Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • taeppe lila
 • Lilla tæppe

  19 Produkter

  19/19 Resultater

  Tæppe i lilla: skab et farverigt højdepunkt

  Et lilla tæppe beriger ethvert interiør med sin elegante og mystiske atmosfære. De er også kendt som lilla tæpper og skaber altid en følelse af afslapning og er derfor perfekte som tæpper i soveværelset eller som gulvtæpper i stuen. Deres ekstravagante farve består af røde og blå nuancer og giver et forskelligt udseende afhængigt af blandingsforholdet. Dette giver mulighed for at påvirke indretningsstemningen på en fornem måde. I lighed med et lyserødt tæppe kan et lilla tæppe have et blidt, romantisk eller endda moderigtigt udseende. Andre bærfarver er også ekstremt levende og skaber en lidenskabelig, varm atmosfære. I en mørkere tone skaber et lilla tæppe endda et glamourøst look.

  Har du fået smag for det? I vores store udvalg af farverige tæpper i forskellige farver, former og mønstre kan du helt sikkert finde et smukt nyt tæppe. God fornøjelse med at browse og shoppe!

  Sådan kombinerer du lilla tæpper korrekt

  Med et lilla tæppe behøver du ikke at holde dig til én indretningsstil. Leg med boligtilbehør i forskellige farvenuancer, og giv dit interiør en individuel karakter igen og igen! Med skinnende boligtilbehør i guld og sølv kan du sætte lyse accenter og understrege det sofistikerede ved et lilla tæppe. Brug grå eller sort i kombination med lilla tæpper for at skabe et roligt og afslappende helhedsindtryk. Lilla tæpper kan også kombineres rigtig godt med taupefarvede tæpper for at skabe et harmonisk helhedsindtryk.
  Uanset om det er pastel eller mørk lilla. Uanset om det er ensfarvet eller med print. Gennemse et stort udvalg af lilla tæpper online, og opdag dem:

  • Moderne stilarter til alle boligområder

  • Klassiske stilarter til stuen og soveværelset

  • Legesyge møbler med frynser

  • Geometriske mønstre og rene linjer

  Indretning med lilla tæpper

  Med et lilla eller blommefarvet tæppe behøver du ikke at holde dig til en bestemt indretningsstil. Eksperimenter med boligtilbehør i forskellige farver og giv din indretning en individuel karakter igen og igen! Skinnende boligtilbehør i guld og sølv skaber strålende højdepunkter og understreger det lilla tæppes raffinement. Hvis du vil tilføre mere ro og afslapning til et rums overordnede udseende, kan du bruge grå eller sort i kombination med lilla tæpper. Lilla eller lilla indretning passer endda godt sammen med gråbrun tæpper og kombinerer det til et sammenhængende helhedsbillede

  Stort udvalg af lilla tæpper

  Hos benuta kan du vælge mellem et stort udvalg af lilla tæpper og finde lige netop den nuance, der passer til dine behov. Vi tilbyder et stort udvalg af f.eks. robuste lilla udendørs tæpper i sisal eller syntetiske fibre af høj kvalitet. Derudover omfatter vores sortiment hyggelige lilla shaggy tæpper eller ekstravagante blomme traditionelle tæpper, for blot at nævne nogle få eksempler. Vores bestsellere blandt alle lilla tæpper er dog lilla vintage tæpper. Disse er en særlig slags moderne tæpper, der kombinerer moderne og traditionelle designelementer. De er meget populære, da de nemt kan integreres i ethvert boligområde og give hvert rum eller kontor en særlig atmosfære.

  Lad dig inspirere af vores smukke, robuste og fleksible lilla tæpper, som også vil give dit rum et særligt præg.

  Tæpper i grå-lilla til alle boligområder


  Grå-lilla tæpper passer ind i ethvert rum og skaber en farverig accent uden at være overvældende. Et gulvtilbehør i denne farvekombination ser særligt stilfuldt ud i en hyggelig landlig stil. Fra stuen til spisestuen til soveværelset: Et tæppe i grå og lilla gør dine fire vægge mere hyggelige og giver rummet et tidløst præg. Giv det en chance og style et lilla og gråt møbel i dit hjem!