Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • bornetaepper>
 • vaskbare bornetaepper
 • Vaskbare børnetæpper

  66 Produkter

  66/66 Resultater

  Vaskbare børnetæpper: Plejevenlige elementer med stil

  I dag er udvalget af vaskbare børnetæpper større end tidligere. Indretningen af børneværelser som en oase af velvære og leg spiller en vigtig rolle og er vigtig for vores børns værelser. Hvis du leder efter et vaskbart børnetæppe til piger og drenge - så finder du det hos benuta. Ligesom vi fører et stort udvalg af moderne tæpper, udvider vi hele tiden vores populære sortiment af vaskbare børnetæpper til børn. Udvalget af farver og mønstre er enormt, og vi lagerfører mange af de vaskbare børnetæpper, så vi kan garantere hurtig levering. Naturligvis kan du også få særligt trendy mønstre som f.eks. et tæppe med stjerner, der giver en individuel charme til ethvert børneværelse. Du har også forskellige former til rådighed: ovale, firkantede, stjerneformede eller måske er du til et rundt tæppe? Du kan nemt rode rundt i vores butik og vælge et perfekt vaskbart børnetæppe til dig og dit barn.

  Forresten: Ud over vores vaskbare modeller til børn kan du også finde mange andre børnetæpper med sans for detaljer online. Og hvis du stadig er på udkig efter det perfekte tæppe, der er nemt at vedligeholde, til rum som stue, spisestue eller udendørsområdet, er du velkommen til at klikke dig igennem vores store udvalg af vaskbare tæpper. God fornøjelse med at browse!

  Bliv inspireret af variationen

  Nogle af vores børnetæpper er vaskbare, så dine små kan lege, løbe rundt og udforske verden frit, uden at du behøver at bekymre dig om gulvtilbehøret. Vores robuste designs, der er nemme at vedligeholde, fås i mange søde motiver, størrelser, farver og former. Bare klik dig igennem online-shoppen og find dit nye yndlingstæppe:

  • Vaskbare børnetæpper med frynser og bobler til en legende og livlig atmosfære

  • Runde stykker og modeller i et sødt sky-design

  • Pastelfarvede tæpper og cremefarvede varianter til ethvert farveskema

  Vaskbare børnetæpper - kvalitetssikret

  Det er en leg at finde en perfekt model af vaskbart børnetæppe i benuta shop for alle, der søger et vaskbart børnetæppe til en fordelagtig pris. Udover design og fordelagtige priser, har vi fokus på kvaliteten af de materialer, vi bruger fire tæpper. Vores vaskbare børnetæpper er produceret af 100% ren bomuld. Et andet punkt er, at de vaskbare børnetæpper er nemme at vedligeholde, robuste og de kan tåle en hel del ligesom et modstandsdygtigt udendørs tæppe.

  Oplev vores sortiment af vaskbare børnetæpper til børn online hos benuta.