvævede luv har en særlig lav smudstilhæftning og er let at rengøre - især i gangen eller entreen er dette en stor fordel.

  Forskellige designs hos benuta


  Hvad med en stilfuld løber i beige? Du kan nemt kombinere den med enhver indretningsstil, og den vil altid se stilfuld ud. Løberens lyse beige giver dig masser af muligheder, når det gælder farverne på dit boligtilbehør - fra farverige blikfang til monokrome looks.
  Gå på opdagelse i vores shop online og find et stort udvalg af stilfulde løbere i mange forskellige farver, stilarter, mønstre og materialer:


  Køb tæppeløbere og løbere online hos benuta


  Vil du gerne opgradere dit hjem med en moderne løber eller bringe mere charme ind i dine fire vægge med en klassisk model? Så kig online nu og opdag et stort udvalg af løbere i mange forskellige farver som grå, sort og hvid, beige eller mere sprælske farver i rød eller grøn. Hos benuta får du et stort udvalg af mønstre og designs, så du kan finde det look, der passer perfekt til dig og din indretningsstil.


  Alle vores løbere er produceret til en høj standard og leveres hurtigt og bekvemt til din dør. For at gøre det så nemt som muligt at handle, tilbyder vi en udvidet 60-dages returret, hvis du ikke kan lide din tæppeløber.