Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taeppe rod
 • Rød tæppe

  67 Produkter

  67/67 Resultater

  Oplev tæpper i rød: rød, mørkerød, Bordeaux & Co.

  Et rødt tæppe eller rødt gulvtæppe er et designelement, der tilføjer smukke, kontrastfyldte højdepunkter til dit hjem. Uanset om det er en rød løber eller et mørkerødt shaggy tæppe - røde tæpper vil give en forfriskende forandring i din indretning. Rød er kærlighedens farve og forbindes desuden med lidenskab, energi og glæde. I forbindelse med indretning repræsenterer den en følelse af selvtillid og vitalitet, især i levende rum som f.eks. køkkener.

  Har du også lyst til et rødt tæppe? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af farverige tæpper online nu, og lad dig fortrylle af en betagende variation.

  Sådan sætter du scenen for røde tæpper

  Røde tæpper kombineres bedst med sorte eller hvide indretningselementer. Det skaber en moderne atmosfære, som indbyder til afslapning og afslapning. Men tæpper i bordeaux eller vinrød giver også et elegant præg til dit hjem og harmonerer perfekt med møbler og boligtilbehør i hvid, sølv og grå. Et lyserødt tæppe kommer også fra de røde tæppers farvefamilie, men indeholder en meget høj andel af hvidt og har derfor en særlig blød effekt. Sommetider sødt og romantisk, sommetider moderne og friskt: Et rødt tæppe er et alsidigt smykke, man kan forelske sig i. Vis dit nye røde smykke frem på bedste vis, og skab en stilfuld og elegant atmosfære i enhver stue!

  • Stue: Et rødt tæppe giver varme til dit rum. For at øge hyggefaktoren skal du vælge en blød og vamset model med dyb luv. Du vil gå på det som på skyer og altid have dejligt varme fødder. I stuen ser røde stilarter med vintage- og retrolook, orientalske ornamenter eller geometriske mønstre særligt godt ud.

  • Soveværelse: I dette rum anbefaler vi et enkelt farvet møbel for at skabe mere ro. Om du vælger et rødt tæppe med høj eller kort luv, er helt op til dig. Leg gerne med formen eller størrelsen på modellen for at skabe en hyggelig stemning. Et sengetæppe gør dit soveværelse ekstra hyggeligt.

  • Køkken: En løber i rød kan fremhæve et ellers ensfarvet køkken og skabe et visuelt højdepunkt. Vores tæpper med matchende ordsprog til køkkenet er særligt populære og stilfulde.

  • Entré: Du kan altid kombinere farven rød godt med hvide eller sorte møbler. Vælg et rundt rødt tæppe i indgangspartiet for at gøre det mere indbydende og venligt. Det bedste valg her er en robust fladvævet model, som du hurtigt og nemt kan støvsuge.

  Sådan kombinerer du røde tæpper

  Røde tæpper kan bedst kombineres med sort eller hvidt møblement og boligtilbehør. Resultatet er en moderne atmosfære, der indbyder til afslapning og afslapning. Det bedste ved dem er, at de findes i et stort udvalg af forskellige nuancer. Således bringer et bordeauxrødt tæppe eller et rødbrunt tæppe også et strejf af elegance ind i dit hjem, da de passer perfekt til hvide, sølvfarvede og grå møbler og boligtilbehør. Et lyserødt tæppe indeholder på den anden side en højere grad af hvidt og har derfor et mere blidt look end ren rødt. Sødt og romantisk, nogle gange moderne og friskt: Et rødt tæppe er et alsidigt indretningselement, som man kan forelske sig i.

  Stort udvalg af røde tæpper

  Røde tæpper fås også i mange forskellige former, designs, materialer og størrelser. Forkæl dig selv med et fløjlsblødt rødt tæppe med dyb luv, eller dekorer din have eller terrasse med et rødt udendørstæppe. Med moderne og elegante mønstre og alle tænkelige farvenuancer kan du understrege den individuelle karakter af det stilfulde gulvtilbehør. Der findes mange forskellige nuancer af rød, f.eks. bordeauxrød, lakserød eller lys rød og mange flere, men ikke alle nuancer af rød harmonerer med alle indretninger. Det er derfor vigtigt, at du vælger dit røde tæppe med omhu, så det farvemæssigt integreres godt i rummet.

  Orange tæpper minder meget om røde tæpper og giver lige så meget komfort og varme.