Leveringstijd: i øjeblikket ca. 3-5 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
VINTERUDSALG SPECIAL | 20 % EKSTRA*
Få din rabatkode nu

Køkkentæpper

Varer 1-96 af 345

Side

Varer 1-96 af 345

Side

Varer 1-96 af 345

Køkkentæpper og køkkenløbere

Køkkenet har længe været brugt til meget mere end tilberedning af mad og drikkevarer. Det er stedet, hvor man mødes med familie og venner, hvor man drikker kaffe, og hvor man kan føre lange samtaler om dagligdagens begivenheder. Dette kræver praktisk talt en stor dosis komfort! Ikke desto mindre er mange køkkener udstyret med en kold og ubehagelig gulvbelægning. Dette har som regel en praktisk årsag, da maden ikke kun bliver tilberedt og stegt her, men også spildt til tider. Når køkkenredskaberne tabes foran køkkenelementet eller spisebordet, efterlader de permanente ridser og skrammer. Selv om et køkkengulv skal være meget robust, behøver man ikke at undvære komfort eller en beskyttende overflade. Derfor er dekorative og robuste køkkentæpper meget populære: De er funktionelle og skaber en hyggelig atmosfære med deres forskellige former og lyse farver, f.eks. i form af runde tæpper. Ligesom bademåtter er tilpasset de fugtige forhold på badeværelset, holder et køkkentæppe til de høje belastninger, det udsættes for i et køkken.

 

Stilfuld køkkenindretning

Det store væld af former, farver og designs af køkkentæpper giver en passende model til alles køkken. Gangløbere kan f.eks. også placeres lige foran en køkkenelement og dermed beskytte følsomme gulve mod snavs og ridser. Plasttæpper er særligt velegnede til dette formål, da de er meget smudsafvisende og let kan vaskes af. Et sisaltæppe eller et køkkentæppe af jute er også meget plejeløst og er et smukt alternativ til varianter af syntetiske fibre. Når først den rette størrelse og form er fundet, er det rette design også hurtigt fundet. Tæpper til køkkener fås nemlig i mange smukke farver og mønstre. Uanset om det er grønt, rødt eller gråt - der findes et perfekt tæppe for enhver smag og et tæppe, der passer til ethvert farveskema. Køkkentæpper passer til enhver indretningsstil, uanset om de er udsmykket med moderigtige designs, farverige bogstaver eller i form af vintage-tæpper. Selv små køkkener kan indrettes kreativt med køkkenløbere.

 

Robuste køkkentæpper

På trods af denne brede vifte af former og farver har alle køkkentæpper én ting til fælles: De er fremstillet af ekstremt robuste syntetiske fibre eller sisalfibre. De er ideelle til opholdsrum, der skal holde meget ud eller bruges ofte, f.eks. i form af udendørs tæpper, som er perfekte til terrasser og gårdhaver. Deres fladvævede tekstur er meget modstandsdygtig og samtidig lige så blød som et naturtæppe.

 

Har du opdaget en smag for køkkentæpper? Med vores farverige udvalg af moderne og klassiske designs finder alle helt sikkert det perfekte køkkentæppe.

*Gyldig for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Gyldig indtil 14.2.2023. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.