Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Lyse tæpper

Varer 1-96 af 480

Side

Varer 1-96 af 480

Side

Varer 1-96 af 480

Tæpper i klare farver

Lyse tæpper skaber en afslappet atmosfære i ethvert hjem og får rummet til at virke større, end det er. Især naturlige lyse farver giver ethvert rum en let og frisk brise. Uanset om du køber et kvartæppe eller en tæppeløber, får lyse tæpper stor opmærksomhed og er meget populære hos vores kunder takket være de mange forskellige lyse og klare farver, som du kan vælge imellem. I kombination med træ og diskrete mønstre passer de lyse tæpper perfekt ind i ethvert hjem.

 

Lyse farvede tæpper i et stort udvalg

Afhængigt af farven og nuancerne kan du skabe meget forskellige designstemninger med lyse farvede tæpper. Varme farver som rosa og køligere farver som blå har en meget forskellig effekt på den måde, du opfatter rummet på. Mens lyseblå skaber ro og harmoni, virker lyse rødt eller rosa varmt og hyggeligt. Selv andre lyse farver som gul og grøn ændrer stemningen og giver dit rum et energiboost. Lyse farver synes at kunne modstå enhver ny trend og er fortsat populære hos mange kunder. Det gør lyse tæpper til et designelement, som folk ikke bliver trætte af.

 

Køb tæpper i lyse farver hos benuta

benuta som online shop for tæpper tilbyder et stort udvalg af tæpper i lyse farver og gør det nemt for kunder med alle slags stilarter og præferencer at finde det perfekte tæppe i lyse farver. Vores enestående service, hurtige levering og 30 dages returret vil gøre det til en behagelig oplevelse at handle tæpper.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.