Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • berbertaepper
 • Berber tæpper

  95 Produkter

  95/95 Resultater

  Berbertæpper: en symbiose af klassiker og stil

  Berbertæpper er en autentisk variant af orientalske tæpper, der oprindeligt blev produceret af berberne, en etnisk gruppe fra Nordafrika. Disse ægte og unikke folkekunstværker fremstilles hovedsageligt i Marokko, Tunesien og Algeriet og er omhyggeligt håndlavede med traditionelle knytteteknikker. På denne måde skabes gulvbelægninger med en karakteristisk tekstur, som bevarer deres robuste og holdbare egenskaber i lang tid. Traditionelt blev berbertæpper og andre traditionelle tæpper, som f.eks. nepaltæpper eller kelimtæpper, fremstillet af uldfibre, da uldtæpper er meget plejelette og har gode varmeisolerende egenskaber. I dag anvendes der ud over kvalitetsuld også robuste syntetiske fibre til at skabe den bløde, tætte luv i alle slags tæpper, herunder f.eks. løbere.

  Moderne berbertæpper

  Et moderne berbertæppe er inspireret af designet fra dets nordafrikanske rødder og passer til både traditionelle og moderne indretninger. Når man kombinerer stilen fra traditionelle Nomad-tæpper og moderne møbler, skabes et inspirerende look, som vil glæde dig evigt med sin tidløse skønhed. Berbertæpper er kendetegnet ved en forholdsvis enkel farveholdning - nedsænket i jordnære beige og bløde grå toner udstråler de en naturlig atmosfære og skaber en harmonisk indretning. Berbertæppets motiver er lige så tidløse som de er dekoreret med ensartede diamantmønstre, der er et typisk træk ved berbertæpper og fremhæver smukt teksturerne på forskellige tæppetyper, herunder shaggy tæpper og moderne tæpper med kort luv. Ud over disse motiver er de stribede berbertæpper et andet typisk design af denne traditionelle form for folkekunst og supplerer ofte de traditionelle diamantmønstre med deres fine linjer.

  Sådan fremviser du stilfuldt berberlooket

  Berbertæpper er en klassisk stil og skaber en charmerende symbiose af traditionelt design og et moderne look. Takket være deres overvejende neutrale farver i beige eller creme kan du kombinere dem med mange forskellige indretningsstile - enten som en spændende kontrast eller for at understrege dit klassiske interiør. Vores berbertæpper ser stilfulde ud i mange rum, som f.eks:

  • Soveværelse: Vælg et berbertæppe med en høj luv for at starte dagen blidt. Det behageligt bløde materiale vil få dig til at føle, at du går på skyer. Kombiner det med puder eller andet tilbehør i berberstil for at afrunde looket perfekt.

  • Stue: Også her er et møbel med høj luv ideel for den perfekte hyggefaktor. Beige eller creme, rød, blå eller sort: der er ingen grænser for rummets farvesammensætning. Alternativt kan du vælge et berbertæppe med en kort luv for et rustikt look.

  • Gang: Et berbertæppe skaber en venlig og indbydende atmosfære i indgangspartiet. Du skal dog sørge for, at du ikke går på modellen med sko, og at du slår den ud regelmæssigt.

  Køb berbertæpper online hos benuta

  Oplev traditionelle og moderne berbertæpper samt mange andre orientalske tæpper online hos benuta, og dekorér dit gulv med disse fascinerende kunstværker lavet af bløde materialer! Du finder flotte tæpper i mange forskellige former, populære størrelser og stilfulde farver. Vælg din favorit nu, og få den leveret til dit hjem hurtigt og bekvemt. Hvis du alligevel ikke kan lide berbertæppet, er det slet ikke noget problem! Du kan bare sende det tilbage til os inden for 60 dage uden at stille spørgsmål.

  God fornøjelse med shopping og browsing!