Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.

Tæpper, der er trendy og sjove

Har du lyst til en indvendig opdatering? Fra minimalistisk til maksimalistisk, skandi eller retro - hos benuta Pop finder du trendy tæpper, der passer perfekt til din individuelle stil. For et hjem, der har lige så meget personlighed som du har.

547 Produkter

547/547 Resultater

Trendopdatering til dit hjem: tæpper fra benuta Pop

For os er hjemmet et sted med inspiration, kreativitet og livsglæde. Og det er præcis den slags sted, du kan skabe med vores trendy benuta Pop tæpper. Uanset om du kan lide det minimalistisk, retro eller farverigt - vores benuta Pop tæpper vil bringe et frisk pust til dine fire vægge på ingen tid.

Prisbillige tæpper, der er på mode

Et smukt og stilfuldt hjem bør ikke koste meget. Derfor har vi smukke og billige tæpper - lige hvad du har brug for til et unikt hjem. Så lad dig inspirere af vores store udvalg og prøv jævnligt nye stilarter - for hvem kan lide rutine?

Stilarter, der passer perfekt til dig

Tro mod mottoet "Vis mig, hvordan du bor, og jeg fortæller dig, hvem du er", mener vi, at dit hjem skal være lige så individuelt og unikt som dig. Derfor har benuta Pop et stort udvalg af tæppestilarter, der passer perfekt til dit yndlingsindretningslook.

Disse tæpper passer til disse stilarter

  1. Skandi-stilen: Klare linjer, diskrete farver og hyggeligt tilbehør - Skandi-chikken er perfekt til alle minimalistiske, der kan lide det hjemligt og afslappet. Enkle tæpper i afdæmpede farver passer godt til dette look. Design med high-low-effekter eller organiske former giver mere dynamik.

  2. Boho chic: Legende detaljer, varme farver og naturlige materialer - boho chic får alle frie ånders og individualisters hjerter til at slå hurtigere. Tæpper i berberstil passer perfekt til dette look. Tæpperne fås både i farverige designs og i enkle sorte og hvide farver.

  3. Mid Century Style: Mørkt træ, rene linjer og yndlingsstykker fra loppemarkedet - med Mid Century Style rykker nostalgiske retro-vibes ind i dit hjem. Vintage-tæpper, jute eller hyggelige tæpper med høj luv passer godt til dette klassiske look.

  4. Farverig bolig: Denne trend handler om at kombinere farver, mønstre og materialer. Farverig bolig gør dig i godt humør og giver dig plads til din egen kreativitet. Kombiner smarte tæpper med farverige mønstre til denne stil.

Looks til at shoppe: benuta Insta-Shop

Vi elsker at se vores benuta Pop tæpper skinne på benuta-fællesskabets fire vægge. Tag et kig på vores Insta-Shop, og bliv inspireret af de nyeste looks. Og med et enkelt klik kan du nemt shoppe stilene i fællesskabet.

Bliv inspireret og altid opdateret

På Instagram og i vores nyhedsbrev giver vi dig regelmæssigt de nyeste interiørtrends og de hotteste tilbud. Klik her for at tilmelde dig benuta-nyhedsbrevet og gå aldrig mere glip af nyheder. For at hjælpe dig med at finde dit nye yndlingsstykke kan du også finde nyttige tips, stylingideer og inspiration på vores benuta blog.