Spring
 • Home>
 • berbertaepper
 • Berber tæpper

  156 Produkter

  156/156 Resultater

  Berbertæpper

  Berbertæpper er en autentisk variant af orientalske tæpper, der oprindeligt blev produceret af berberne, en etnisk gruppe fra Nordafrika. Disse ægte og unikke folkekunstværker fremstilles hovedsageligt i Marokko, Tunesien og Algeriet og er omhyggeligt håndlavede med traditionelle knytteteknikker. På denne måde skabes gulvbelægninger med en karakteristisk tekstur, som bevarer deres robuste og holdbare egenskaber i lang tid. Traditionelt blev berbertæpper og andre traditionelle tæpper, som f.eks. nepaltæpper eller kelimtæpper, fremstillet af uldfibre, da uldtæpper er meget plejelette og har gode varmeisolerende egenskaber. I dag anvendes der ud over kvalitetsuld også robuste syntetiske fibre til at skabe den bløde, tætte luv i alle slags tæpper, herunder f.eks. løbere.

  Moderne berbertæpper

  Et moderne berbertæppe er inspireret af designet fra dets nordafrikanske rødder og passer til både traditionelle og moderne indretninger. Når man kombinerer stilen fra traditionelle Nomad-tæpper og moderne møbler, skabes et inspirerende look, som vil glæde dig evigt med sin tidløse skønhed. Berbertæpper er kendetegnet ved en forholdsvis enkel farveholdning - nedsænket i jordnære beige og bløde grå toner udstråler de en naturlig atmosfære og skaber en harmonisk indretning. Berbertæppets motiver er lige så tidløse som de er dekoreret med ensartede diamantmønstre, der er et typisk træk ved berbertæpper og fremhæver smukt teksturerne på forskellige tæppetyper, herunder shaggy tæpper og moderne tæpper med kort luv. Ud over disse motiver er de stribede berbertæpper et andet typisk design af denne traditionelle form for folkekunst og supplerer ofte de traditionelle diamantmønstre med deres fine linjer.

  Oplev det store udvalg af traditionelle og moderne berbertæpper online hos benuta og få fascinerende designs og bløde materialer ind i dit hjem!