Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taepper naturfibre
 • Naturtæpper

  820 Produkter

  820/820 Resultater

  Tæpper af naturfibre

  Tæpper lavet af naturfibre er meget populære på grund af deres naturlige materialer. Blandt materialerne findes uld, bomuld, sisal, jute, bambus og nogle sjældne materialer som hamp, banan, silke og læder. Selv om syntetiske fibre i mellemtiden vil blive mere og mere anvendt i tekstilbranchen, bevarer naturfibre takket være deres mange kvaliteter og anvendelsesmuligheder en stor betydning. De tjener f.eks. som råmateriale til mange former for tæpper, og de giver et smukt naturligt udseende, ikke kun til moderne tæpper, men også til klassiske tæpper. Naturfibrenes positive egenskaber gør det muligt at anvende forskellige former for produktion, f.eks. knytning, vævning eller tuftning. I sammenligning med et uldtæppe har et tæppe af sisal eller tæppe af jute for det meste en vævet struktur.

  Et stort udvalg af tæpper af naturfibre

  Et tæppe af naturfibre giver ethvert hus en dejlig aura af naturlighed og charme. Fordi denne aura er værdsat i stuen og soveværelset, er alle naturfibertæpper et perfekt tilbehør til denne type rum. Et køkkentæppe eller et udendørstæppe er primært fremstillet af syntetiske fibre som polypropylen, som er mere velegnet, fordi det kan udsættes for større belastninger. Naturfibre har fremragende termoregulerende egenskaber. Takket være denne "løse og hule" struktur kan de tage dampen og om nødvendigt afgive den - dette gælder især for tæpper fremstillet af uld og bomuld. Desuden kan de lagre varmen meget godt. Det praktiske ved det hele: Uldtæpper isolerer ikke kun, men sørger også for et naturligt og sundt miljø, idet de regulerer fugtigheden i boligområderne, neutraliserer lugte og afgiver dem til omgivelserne. Desuden er der mange andre egenskaber ved naturfibre, som taler for at bruge naturfiltæpper.

  Køb af tæpper af naturfibre online

  Et tæppe af naturfibre er et kvalitetsprodukt, der forbinder naturlighed og æstetik. Ved at vælge et tæppe af newzealandsk uld får du en usædvanlig fin og fremragende vare til dit hjem, og du vil sætte pris på dens tilstedeværelse i lang tid. Fordi uld- og silkefibre tager let imod farverne, er de farveægte og ikke falmer. Derfor kan du i vores sortiment ikke kun finde tæpper i lyse farver, men også tæpper i pastelfarver. Fra iøjnefaldende og trendy over klassisk og elegant til enkelt og enkelt - moderne tæpper af naturfibre fås i forskellige designs og former. Et shaggy tæppe af naturfibre giver f.eks. en høj grad af komfort i alle rum.

  Oplev vores store udvalg af tæpper af naturfibre, og køb tæpper online hos benuta til bedre priser.