Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • bomuldstaepper
 • Bomuldstæpper

  232 Produkter

  232/232 Resultater

  Bomuldstæpper: Behageligt blødt for dine fødder

  Bomuldstæpper er fremstillet af fornyelige ressourcer, som udvindes af bomuldsplanter. Som det er videnskabeligt bevist, er bomuld en af de ældste fibre, der nogensinde er blevet brugt af menneskeheden, og den har været anvendt siden det 4. århundrede f.Kr. Selv om der nu i stigende grad anvendes syntetiske fibre i tekstilindustrien, tillægges bomuldsfibre stadig stor værdi på grund af deres alsidige egenskaber og mange anvendelsesmuligheder. Derfor anvendes bomuld som råmateriale til mange forskellige typer tæpper og giver moderne og klassiske modeller et lige så smukt og særligt naturligt udseende. Bomuldsfiberens fleksible og ekstremt robuste natur gør det også muligt at forarbejde den på forskellige måder, f.eks. ved knytning, vævning eller tufting af tæpper. Fladvævet tæpper har til gengæld normalt en vævet struktur, som navnet allerede antyder.

  Varme bomuldstæpper

  Et hyggeligt bomuldstæppe giver et naturligt og varmt præg til alle rum i dit hjem. Da dette især er velkomment i en stue og et soveværelse, er naturlige tæpper, især bomuldstæpper, det perfekte gulvtilbehør til disse lokaler. Syntetiske fibre som polypropylen er derimod mere velegnede til køkkentæpper eller udendørstæpper. Bomuldsfibre har en meget løs struktur og har derfor naturlige termoregulerende egenskaber. Takket være denne karakteristiske struktur er de i stand til at absorbere vanddamp og afgive den, når der er behov for det. Desuden kan varme effektivt lagres i disse rum. Det praktiske ved dem: Tæpper af uld og bomuld skaber et sundt naturligt indeklima ved at regulere luftfugtigheden i rummene, neutralisere absorberede lugte og afgive dem tilbage til miljøet. Andre egenskaber ved bomuldsfibre taler også til fordel for deres anvendelse til bomuldstæpper. De er meget elastiske og stabile, hvilket gør det muligt for materialet at genvinde sin oprindelige form, selv efter kraftig belastning. 

  Bomuldstæpper i et stort udvalg

  Et bomuldstæppe er et naturprodukt af høj kvalitet, der kombinerer funktionalitet og æstetik. Med et rent nyt bomuldstæppe får du et særligt højkvalitets- og førsteklasses produkt. Da bomuldsfibre absorberer farvestoffer særligt godt, er de særligt modstandsdygtige over for falmning og ikke falmer. Moderne bomuldstæpper fås i forskellige designs, der spænder fra abstrakte til klassiske og elegante til enkle og ensfarvede tæpper, som f.eks. i form af skandinaviske tæpper tilføjer et levende og friskt touch til dine rum. Bomuldstæpper imponerer dog ikke kun med deres store udvalg af designs, men også med en række forskellige former: Shaggy tæpper af bomuld har en hyggelig bunke og skaber stor komfort i alle rum i dit hjem. Runde tæpper af bomuld holder også dine fødder varme og inspirerer dig med deres uovertrufne form.

  • Luksuriøse og eksklusive designs i uld fra benuta Finest

  • Naturlige og moderne styles fra benuta Pure

  • Robuste og smukke stykker fra benuta Nest

  • Trendy look til overkommelige priser fra benuta Pop

  Find den størrelse, der passer til dig og dit rum

  Når det kommer til størrelse, lover et bomuldstæppe dig også en spændende variation. Ud over store tæpper som 250x350 cm til stuen eller soveværelset, kan du også finde flotte mellemstørrelser online som vores stilfulde 160x230 cm tæpper. De er ægte allroundtalenter og kan kombineres på mange områder. Hvis du vil opgradere et mindre rum, er det bedst at gå efter små størrelser. Her tilbyder vi dig for eksempel et stort udvalg af størrelser som 120x170 cm tæpper.

  Oplev disse og mange flere naturfibertæpper online hos benuta - fra sisaltæpper til uldmodeller, alle kan finde det perfekte stykke til et smukt hjem.

  Køb tæpper af bomuld online

  Hos benuta finder du et stort udvalg af bomuldstæpper, så du kan designe dine gulve, som du ønsker det. Tag et kig på vores bomuldstæpper og bestemmer selv, hvilket tæppe der passer bedst ind i dit hjem. Lad dig inspirere nu og vælg dit yndlingstæppe af naturtæppe af bomuld fra benuta, din onlinebutik for tæpper.