Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • bornetaepper>
 • legematter
 • Legemåtter

  15 Produkter

  15/15 Resultater

  Legemåtter fra LYTTE - Designet til store og små

  Ønsker du, at dine små skal kunne slå sig løs, opdage verden og tumle rundt i sikkerhed? Så vil vores legemåtter i moderne design helt sikkert glæde dig. Vores LYTTE-legemåtter er smukke, praktiske og alsidige og er specielt designet af os til at gøre dit familieliv endnu gladere og mere ubekymret. Takket være den vandtætte overflade kan du nemt rengøre vores kravlemåtte med en fugtig klud, når noget går galt i den kaotiske hverdag i familien. Med deres søde design passer de perfekt ind i ethvert rum og vil glæde interiørelskende forældre lige så meget som små eventyrere.

  Mange fordele

  • Fra nul år: Vores legemåtter er alsidige og egnede til børn i alle aldre og køn. Fra nulårsalderen er de perfekte som kravlemåtte til babyer. For småbørn fra tre år er den fælles samling og demontering af måtterne særligt sjov og fremmer også de små børns kognitive færdigheder.

  • Testet for skadelige stoffer: Dine børns sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor er vores legemåtter naturligvis testet for skadelige stoffer. De er fremstillet af blødt og modstandsdygtigt skum (EVA-skum) og støtter dine børn, når de kravler, boltrer sig og tager deres første skridt. Vores babymåtter beskytter også dine børn mod kolde gulve og reducerer støj.

  • Kan udvides: Vores legemåtter kan sættes sammen. Derfor kan du tilpasse deres størrelse individuelt og fleksibelt efter dine behov. Takket være den praktiske bomuldspose er måtten nem at transportere og pladsbesparende. Uanset om det er på børneværelset eller på farten - med vores legemåtter kan du skabe et smukt og sikkert sted for dine små overalt.

  • Kan vaskes: Og hvad nu, hvis noget går galt? Så kan du blot rengøre vores lege- og babymåtter med en fugtig klud. Hvis du vil have glæde af måtterne i lang tid, er det bedst at undgå direkte kontakt med solen og ikke placere tunge møbler eller skarpe genstande på dem.

  Farverige babymåtter til sikker leg og sjov

  Vores legemåtte fra LYTTE har den perfekte tykkelse: den er blød nok til at beskytte dine børn, når de boltrer sig og leger, og samtidig er den modstandsdygtig og støtter dem under deres første skridt. Dine små børns yndlingsbyggeklodser eller legefigurer vil også finde et godt greb på måtten. Så intet står i vejen for legeglæde. Der er plads nok på vores 120 x 180 cm store legemåtte til, at din lille kan udforske verden nysgerrigt eller kravle og lege sammen med venner.

  I øvrigt: For endnu flere søde motiver er du velkommen til at kigge i vores store sortiment af kærligt designede børnetæpper. Alle vores børnetæpper og tilbehør kan leveres med det samme og er produceret i en høj kvalitet.

  Køb legetæpper online hos benuta

  Vil du gerne købe en lækker legemåtte til din baby eller dit lille barn? Så er du i trygge hænder hos benuta! Vores praktiske måtter af modstandsdygtigt skum (EVA-skum) er testet for skadelige stoffer og er den perfekte legemåtte til dine små - blød, sikker og isolerende. Fra regnbue-designs til prikker og abstrakte mønstre - gennemse vores benuta-onlineshop nu og opdag legemåtter, der passer perfekt til dig.

  Og for at gøre shoppen endnu sjovere leverer vi din legemåtte direkte til din dør. Din favorit er ankommet, men passer ikke perfekt? Så kan du nemt sende den tilbage til os. Med vores udvidede returpolitik har du endda 60 dage til det. God fornøjelse med at shoppe!