Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taeppe gron
 • Grøn tæppe

  110 Produkter

  110/110 Resultater

  Tæpper i grønt i mange flotte farvenuancer

  Et grønt tæppe bringer foråret ind i dit hjem på alle tider af året! De grønne nuancer er lige så forskellige som naturen selv og skaber en individuel atmosfære afhængigt af den enkelte nuance. Lysegrønne tæpper giver naturlig friskhed, mens mørkegrønne tæpper giver et strejf af elegance til din indretning. Æbletæpper danner derimod fine farveakcenter i alle hjemmets rum.

  Kombinationer af grønne tæpper

  Grønne tæpper passer næsten til ethvert farveskema - de passer harmonisk sammen med møbler og boligtilbehør i forskellige farvevariationer. Med et grønt løber kan kontrasteffekten med enkle og ensfarvede farver som f.eks. beige være særlig smuk. Denne kombination fremhæver det naturlige touch af grønne tæpper på en meget individuel måde. Også en original note gives rummet, når farven gul kombineres med et grønt tæppe - så træder den grønne karakter af livlighed særligt tydeligt frem. Med et grønt udendørstæppe på altanen, terrassen eller i haven kan du skabe en naturlig charme i dit udendørsområde.

  Trend: Akcenter med runde tæpper i grønt

  Med et rundt og grønt tæppe kan du sætte forårsagtige accenter. Bring naturen ind i dit hjem og skab en livlig, frisk atmosfære, hvor du kan føle dig godt tilpas og slappe af. Grønne runde tæpper kan kombineres i alle rum - uanset om det er i børneværelset, soveværelset eller stuen. Oplev vores forskellige designs online, og klik dig gennem runde tæpper i grøn med palme- eller blomstermotiver, søde børnemotiver og forskellige nuancer af grøn. Fra mintgrøn over fyldig æblegrøn til tidløse oliventoner. Ud over moderne stilarter finder du også vintage-tæpper i grøn. Du kan kombinere de klassiske modeller med orientalske motiver og blomsterdesign på mange forskellige måder: Et tæppe i rund og grøn ser godt ud med et minimalistisk interiør såvel som med industrielle møbler.

  Enormt stort udvalg af grønne tæpper

  Grønne runde tæpper eller lysegrønne tæpper til soveværelset repræsenterer kun et lille udvalg af det store udvalg af grønne tæpper, som du kan købe online hos benuta. For at træffe det perfekte valg til dit hjem bør du nøje overveje, hvilken grøn nuance af grønt der passer bedst ind i boligrummet. Til dette formål bør du overveje formen, materialet, motivet og størrelsen på dit grønne tæppe og overveje, hvilken effekt den pågældende grønne nuance har på dit rum. Prisen på et moderne eller klassisk grønt tæppe varierer også alt efter produktionsmetode, materiale, størrelse og mærke på dit grønne tæppe. Vores Whisper tæppe er f.eks. et populært valg, da det er lavet af fibre af høj kvalitet og dermed har en meget blød overflade. Derudover omfatter vores vintage-kollektioner populære grønne og teal-tæpper, som også er meget populære, da de giver en nem måde at skabe en unik indretning på.

  Lad dig inspirere af vores store udvalg i dag, og find det perfekte tæppe til dit hjem. Ud over forskellige nuancer af grøn kan du også finde mange andre monokromatiske tæpper online i blå, brun, sort/hvid og meget mere. God fornøjelse med at browse!

  Stort udvalg af farver: Mintgrøn, æblegrøn og meget mere

  Farven grøn kan kombineres på mange forskellige måder og er en ægte allrounder. De naturlige toner bringer friskhed og liv til dit hjem og inviterer dig og dine gæster til at slappe af. Et tæppe i mintgrøn ser for eksempel godt ud på børneværelset. Det søde pastelstykke giver rummet et legende præg. Du kan også bruge et mintfarvet tæppe i gangen for at skabe et indbydende indgangsparti. Kombiner det med et par planter og tilbehør som vægdekorationer eller vaser for at få området til at se mere hyggeligt ud. Ud over de mintgrønne tæpper kan du også finde varianter i grangrøn, æblegrøn eller limegrøn hos benuta. De mørkere nuancer er særligt velegnede til soveværelset, da de bringer ro ind i rummet.

  Gå på opdagelse online og find grønne tæpper i mange forskellige farvenuancer og print. Her finder du tæpper i

  • Søde pastelgrønne toner

  • Æblegrøn

  • Mintgrøn

  • Mørk fyrretræsgrøn

  • Klassisk jadegrøn

  • og mange flere!

  Køb grønne tæpper online til lave priser


  Køb et grønt tæppe billigt online i dag hos benuta. Vi tilbyder uovertruffen værdi for pengene i vores online shop for tæpper og garanterer dig enestående rådgivning. Hos os er du næsten sikker på at finde den rigtige model af grønt tæppe til din smag.