Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taepper til kokkenet
 • Tæpper til køkkenet

  488 Produkter

  488/488 Resultater

  Tæpper til køkkenet og køkkenløbere til en hyggelig atmosfære

  Køkkenet er for længst blevet brugt til meget mere end bare at tilberede retter og drikkevarer. Det er et sted, hvor man sidder sammen med familie og venner, drikker kaffe og taler om dagens begivenheder. Det kræver en stor portion hygge! Men mange køkkener er udstyret med gulve, der virker meget kølige og ikke særlig hjemlige. Det er der som regel praktiske grunde til, for her bliver der ikke bare kogt og fræset, men også af og til spildt. Desuden taber man af og til redskaber foran køkkenbordet eller ved spisebordet, hvilket kan efterlade permanente ridser og skrammer. Selvom et køkkengulv skal kunne holde til meget, behøver man ikke at undvære hygge og en beskyttende overflade, når man laver mad. Dekorative og robuste køkkentæpper og -løbere er derfor meget populære: De er funktionelle og skaber en hjemlig atmosfære med forskellige former, for eksempel som et rundt tæppe, og med lyse farver. Ligesom et badeværelsestæppe er tilpasset forholdene på badeværelset, kan et tæpper til køkkenet modstå de høje belastninger i et køkken.


  Køkkengulvtæpper, der kan vaskes, er særligt praktiske i dette boligområde. En vaskbar løber er også en rigtig livredder, hvis noget går galt under madlavningen. Som altid kan du finde disse og mange andre vaskbare tæpper til køkken, altan, børneværelse & co. online hos benuta. God fornøjelse med at browse og shoppe!

  Indret dit køkken med stil

  De mange forskellige former, farver og designs af tæpper til køkkenet giver en passende model til alle. Tæppeløbere kan f.eks. placeres smukt foran køkkenbordet og beskytte følsomme gulve mod snavs og ridser. Syntetiske tæpper er særligt velegnede til dette formål, da de er meget modstandsdygtige og let kan vaskes af, når de er snavsede. Et sisaltæppe eller et køkkentæppe af jute er også meget nemt at rengøre og er et godt alternativ til syntetiske fibre. Når man har fundet den rigtige størrelse og form, kan man også hurtigt finde det rigtige design. Vaskbare køkkentæpper fås i mange smukke nuancer og mønstre. Uanset om det er grønt, rødt eller gråt - der findes det perfekte tæppe til enhver smag og ethvert farvekoncept. Med moderigtige motiver, tematisk matchende designs eller som vintage-variant passer køkkentæpper til enhver indretningsstil. Selv små køkkener kan indrettes kreativt med en køkkenløber. Vælg en moderne køkkenløber i Skandi-stil eller minimalistisk look, og bring trendy design ind i dit hjem. Mønstrene skaber en rolig og stilfuld atmosfære i dit køkken. Du kan også kombinere farverige køkkentæpper: Køkkentæpper i grøn, rød eller blå ser særligt godt ud ved siden af rustikke møbler og med cremetoner eller mørkt træ.

  benuta styling tips

  • Køkkentæpper er ikke kun praktisk tilbehør, men også stilfulde ambassadører for din personlighed. Leg med farver og mønstre, og forvandl dit køkken til et paradis, hvor du føler dig godt tilpas.

  • Moderne look: En monokrom køkkenløber i sort eller sort/hvid giver et minimalistisk køkken en livlig accent. Den slående kontrast giver dit rum et særligt touch.

  • Naturlige stilarter: Bløde beige toner, sarte jordfarver eller lysegrå - et tæppe i denne farveskala bringer ro og fred til dine fire vægge. Grå køkkentæpper ser særligt harmoniske ud med den populære Scandi-stil.

  • Retro- og vintagedesign: mønstrede køkkenløbere eller modeller med orientalske prints bringer retrovibes ind i dit hjem. Enten som en spændende kontrast til moderne interiør eller som et ekstra tilbehør til din klassiske stil.

  • Farverige prints: Leg med stærke farver som rød, grøn eller gul, og bring mere glæde ind i rummet med dit nye køkkentæppe. Eller hvad med modeller med vores populære "Salt & Pepper"-bogstaver som et smart gulvtilbehør?

  Robuste køkkentæpper

  På trods af det store udvalg af former og farver har alle tæpper til køkkenet én ting til fælles: De er lavet af ekstremt robuste syntetiske fibre eller sisalfibre. De er meget velegnede til opholdsrum, der udsættes for stor slitage, og dermed f.eks. også som udendørs tæpper til terrasser og balkoner. Deres flade, vævede overfladestruktur giver ekstra modstand og sikrer samtidig et behageligt trin.

  Rengøring og pleje af køkkenløbere

  For at sikre, at din køkkenløber bevarer sin oprindelige charme og farve i lang tid, er det meget vigtigt at pleje og rengøre dit tæpper til køkkenet ordentligt. Især i køkkenet kan det hurtigt ske, at man får en fedtplet eller vinplet på tæppet. I vores tæppeguide giver vi dig værdifuld information og tips om de vigtigste emner inden for tæppepleje, tæpperensning og alle vigtige emner vedrørende tæpper og møbler: rengøring af tæpper og pletfjerning.

  Køb tæpper til køkkenet online hos benuta

  Har du fået smag for tæpper til køkkenet ? Med vores farverige udvalg af moderne og klassiske designs er der garanti for, at alle kan finde et passende køkkentæppe eller køkkenløber. Gå på opdagelse online nu, og find robuste, vedligeholdelsesvenlige og vaskbare modeller til dit hjem. Uanset om det er som moderne køkkenløber, i vintage-look eller i trendy Skandi-stil - hos benuta kan du finde mange forskellige mønstre, farver og tæppestørrelser. God fornøjelse med at browse!