Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taeppe bla
 • Blå tæpper

  255 Produkter

  255/255 Resultater

  Tæppe i blå: et diskret farvestænk til dit hjem

  Et blåt tæppe minder meget om et farverigt tæppe, da det også skaber et friskt og naturligt look, samtidig med at det giver en forfriskende stil takket være den naturlige farvetone. Da dens designs er meget forskellige, er det ikke så vigtigt, hvilken nuance af blå du beriger dit hjem med - et blåt tæppe har altid en positiv, venlig effekt og er derfor velegnet til brug i alle boliger. Maritim flair opnås f.eks. med blå og hvide bademåtter eller et andeægs- eller marineblå tæppe. Blå tæpper er også det ideelle tilbehør til dit kontor: De skaber en afslappende atmosfære og fremmer koncentrationen, samtidig med at de skaber et behageligt arbejdsmiljø.

  Du kan få disse og mange andre tæpper i ensfarvede farver i vores online shop. Gå på opdagelse i vores store udvalg nu, og lad dig inspirere. God fornøjelse!

  Kombinationer af blå tæpper

  Hvis du placerer et blåt tæppe i dit hjem, kan du kombinere det med møbler og boligtilbehør i forskellige materialer og farvetoner. På den måde kan du være kreativ og endda matche forskellige blå nuancer med hinanden. En forfriskende kontrast opstår ved at kombinere mørkeblå og hvidt. Ligesom et gult tæppe er et blåt tæppe også friskt og kan være et spændende element i din indretning. Derudover passer det også rigtig godt sammen med kølige grålige farver og skaber dermed en afslappet atmosfære.

  benuta stylingtips til blå tæpper


  Blå er en fantastisk farve, den er mindre neutral end beige eller creme, men samtidig sætter den ikke en for farverig accent. Det perfekte valg for alle, der ønsker et spændende look, som de ikke kan få nok af. Vælg dit blå yndlingstæppe fra benutas online shop, og sæt scenen med nogle få enkle trin:

  • I stuen: Her anbefaler vi et hyggeligt, blødt tæppe i blå med en høj luv som vores modeller DAVE eller WHISPER. De udstråler en hyggelig stemning inden for dine fire vægge og vil få dig og dine gæster til at gå på luft. De blå nuancer ser særligt godt ud sammen med en sofa i grå eller creme.

  • I soveværelset: Et blåt tæppe med dyb luv er også et godt valg i soveværelset til en hyggelig og blød start på dagen. Du kan også bruge runde modeller med kort luv eller løbere som sengetæpper. I et vintagedesign eller med geometriske mønstre giver de stil og elegance til dit soveværelse.

  • I entréen: Gør din entré mere indbydende med en blå løber i vintage-look eller en flot ensfarvet løber. Den blå farve har en venlig effekt og giver liv til din entré. Her vil du elske at komme hjem.

  • Til udendørsområdet: Uanset om det er på altanen, på terrassen eller i haven - et blåt udendørstæppe ser altid godt ud i dit udendørsområde. Den blå farve minder om havet og bringer en følelse af lykke til dit hjem.

  Kæmpe udvalg af blå tæpper online

  Hos benuta er der et stort udvalg af blå tæpper at gå på opdagelse i online. Du har mulighed for at vælge mellem en bred vifte af farver som andeæg, marineblå, mørkeblå og mange flere. Hvilken nuance du vælger til dit tæppe afhænger først og fremmest af, hvordan og hvor boligindretningen bruges i dit hjem, og hvilket andet boligtilbehør den kombineres med. Ud over farven har du valget mellem forskellige størrelser, materialer, former og produktionstyper, og alt efter din personlige smag og brug af tæppet kan du selv bestemme, hvilket blåt gulvtilbehør der passer bedst til dig. Blå og andeæg børnetæpper er særligt populære, da de giver hvert børneværelse eller børneværelse et smukt nautisk look.