Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • gardtaepper
 • Gårdtæpper

  129 Produkter

  129/129 Resultater

  Gårdtæpper: rustikt gulvtilbehør

  Rustik charme og stor komfort: tæpper i landlig stil er en del af en boligtrend, der har været med os i lang tid og derfor har prydet vores gulve i årevis. Med oprindelse i det 18. århundrede beriger indretningsgenstande i landlig stil, såsom køkkentæpper og tæppeløbere, stadig vores hjem med bløde farver og blomstrede mønstre. Inspireret af naturen skaber diskret beige, klar hvid og varme pastelfarver en følelse af fred og harmoni i ethvert interiør og kan kombineres med alle slags træmøbler. Med inspiration fra klassiske designs, såsom elegante borter og fine rankemønstre, er designet af landtæpper ofte udsmykket med moderne elementer. Dette skaber en indbydende og hyggelig atmosfære i alle rum og bidrager til afslapning og rekreation. Med hensyn til designet er vintage-tæpper også ret populære, da deres brugte look smukt fremhæver landlig stils traditionelle oprindelse. Dette smukke design former i sidste ende den tidløse karakter af tæpper i landlig stil og kan derfor endda kombineres med moderne boligstile, uden at de mister deres nostalgiske flair.

  Oplev de mange forskellige stilarter

  Du kan få et tæppe i landlig stil fra os i mange forskellige former, populære farver og størrelser. Du skal blot browse online og vælge det tæppe, der passer perfekt til dig og din smag. I vores online shop finder du landlige tæpper i:

  • mange former: Om det er rundt, firkantet eller som løber

  • populære farver: Er du på udkig efter et klassisk tæppe i pink, eller vil du have en moderne model i mørkeblå eller sort?

  • forskellige størrelser: Fra lille til stor - du finder helt sikkert den rigtige tæppestørrelse hos benuta.

  Hyggelige tæpper i cottage-stil

  Cottage-tæpper passer fint til den muntre, idylliske atmosfære i cottage-stilen. Dermed er det ligegyldigt, om et udendørstæppe pynter udvendigt på huset, eller om et sisaltæppe i cottage-stil tæppe nyt liv i stuen med sin naturlige charme. Hos benuta kan tæpper i cottage-stil tæppe i næsten alle materialer: Plejelette syntetiske fibre er lige så meget en del af vores udvalg som naturfibre af høj kvalitet, der er blevet omhyggeligt forarbejdet til f.eks. uldtæpper. Men uanset hvilket tæppe i cottage-stil eller landligt tæppe du vælger, er de altid elegante, enkle og komfortable, går aldrig af mode og beriger dit hjem i mange år med deres tidløse design.