Leveringstijd: i øjeblikket ca. 5-7 dage | Udvidet ret til retur: 60 dage | Hjælp & kontakt
CHRISTMAS SPECIAL | 20 % EKSTRA*
FÅ DIN RABATKODE NU

Zieglertæpper

Varer 1-14 af 14

Varer 1-14 af 14

Varer 1-14 af 14

Ziegler-tæpper

Ziegler-tæpper er inspireret af designet af traditionelle persiske tæpper og tilføjer et gammelt look til ethvert interiør takket være deres rige mønstre. I modsætning til andre traditionelle tæpper er Ziegler-tæpper ikke opkaldt efter deres oprindelse, men efter virksomheden Ziegler & Co., som blev grundlagt i 1883 af en schweizisk forretningsmand i Manchester for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter knyttede tæpper i Europa. Ziegler-tæpper har også et mere subtilt motiv end andre traditionelle tæpper som f.eks. kelimtæpper, da de oprindeligt blev designet for at appellere til den elegante og enkle europæiske indretningsstil. Et Ziegler-tæppe er således dekoreret med filigran ornamentale mønstre uden et centralt motivmønster. Det er desuden kendetegnet ved lyse beige og bløde elfenbensfarver, da disse farver let kan integreres i enhver indretningsstil og skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum.Tidløse Ziegler-tæpper

Ziegler-tæpper er kendetegnet ved enkle paletter og smukke, tidløse designs, som selv giver elegance til moderne indretningsstile. Hos benuta finder du et stort udvalg af Ziegler-tæpper i klassiske kombinationer af beige og rød, men også et fascinerende udvalg af moderne farver, som f.eks. bløde grå tæpper. Traditionelle ornamentale mønstre er et grundlæggende træk ved denne klassiker og tjener endda som inspiration til moderne tæpper. Ligesom Nepaltæpper er Ziegler-tæpper afsluttet med en elegant kant langs kanterne, som er dekoreret med enkle, smukke ornamenter og giver dit hjem et traditionelt, men moderne look. Takket være den omhyggelige udvælgelse af materialer af høj kvalitet tilbyder Ziegler-tæpper et smukt udvalg af naturligt boligtilbehør med uldtæpper, men også forskellige modeller fremstillet af solide syntetiske fibre, der vil være en varig forbedring.

* Gælder for alle nye nyhedsbrevsabonnenter. Kuponen er gyldig i fire uger fra registrering. Ingen minimumsværdi for bestilling. Kan ikke kombineres med andre kuponer. Ingen cashback tilgængelig.