Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Tæppe sort-hvid

Varer 1-81 af 81

Varer 1-81 af 81

Varer 1-81 af 81

Sort og hvide tæpper

Sorte og hvide tæpper går aldrig af mode - de ser altid elegante og moderne ud og beriger ethvert rum med deres klassiske charme. Takket være det enkle, men iøjnefaldende design skaber det en særlig kontrast til resten af interiøret. Et sort-hvidt tæppe kan derfor være et sandt blikfang. Denne kontrastfarve kan ikke kun findes på tæpper med høj plys, men også på tæpper med kort plys. Det er ligegyldigt, om interiøret er ensfarvet eller farverigt, et sort-hvidt tæppe supplerer dit hjem eller dit kontor på en særlig måde. Ved at kombinere forskellige slags gråtoner med hvide nuancer kan sort og hvidt give et meget forskelligt udseende afhængigt af farvekombinationen på dit sort og hvide tæppe.

 

Stor mangfoldighed af sorte og hvide tæppedesigns

Et sort-hvidt tæppe vil skille sig ud og tiltrække opmærksomhed, ikke kun på grund af dets kontrastrige farver, originale mønstre og motiver, det har også en særpræget karakter. Designene på et sort-hvidt tæppe er meget mangfoldige: de er ofte dekoreret med geometriske mønstre eller dyreprint og skaber altid en stilfuld atmosfære. Sort-hvide tæpper i form af en tæppeløber eller et rundt tæppe kan bruges i ethvert rum. Forskellige nuancer af grå eller den elegante kombination af sorte og cremefarvede farver vil skabe moderigtige højdepunkter i alle rum. 

 

Kombinationer af sorte og hvide tæpper

Sorte og hvide tæpper kan kombineres med møbler og boligtilbehør i forskellige farver. De bruges især i moderne indrettede hjem og findes ofte på kontorer. Hvis de kombineres med ensfarvede træmøbler, fremhæver det den kontrastfyldte tone fra et sort-hvidt tæppe på en meget individuel måde.


Lad dig inspirere af det særlige udvalg af sort-hvide tæpper og opdag vores store udvalg af tæpper i sort-hvid.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.