Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.

Tæpper, der kan holde til hverdagen og ser godt ud

Uanset om det er til store eller små, to- eller firbenede: Hos benuta Nest finder du letplejelige tæpper og boligtilbehør i moderne design - til et hjem, som alle elsker.

925 Produkter

925/925 Resultater

benuta Nest - In Style for Everyday Life

Vil du have et plejeløst tæppe, der ikke kun er praktisk, men også stilfuldt og moderne? Så kan du stole på kollektionerne fra benuta Nest. Uanset hvilket tæppe du vælger - det er forberedt til et farverigt og alsidigt liv. Men du behøver heller ikke at gå på kompromis med designene: Ud over tidløse vintage- og berberstilarter finder du også all-time favoritter og de nyeste trends.

Plejelette tæpper til dit farverige familieliv

Rengør nemt, hold længe - det er mottoet hos benuta Nest. Uanset om du har børn eller kæledyr - vores tæpper er robuste og kan tåle en plet eller to. Tæpper med kort luv og fladvævede tæpper er særligt praktiske, da du blot kan støvsuge dem under din sædvanlige husholdningsrutine. Derfor er vores benuta Nest kollektioner så praktiske og nemme at rengøre:

  1. Mange tæpper er vaskbare og vaskbare, så du kan nemt rengøre dem.

  2. Alle tæpper er fremstillet af slidstærke materialer (f.eks. naturfibre som bomuld, sisal og uld eller syntetiske fibre som polyester, genbrugte PET-flasker og polypropylen).

  3. Pletter er ikke let at se på vores designs med ufølsomme farver og gennemtænkte mønstre.

  4. Nogle designs er foldbare, hvilket gør dem nemme at opbevare.

  5. Mange modeller har en kort luv (ingen snublefare, dyr får ikke deres poter i klemme).

Smudsafvisende tæpper til indendørs og udendørs brug af syntetiske fibre som polypropylen eller genanvendt PET er ægte allround-tæpper. De har ikke noget imod en kort regnbyge, og du kan sagtens bruge dem indendørs i vintermånederne. De er nemme og hurtige at rengøre og er derfor ideelle til travle rum som f.eks. køkkener, gangarealer eller spisestuer. Sisaltæpper er også et godt alternativ her, hvis du foretrækker det naturlige look.

Vaskbare tæpper til sikker leg og sjov

Sorgløs leg med de små på børneværelset uden at skulle bekymre dig om pletter? benuta Nest gør det muligt. Oplev et stort udvalg af vaskbare bomuldstæpper i moderne design, som du kan vaske i hånden eller endda putte i vaskemaskinen uden at bekymre dig. Du finder vaskeanvisninger på etiketten.

I travle rum som stuen, køkkenet eller gangen vil små spild hurtigt finde vej til dit tæppe. Vores slidstærke tæpper kan modstå de mærker, som livet efterlader. Så det turbulente familieliv kan hurtigt gå videre igen.

Hvis du ønsker endnu mere sikkerhed for børn og kæledyr, er vores tæppeunderlag et ideelt supplement til dit nye gulvtilbehør. De er skridsikre, forhindrer snublen og forhindrer krusninger eller folder i tæppet. Vaskbare børnetæpper og vores smukkeste kollektioner specielt til børn fås hos Lytte.

Moderne boligtilbehør til mere hygge

Prøv hygge! Vores stilfulde boligtilbehør er også robust, let at rengøre og nogle kan endda vaskes. Derudover bringer puder, plaider eller pelse varme ind i dit hjem og skaber en fin og afslappet atmosfære, hvor hele familien kan føle sig hjemme. Kombiner dem minimalistisk i naturlige toner som creme, beige, brun og grå, eller sæt livligt ind med lyse farver og mønstre.

En hyggelig følgesvend med mange talenter er puf'en. Brug den f.eks. som siddeplads til spontane gæster. Den skaber en afslappet stemning med det samme. Hvis du ikke har brug for den til at sidde på, kan du også bruge den som bord eller hylde.