Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.

Tæpper & tilbehør i harmoni med naturen

Fra naturmaterialer som uld og jute til genbrugte syntetiske fibre: Hos benuta Pure finder du tæpper og tilbehør af høj kvalitet, der er designet til at holde længe. For en mere bevidst indretning og et hjem, der matcher dine værdier.

501 Produkter

501/501 Resultater

Mindful indretning - bevidst bolig: benuta Pure

Altid online, konstant tilgængelig og altid på farten - i vores hurtige tid er vores hjem en oase af fred, der grundlægger og afslapper os. Så meget desto vigtigere er det, at vi indretter dette sted mindful og bevidst - med kuraterede tæpper og tilbehør fra benuta Pure. Vores designs handler om at sætte farten ned, vende tilbage til det væsentlige og hente styrke fra det autentiske. Derfor bruger vi materialer af høj kvalitet, der kommer fra naturlige eller genbrugte ressourcer. Vores tidløse basics er designet, så du vil elske dem i lang tid - for bevidst levevis betyder også bevidst indretning.

Bring naturen hjem med et tæppe

Vi bruger holdbare og fornybare råmaterialer som uld, sisal eller jute til vores naturfibertæpper. Uanset hvilken størrelse, farve eller form du leder efter - hos benuta Pure finder du nemt det perfekte naturtæppe til dit hjem. For mere information om vores materialer, kan du besøge vores materialeside.

Værdifulde naturressourcer: Tæpper fremstillet af uld

Takket være sine naturlige egenskaber er uldfibre et fremragende grundlag for tæpper - både farvede og naturlige tæpper. Vores ufarvede uldtæpper er særligt værdifulde for miljøet: De er ikke farvet og sparer dermed vand og kemikalier i produktionen. Uanset om det er højpolet, fladvævet eller ufarvet - vores uldtæpper er vigtige elementer i ethvert hjem.

Flere gode egenskaber ved uldtæpper:

  • fugtregulerende

  • varmeisolerende

  • støjabsorberende

  • modstandsdygtige over for snavs

  • antistatisk og støvbindende

Robuste klassikere: tæpper af sisal og jute

Tæpper af jute og sisal er fremstillet af naturlige og fornyelige råmaterialer. Med deres tidløse udseende og slidstærke struktur er de den perfekte basis for ethvert hjem og passer ubesværet ind i næsten enhver indretning.

Tæpper fremstillet af genbrugsmaterialer

Hos benuta Pure designer vi produkter, der forvandler dit hjem til et sted, hvor du føler dig godt tilpas. Når vi gør det, har vi altid vores allesammens hjem i tankerne: vores jord. Med vores designs lavet af genbrugspolyester, som er 100 % fremstillet af gamle PET-flasker, giver vi nyt liv til gammelt plastik og forhindrer, at det ender i vores oceaner. I fremstillingsprocessen reducerer vi også brugen af vand, energi og olie og tager dermed et vigtigt skridt mod en mere bæredygtig fremtid. For dette har vi endda vundet Green Product Award 2022 med vores tæppe Kiah.

Mange af vores genanvendte designs er certificerede. Klik her for at få mere at vide om vores kvalitetsstempler. Du kan se, hvilket segl din benuta Pure favorit bærer i produktdetaljerne, hvilket segl den bærer.

Vores ansvar, dine favoritter

De fleste af vores tæpper er håndlavede i lande, hvor tæppeproduktion har en lang tradition. Vi udvælger vores produktionssteder efter strenge kriterier, f.eks. retfærdige arbejdsvilkår, og samarbejder kun med partnere, der deler de samme værdier og vejledende principper som os. For aktivt at bekæmpe børnearbejde i tæppebranchen har vi i mange år været partner med Care & Fair. Siden 2020 har vi også bygget en ny skole i Mowaiya i Indien. Du kan finde flere oplysninger om vores benuta-skole her.

Mindre er mere: Ansvarlig forsendelse

For at holde vores økologiske fodaftryk lavt og spare unødvendigt emballageaffald sender vi mange af vores produkter i genanvendelige kasser og tilpasser emballagens størrelse til tæppets størrelse. Dette hjælper os med at undgå overdimensionerede pakker og unødvendigt affald.

Bevidst indretning, nyd den længere

Omhyggelig bolig og indretning begynder med jagten på det perfekte tæppe. Det er vigtigt for os at støtte dig på den bedst mulige måde. Derfor kan du i vores benuta-shop finde en masse råd om køb af tæpper: fra den rigtige tæppestørrelse over egenskaberne ved de enkelte materialer til hvordan de skal rengøres. Når du har fundet din favorit og vil sikre dig, at den virkelig passer ind i dit hjem, kan du også bestille mange af vores tæpper som prøver til dit hjem.