Spring
Gratis forsendelse, fri levering ved ordrer på 800kr: i øjeblikket ca.
 • Home>
 • lyse taepper
 • Produkter

  / Resultater

  Tæpper i klare farver / Lyse tæpper: Allroundtalenter til enhver stil

  Tæpper i lyse toner skaber en afslappet atmosfære i ethvert hjem og får rummene til at virke større. Især lyse naturfarver som cremefarvede eller beige tæpper har en let og luftig effekt. Uanset om du køber et kvartæppe eller en tæppeløber, får lyse tæpper stor opmærksomhed og er meget populære hos vores kunder takket være de mange forskellige lyse og klare farver, som du kan vælge imellem. I kombination med træ og diskrete mønstre passer de lyse tæpper perfekt ind i ethvert hjem.

  Lyse farvede tæpper i et stort udvalg

  Med tæpper i lyse nuancer kan du skabe forskellige stemninger ved at bruge forskellige nuancer. Kender du allerede vores pasteltæpper? De kan kombineres perfekt: Varme farver som rosa og køligere farver som blå har en meget forskellig effekt på den måde, du opfatter rummet på. Mens lyseblå skaber ro og harmoni, virker lyse rødt eller rosa varmt og hyggeligt. Selv andre lyse farver som gul og grøn ændrer stemningen og giver dit rum et energiboost. Lyse farver synes at kunne modstå enhver ny trend og er fortsat populære hos mange kunder. Det gør lyse tæpper til et designelement, som folk ikke bliver trætte af.

  Lad dig inspirere

  Et tæppe i lyse farver er en ægte allrounder og kan se godt ud i mange forskellige indretningsstile. Uanset om det er i legende boho chic, trendy industriel stil eller et rent Scandi-look: find et stykke online, der passer til dig og dine ønsker. Gå på opdagelse i vores shop og lad dig inspirere:

  • Lyse tæpper med frynser til legende boho chic

  • Lyse tæpper i runde former eller som løbere til mindre rum som entréer og køkkener

  • Store, lyse tæpper med relief og vaffelstruktur til et moderne look i stuen og soveværelset

  • Søde, lyse modeller til børneværelset med dyremotiver og meget mere

  Køb tæpper i lyse farver hos benuta

  benuta som online shop for tæpper tilbyder et stort udvalg af tæpper i lyse farver og gør det nemt for kunder med alle slags stilarter og præferencer at finde det perfekte tæppe i lyse farver. Vores enestående service, hurtige levering og 30 dages returret vil gøre det til en behagelig oplevelse at handle tæpper.