Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taeppe rosa
 • Lyserød tæppe / Rosa tæppe

  145 Produkter

  145/145 Resultater

  Lyserød tæppe / Rosa tæppe af benuta

  Lyserøde tæpper er en god måde at bringe farve og lysstyrke ind i din bolig på. Deres pastelfarvede variant har en høj procentdel af hvidt og siges ofte at have en positiv, optimistisk effekt. Derfor kan rosa tæpper bruges i forskellige rum i dit hjem - hvad enten det er som køkkenløber foran køkkenbordet eller som en lyserød bademåtte på badeværelset. Rosa tæpper skaber en hyggelig atmosfære, der tilfører din indretning en delikat og hjemlig karakter.

  Gå på opdagelse online nu, og lad dig fortrylle af vores farverige tæpper.

  Sådan kombinerer du lyserøde tæpper

  Pink tæpper og fuchsia tæpper har en mere intens og lysere farve end deres rosa pendanter. Hvis du vælger disse lyserøde tæpper, vil de have en lignende effekt på din boligindretning som blå tæpper og vil fremhæve ethvert rum med deres udtryksfulde farve. Pink bør dog altid kombineres med omhu. For at skabe et sammenhængende helhedsbillede skal du vælge boligtilbehør i samme lyserøde nuance eller andre nuancer, der skaber lette kontraster. Pink tæpper giver mørke møbler et meget fornemt look, mens de i kombination med hvidt skaber en dejlig og frisk boligstemning. Et lilla tæppe er på den anden side et interessant alternativ - det ser mindre delikat ud, men lige så strålende og moderne.

  Er du til landlig stil? Et tæppe i rosa og gråt bringer en hyggelig indretningsstil ind i dit hjem og skaber en god atmosfære at føle sig godt tilpas i. Da rosa og grå er en ideel farvekombination, skaber de et harmonisk helhedsbillede, som er stilfuldt og tidløst. Hvorfor ikke give det en chance og finde et tæppe i smukke nuancer af rosa og grå online?

  Stort udvalg af lyserøde tæpper

  Hos benuta har du et stort udvalg af lyserøde tæpper og rosa tæpper, og du kan derfor nemt vælge lyserøde tæpper efter din egen personlige smag. Lyserøde børnetæpper er særligt populære, da de smukt forskønner børneværelserne. Pink shaggy tæpper, herunder vores Whisper tæppe, er også absolutte bestsellere. Hos benuta finder du plejelette, pletbestandige tæpper og kan desuden vælge modeller i forskellige former, størrelser, produktionsmetoder og materialer, så du kan vælge mellem et næsten ubegrænset antal lyserøde tæpper.

  • Moderne stilarter til enhver bolig

  • Vintage- og retrolook til en spændende atmosfære i stuen og soveværelset

  • Romantiske prints

  • Abstrakte og geometriske mønstre

  • Ensfarvede tæpper i forskellige luvhøjder

  • Søde børnedesigns til de små

  • Runde tæpper i pink til en afslappet atmosfære

  Lad dig inspirere af vores store og smukke udvalg, opdag billige lyserøde tæpper online og få nyt liv i dit hjem!

  Landlig stil i rosa og grå


  Ud over turkis og grå er tæpper i rosa og grå ideelle til den hyggelige landhusstil. Men de passer også godt til andre indretningsstile. Oplev et stort udvalg af rosa og grå tæpper med forskellige luvhøjder og lavet af forskellige materialer online. Vil du indrette et legerum? Vores uld- og bomuldsversioner i rosa og grå vil se godt ud på børneværelset. Her kan de løbe rundt, lege og udforske verden.