Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • viskosetaepper
 • Viskose tæpper

  166 Produkter

  166/166 Resultater

  Viskosetæpper: Luksuriøs charme i dit hjem

  Blødt, skinnende og silkeagtigt - viskose tæpper beriger dit hjem med en strålende glans og en farvepalet af elegante toner og afdæmpede mønstre. Designet af disse unikke gulvtilbehør er enkelt, men alligevel meget imponerende - hvert viskosetæppe skaber et strålende farvespil, da de silkeagtige fibre smukt reflekterer lyset og tilføjer ren glans til overfladen. Når man ændrer synsvinkel, får løjen et unikt udseende, ligesom vintage-tæpper.

  Mens sisaltæpper er fremstillet af naturfibre, er et viskosetæppe fremstillet af naturlige syntetiske fibre. Denne særlige egenskab ved både syntetiske og naturlige tæpper har forskellige fordele: I modsætning til uldtæpper er tæpper fremstillet af viskose velegnede til personer med dyreallergi. Da viskose har en meget fin struktur, ligner viskosetæpper egenskaberne for viskosetæpper dem for bomuldstæpper, men viskosetæpper kan dog have en tættere luv. På trods af deres relativt lave luvlængde er disse perler lige så bløde og nuttede som shaggy tæpper.

  Derfor elsker vi viskosetæpper

  • Velegnet til allergikere: indendørs

  • Giver et luksuriøst og moderne look til dit hjem

  • Viskosen føles blød og behagelig for fødderne på trods af den korte luv

  Luksuriøse viskose tæpper

  Overfladen på et viskosetæppe er blød som silke og beriger enhver stue og soveværelse med sin elegante glans. Mange af vores viskosetæpper er omhyggeligt håndlavet i 100% viskose, men afhængig af modellen kan forskellige materialer som f.eks. blank viskose og uld af høj kvalitet også kombineres for at skabe en hjemlig atmosfære. Bomuldsfibre blandes også ofte med viskose for at sammensætte smukke viskosetæpper. Dette unikke materialevalg gør det elegante boligtilbehør ikke blot luksuriøst, men også særligt blødt og behageligt.Uanset hvilket materiale viskosetæpper kombineres med: De har charmen af et helt naturligt tæppe, fordi de altid har et glat touch og giver dig følelsen af at gå på fløjl.

  Oplev et bredt udvalg af elegante viskosetæpper, og øg komforten i dit hjem. Uanset om det er i form af et løber tæppe eller et tæppe til soveværelset - du vil blive overrasket over, hvordan den fløjlsagtige struktur forandrer dit hjem!