Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.

Vores brands hylder mangfoldighed

Design et hjem med personlighed

Du er alsidig, og det elsker vi! Derfor er vores nye brands lige så forskellige, som du er - og de har ét fælles mål: at du kan finde et tæppe, der passer til dine behov. Vi fortæller dig, hvorfor vi har skabt vores brands, og hvad der gør dem til noget særligt.

Indhold

» Vores mærker - Dette er I

» Pure - I harmoni med naturen

» Nest - Til et farverigt familieliv

» Pop - Altid med på moden

» Finest - Eksklusiv tæppekunst

» Lytte - Sjov og leg i børneværelset

» Tæpper og tilbehør til enhver livsstil

Vores mærker - Dette er I

Da vi grundlagde benuta i 2008, havde vi en mission: Vi gør boligområdet til et hjem - for enhver boligstil og livsstil. Vi værdsætter mangfoldighed, empatisk og tolerant samarbejde og din mening.

Du har inspireret os. Vi har skabt benuta mærkerne, så du kan finde et tæppe, der virkelig passer til dig - i alle faser af dit liv.

Hvis du flytter ind i dit første hjem, har benuta Pop de trendy stilarter, du har brug for til at udtrykke dig kreativt. benuta Pure ledsager dig, når du har fundet dig selv og er i harmoni med dig selv og dine omgivelser. Hvis du har en familie eller firbenede venner derhjemme, er benuta Nest der for dig med sine letplejelige produkter. Lytte støtter dine børn fra en tidlig alder med fantasifulde motiver og børnevenlige designs. benuta Finest giver dig et strejf af luksus, når det er tid til dit drømmeinteriør.

Det er vigtigt for os, at du ikke skal lede længe efter et tæppe, du elsker. Vores brands guider dig lettere til de designs, der passer til dig og din livsstil - uanset hvor ofte du ændrer den. Tilpas dit hjem, og vis, hvem du er.

Pop

Altid med på moden

Udtryk dig selv! Du har mange facetter, og det elsker vi. Din individuelle personlighed afspejles også i dine møbler - så alle kan se, hvem du er, og hvad der gør dig til noget særligt. benuta Pop er for ægte interiørelskere, der kan lide at få deres hjem til at skinne med trendy tæpper og boligtilbehør.

Dette er benuta Pop:

- Kreative stilarter - farverige, alsidige og individuelle
- Noget for ethvert budget
- Altid opdateret

Leder du efter ideer til en indretningsopdatering? Så tag et kig på benutas Instashop, og lad fællesskabet inspirere dig. Nyhedsbrevet tilbyder ikke kun eksklusive rabatter - det holder dig også opdateret. Du kan tilmelde dig her.

Pure

I harmoni med naturen


Opfatter du bevidst dit miljø og ser på fremtiden? benuta Pure's verden drejer sig om naturlig livsstil, mindfulness og gennemsigtighed. Med tæpper og tilbehør fra dette mærke kan du skabe et sted med påskønnelse og indre balance.

Det er benuta Pure:

  • Naturlige kollektioner lavet af jute, sisal, uld & co.

  • Miljøvenlige materialer (f.eks. genanvendte syntetiske fibre, ufarvet uld)

  • Design i høj kvalitet, som du vil have glæde af i lang tid

Vi går ind for fair og miljøbevidste arbejds- og produktionsforhold og er et aktivt medlem af Care & Fair. Find ud af mere om vores mærkninger og certifikater her.

Nest

Til et farverigt familieliv

Tæpper og boligtilbehør fra benuta Nest ser ikke bare godt ud - de er også forberedt til et farverigt og alsidigt liv. Kollektionerne fra dette mærke er nemme at rengøre og opbevare. Så du kan nyde familietiden ubekymret og skabe et hjem, som alle elsker.

Dette er benuta Nest:

  • Praktisk og let at rengøre

  • Moderne, hyggeligt og stilfuldt design

  • Robust - til store og små, tobenede og firbenede venner

Vores vaskbare kollektioner og smudsafvisende indendørs og udendørs tæpper er særligt nemme at rengøre. Hvis du kan lide det naturlige look, hvorfor så ikke prøve sisal?

Finest

Eksklusiv tæppekunst


Dit hjem bærer din personlige signatur og består af mange smykker, som du selv har udvalgt. Et udvalgt tæppe er en vigtig brik i dette samlede kunstværk og afrunder din individuelle stil.

Dette er benuta Finest:

  • In-house designs, som du kun finder hos os

  • Luksuriøse materialer i førsteklasses kvalitet

  • Håndlavet tæppekunst for kendere

Uanset om det er et eklektisk statement-look eller elegant lethed - tæpper fra dette mærke yder retfærdighed til interiør af høj kvalitet og særlige boligkrav.

Lytte

Sjov & leg i børnehaven


Når børn leger, befinder de sig som regel på gulvet. Med Lytte skaber du et sikkert og støttende miljø, hvor dit barn kan udvikle sig frit. Lad dem dykke ned i havets dyb, opdage det ydre rum eller udforske junglen.

Det er Lytte:

  • Letplejelige børnetæpper og vaskbare legemåtter

  • Fantasifulde motiver til mere kreativitet i legen

  • Sikker tumlen på gulvet

Tip: Fuldend dit barns lille eventyrverden med matchende tilbehør fra vores børnemærke, og læg et skridsikkert underlag under tæppet for endnu mere sikkerhed.

Dit benuta Style Team

Køb nu