Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taeppe sort
 • Sort tæpper

  59 Produkter

  59/59 Resultater

  Tæppe i sort: til industrielle og monokrome looks

  Sorte tæpper er blandt de mest klassiske gulvtilbehør overhovedet. Deres mørke farve er meget enkel, hvilket giver dem et tidløst og elegant udseende, som gør det muligt at kombinere et sort tæppe med møbler og boligtilbehør i næsten alle farver. Sorte tæpper kan placeres foran køkkenbordet eller på dit badeværelse. Hvis du ønsker at dekorere et lille rum, er andre gulvbelægninger dog mere velegnede. Det gælder f.eks. tæpper i beige eller hvid, da de takket være deres lyse farve udvider små rum visuelt og gør dem mere indbydende og venlige.

  Køb sorte tæpper online

  Oplev sorte tæpper online hos benuta og bliv inspireret af vores store udvalg af designs og materialer. Med et monokromt tæppe kan du skabe en særlig enkel og samtidig yderst elegant boligstemning. Et legende look kan derimod skabes med sorte tæpper i unikke designs: geometriske motiver, ornamentale mønstre og blomsterudsmykninger er blot nogle få af de mange designs, som du kan vælge imellem. Forskellige materialer giver et sort tæppe en individuel struktur og dermed et særpræg. Hvis et sort tæppe er vævet af modstandsdygtige sisalfibre, er det særligt nemt at vedligeholde og rengøre. Hyggelige sorte uldtæpper giver derimod naturlig komfort og en varm følelse for dine fødder. Hvis du leder efter den perfekte balance mellem mørke og lyse toner, kan du helt sikkert finde et smukt stykke blandt vores sort-hvide tæpper.

  Sådan kombinerer du sorte tæpper

  Hos benuta kan du vælge mellem et smukt og billigt udvalg af sorte tæpper, uanset om du er på udkig efter et sort shaggy tæppe, et sort chevron tæppe eller et sort udendørstæppe. Sort kan kombineres rigtig godt med næsten alle farver, især med lyserøde tæpper, hvis du ønsker at gå efter et mere markant look i indretningen. Takket være vores hurtige levering pynter det sorte gulvtilbehør dit hjem på ingen tid! Hvad med et sort jutetæppe eller et rundt tæppe i sort, for eksempel? Find din favorit nu!

  benuta styling tips

  Vi elsker sorte tæpper, fordi man kan kombinere dem med næsten enhver indretningsstil og i enhver bolig. Hvad med et hyggeligt, blødt, dybflettet tæppe i sort til soveværelset? Eller en fladvævet model med et geometrisk mønster i entreen? Der er ingen grænser for design, størrelser og former - lad kreativiteten få frit løb, og gå på opdagelse online hos os:

  • Moderne stilarter: Ensfarvede tæpper i sort med en høj eller kort luv ser stilfulde og moderne ud. Du kan kombinere disse tæpper i ethvert rum og forbedre dem med farverigt tilbehør eller monokrome dekorative elementer.

  • Klassisk look: Vintageprint i især sort og grå tilføjer et interessant touch til rum som f.eks. din stue. De er klassiske og alligevel moderne og udstråler en følelse af tidløs elegance.

  • Monokrome designs: Uanset om det er med geometriske mønstre eller linjer i sort og hvid - disse tæpper ser godt ud med et minimalistisk eller skandinavisk interiør. Men du kan også kombinere det sorte tæppe med den populære industrielle stil.

  • Luksuriøse stykker: Sorte tæpper med en høj luv, som dem fra vores DAVE- eller WHISPER-kollektion, ser særligt luksuriøse ud og bringer mere hygge ind i dit hjem. De er særligt velegnede til stuen eller soveværelset.