Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taeppe turkis
 • Turkis tæppe

  73 Produkter

  73/73 Resultater

  Tæppe turkis: friskt og stilfuldt gulvtilbehør

  Et turkis tæppe giver dybde og farve til ethvert opholdsrum. Ligesom et grønt tæppe skaber dets grønne nuance en naturlig, opkvikkende effekt i ethvert hjem. Farven på et turkis tæppe suppleres imidlertid af en blå nuance, hvilket skaber en blågrønlig farve med mange facetter, som sikrer en smuk, sommerlig atmosfære på alle årstider. Takket være de forskellige farvegradueringer kan turkis tæpper berige hver enkelt indretning med en række forskellige nuancer.

  Takket være de forskellige farvenuancer beriger turkise tæpper ethvert interiør med forskellige nuancer. En særlig populær nuance er petrol. Petrol-tæpper hører til de mørkere varianter af turkise tæpper - deres farvetone er meget intens og stærk og formidler dermed en vis elegance ligesom blå tæpper.

  Sådan kombinerer du turkise tæpper

  Hvis du ønsker at få det bedste ud af turkis tæpper og turkise tæpper, skal du kombinere dem med boligtilbehør i enkle toner. Der skabes en særlig venlig stemning med maritimt præg, når du matcher hvide møbler og tilbehør til hjemmet med et turkisfarvet tæppe. Pastelfarver, herunder blød rosa og cremefarvet gul, passer også godt til turkise gulvtæpper. Derudover kan andre farver også skabe en behagelig effekt, når de kombineres med turkise tæpper. Man bør dog undgå at kombinere for mange nuancer af krikand eller petrol, da dette kan skabe en kold og ubehagelig atmosfære. Når et turkis tæppe er valgt og placeret rigtigt, udstråler det en lignende hjemlig atmosfære som landtæpper og kan være et virkeligt aktiv for dit hjem, idet det giver det et muntert og behageligt udseende.

  Turkis tæpper i et stort udvalg

  Hos benuta kan du vælge mellem et usædvanligt stort udvalg af turkis tæpper og turkise tæpper. Farven turkis er utrolig mangfoldig, da den består af en blanding af grøn og blå, hvilket er grunden til, at den ofte også omtales som petrol eller cyan. Denne brede vifte afspejler sig også i det udvalg af tæpper, der er tilgængelige online hos benuta. Fra petroleumsfarvede udendørs tæpper til cyanfarvede sisaltæpper og pastelgrønne turkis-tæpper til børn er valget af former, materialer og fremstillingsmåde af turkis-tæpper lige så mange som selve farven.

  Se vores store udvalg af farverige tæpper online nu, og vælg dit nye yndlingstæppe i turkis eller en anden smuk farve.

  Oplev variationen

  Gennemse vores store udvalg af farverige tæpper online nu, og vælg dit nye yndlingsstykke i turkis eller en anden smuk farve. Vores turkise tæppedesign fås i:

  • Klassisk vintage-look

  • Romantiske blomsterprint

  • Søde børnedesigns

  • Moderne stilarter

  • og meget mere!

  Turkisgrå tæpper til enhver bolig


  En farverig stil uden at være overvældende? Det kan du nemt og godt opnå med turkis-grå tæpper! Disse moderne elementer gør enhver stue til et blikfang og skaber en stilfuld og hyggelig atmosfære. Vi synes også, at farvekombinationen af turkis og grå ser smuk ud, og derfor finder du masser af flotte designs her - fra F for blomster til G for geometrisk til V for vintage. Gå på opdagelse online nu og find dit nye turkise og grå tæppe!

  Køb turkise tæpper online


  Hvis du vil købe turkise tæpper online til en lav pris, så er benuta det rigtige sted for dig. Her finder du næsten helt sikkert den rigtige model af dit turkise tæppe. Hos benuta er det ud over designet og de uovertrufne priser kvaliteten, der er i højsædet. Vi lægger stor vægt på, at vores moderne tæpper er lige så robuste og holder lige så længe som f.eks. et håndvævet persisk tæppe.