Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Tæppe rød

Varer 1-50 af 50

Varer 1-50 af 50

Varer 1-50 af 50

Røde tæpper

Et rødt tæppe eller rødt gulvtæppe er et designelement, der tilføjer smukke, kontrastfyldte højdepunkter til dit hjem. Uanset om det er en rød løber eller et mørkerødt shaggy tæppe - røde tæpper vil give en forfriskende forandring i din indretning. Rød er kærlighedens farve og forbindes desuden med lidenskab, energi og glæde. I forbindelse med indretning repræsenterer den en følelse af selvtillid og vitalitet, især i levende rum som f.eks. køkkener.

 

Sådan kombinerer du røde tæpper

Røde tæpper kan bedst kombineres med sort eller hvidt møblement og boligtilbehør. Resultatet er en moderne atmosfære, der indbyder til afslapning og afslapning. Det bedste ved dem er, at de findes i et stort udvalg af forskellige nuancer. Således bringer et bordeauxrødt tæppe eller et rødbrunt tæppe også et strejf af elegance ind i dit hjem, da de passer perfekt til hvide, sølvfarvede og grå møbler og boligtilbehør. Et lyserødt tæppe indeholder på den anden side en højere grad af hvidt og har derfor et mere blidt look end ren rødt. Sødt og romantisk, nogle gange moderne og friskt: Et rødt tæppe er et alsidigt indretningselement, som man kan forelske sig i.

 

Stort udvalg af røde tæpper

Røde tæpper findes i mange materialer, stilarter, nuancer, former og størrelser. Så forkæl dig selv med et fløjlsblødt rødt tæppe, eller indret din have eller terrasse med et robust udendørs tæppe i en strålende rød nuance. Moderne og elegante stilarter beriger dit hjem med et smukt udvalg af mønstre og tilføjer effekt og individuel karakter til dine gulve. Mange forskellige røde nuancer, herunder bordeauxrød, rødbrun eller lys rød, giver dig desuden mulighed for at vælge den perfekte model, der passer perfekt ind i dit hjem. Derfor er det vigtigt at vælge dit røde tæppe med omtanke, så det passer til resten af din indretning. Leder du efter et tæppe i en anden varm nuance? Orange tæpper minder meget om røde tæpper og giver lige så meget komfort og varme.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.