Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Tæppe turkis

Varer 1-59 af 59

Varer 1-59 af 59

Varer 1-59 af 59

Turkis tæpper

Et turkis tæppe giver dybde og farve til ethvert opholdsrum. Ligesom et grønt tæppe skaber dets grønne nuance en naturlig, opkvikkende effekt i ethvert hjem. Farven på et turkis tæppe suppleres imidlertid af en blå nuance, hvilket skaber en blågrønlig farve med mange facetter, som sikrer en smuk, sommerlig atmosfære på alle årstider. Takket være de forskellige farvegradueringer kan turkis tæpper berige hver enkelt indretning med en række forskellige nuancer. En særlig populær er nuancen aqua. Aqua-tæpper er blandt de lysere varianter af turkis tæpper, da aqua i sin essens indeholder en større mængde hvidt, hvilket resulterer i et strålende og forfriskende look.

 

Sådan kombinerer du turkise tæpper

Hvis du ønsker at få det bedste ud af turkis tæpper og turkise tæpper, skal du kombinere dem med boligtilbehør i enkle toner. Der skabes en særlig venlig stemning med maritimt præg, når du matcher hvide møbler og tilbehør til hjemmet med et turkisfarvet tæppe. Pastelfarver, herunder blød rosa og cremefarvet gul, passer også godt til turkise gulvtæpper. Derudover kan andre farver også skabe en behagelig effekt, når de kombineres med turkise tæpper. Man bør dog undgå at kombinere for mange nuancer af krikand eller petrol, da dette kan skabe en kold og ubehagelig atmosfære. Når et turkis tæppe er valgt og placeret rigtigt, udstråler det en lignende hjemlig atmosfære som landtæpper og kan være et virkeligt aktiv for dit hjem, idet det giver det et muntert og behageligt udseende.Turkis tæpper i et stort udvalg

Hos benuta kan du vælge mellem et usædvanligt stort udvalg af turkis tæpper og turkise tæpper. Farven turkis er utrolig mangfoldig, da den består af en blanding af grøn og blå, hvilket er grunden til, at den ofte også omtales som petrol eller cyan. Denne brede vifte afspejler sig også i det udvalg af tæpper, der er tilgængelige online hos benuta. Fra petroleumsfarvede udendørs tæpper til cyanfarvede sisaltæpper og pastelgrønne turkis-tæpper til børn er valget af former, materialer og fremstillingsmåde af turkis-tæpper lige så mange som selve farven.

 

Hos benuta finder du en masse smukke og smukke turkis shaggy tæpper og kortfloret tæpper - lad dig inspirere og få en ekstraordinær friskhed ind i dit hjem med et turkis tæppe efter eget valg.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.